Peltivanteiden pulverimaalaus

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja onneton, 1.4.2017.

 1. riv73

  riv73 3rd gear

  Kylmäkosken jauhemaalaus Oy. Pari vuotta sitten käytin subbarin vetokoukun jauhemaalauksessa, inhimillinen hinta, hyvä ja nopea palvelu.
   
 2. niksa83

  niksa83 1st gear

  Vielä maalailen kuhan aikaa löytyy. Parhaiten saa YV:llä kiinni kun siitä tulee sähköemailiin ilmoitus. En sinällään pyöri täällä foorumeilla.

  Olettaen että kuvat näkyy niin alla ravikärryä ja skootteriin variaattorin koppaa.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Muokattu: 17.7.2019
  mikaa7146 ja Gummisti tykkäävät tästä.
 3. niksa83

  niksa83 1st gear

  He hei, Täällä taas. Muutamia uusia kuvia löytyis projekti MR2:sta minkä ostin. Ja maalailen edelleen jos tarvetta tosin MR2 vie sitä vähäistäkin vapaa aikaa.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
 4. niksa83

  niksa83 1st gear

  Muutama muu maalauskuva arkistoista. Päivitän värivalikoiman lähipäivinä on meinaa joitain uusia värejä tullut. Värit päivitetty, teen toisen päivityksen kun jenkkilästä saapuu uudet värit kuten illusion gold, pari fleikki lakkaa ja transparent candy musta.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  BTW Porschen vanteet oli takovanteet ja onnistui ihan mainiosti, siitä joku jo kyselikin ja pelkäsi että menee vituiks. Kun malttaa eikä lähe höntyy niin Rae/hiakkapuhallus on ihan fine takovanteille.
   
  Muokattu: 28.9.2019
 5. niksa83

  niksa83 1st gear

  En ota enää loppuvuodelle enempää vanteita kuin mitä olen jo luvannut tehdä. Pahoittelut. Ens vuoden alussa sitten taas uudestaan kun työkiireet helpottaa.
   

Kerro tästä muillekin!