Peltivanteiden maalaamisesta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja GT66, 21.10.2010.

  1. GT66

    GT66 Gearhead

    Minulla olisi tarkoitus maalauttaa B-bodyni peltivanteet korinvärisiksi eli keltaisiksi ja hankkia niihin pillerikapselit. Tietääkö kukaan, miten Moparin peltivanteet on maalattu takapuoleltaan, jos ne on etupuoleltaan maalattu korinvärisiksi? Onko ne takapuoleltaan myös korinväriset vai jonkun muun väriset esim. puolikiiltävät mustat?
     
  2. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Tommosta löysin netin syövereistä;

    First they were shot with black, then painted with the correct wheel paint on the faces with overspray.

    Meinaatko muuten laittaa Bottle Cap vai Red Circle -pillerit?
     
  3. GT66

    GT66 Gearhead

    Kiitti tiedosta/varmistuksesta. Näin olen itsekin asian ajatellut, että mustat varmaan olleet sisäpuolelta ja korinväriset päältä päin. Ainakin niissä autoissa, jossa on kuvissa näkynyt vanteiden sisäpuolet niin on olleet mustat. Näillä nakymin päädyn Red Circle-pillereihin, koska ne natsaa aikasta kivasti autossa olevien RedLine-ristikudoisten kanssa... :D
     
  4. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Hyvin oli vanteet maalattu :rotfl:

    Mahtava auto. Tampereen näyttelyn parhautta!
     
  5. GT66

    GT66 Gearhead

    Kiitos kehuista. Olen kyllä itsekin tyytyväinen kälviäläisen Classic Parkin tekemään työn jälkeen. Auto valmistui näyttelyviikon tiistaina, joten tipalle meni , minkä vuoksi mitään säätöjä ei ole vielä ehditty tekemään. Kunhan saadaan näyttelyt kierrettyä, niin sitten säädellään ja otetaan SuperBee ajoon. Oulussa varmaan nähdään ja pääsen ihastelemaan Cudaasi?
     
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Olenhan mie sen Ouluun ilmoittanut, mutta täytyy nyt katsoa josko tuon sen vai en. Pikku "issue" päällä ja jos saan sen ratkaistua niin sitten tullaan Ouluun.

    Ouluunhan on kuulemma tulossa oikea HEMI -invaasio ja joidenkin lähteiden mukaan Mopareita on ilmoittautunut liikaa. Miten niitä voi olla liikaa?
     
  7. GT66

    GT66 Gearhead

    Tällaista "huhua" olen itsekin kuullut. Mopareita ei ole koskaan liikaa, vain sopivasti...
     
  8. MJF

    MJF Double Gearhead

    Samaa kummastelin kun yks tuttu ilmotteli 69 Camaroa sinne, on kuulemma muskeleista ylitarjontaa :eek:
     
  9. studio57

    studio57 Gearhead

    onnea pauli pokaalista !! pitää tulla sitä oikein kurkkiin kun saat kiertueen tehtyä.. joudun taas loistaan poissaolollani siellä oulussa... kun ei valmistu niin ei valmistu..onpahan aikaa tehdä vielä lisää asioita...
     
  10. GT66

    GT66 Gearhead

    Kiitos onnitteluista myös tällä foorumilla. Ouluun mennessä SuperBee on tarkoitus testata ja säätää. Tavoitteena olisi mennä ajamalla Ouluun jos kaikki sujuu, kuten on suunniteltu. Tulen jossain vaiheessa käymässä siellä luonasi, niin käydään vähän koittamassa miten ristikudos laulaa... Saat vähän inspiraatiota omaan Hemi-projektiisi!
     
  11. studio57

    studio57 Gearhead

    jeeeeeeeeee !
     

Kerro tästä muillekin!