Penkkien uudelleen verhoilu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja Spitfire, 15.1.2014.

  1. Spitfire

    Spitfire Gearhead

    Tarviis tommonenkin operaatio aloittaa. Mulla on Ciadellan päälliset ja uudet superloonit hommattu.

    Oletteko lisänneet jo etupeltoon superloonin paksuutta kompensoimaan ehkä jo painuneita jousia? Vai ensiksi asennus ja todetaan että verhoilu jää löysälle. Ja sit purku ja toppauksen lisäys?

    Onko kokemuksia valmiiden verhoilujen asennuksesta? Kaikki vinkit ennen työn aloitusta on tervetulleita.
     
  2. Toope

    Toope 2nd gear

    Ciadellan verhouksista ei oo kokemusta,mut jousiston voi sitoa toisiinsa nippareilla/verhoilurenkailla,noin 2oo-500 kpl/per sohvapenkki. Antaa jämäkkyyttä eri tavalla,kuin että jouset ,jotka yleensä on jo piereskelty löysäksi tään ikäsissä,jätetään sitomatta ja ilman tukea.Nippari on ehkä hiljasempi käytössä tuohon sitomiseen kun metallirengas,ja kokemuksesta kestävämpi.
     
  3. Spitfire

    Spitfire Gearhead

    Niin, meinaat niitä etupenkin ZIGZAG jousien yhteensitomista? Täytyy ostaa nippusiteitä pari pussia. Onneksi en vielä ehtinyt laittaa uusia säkkikankaita. Takajakkarassa onkin kierrejousitus.......
     
  4. Toope

    Toope 2nd gear

    Juu,zigzaggeja justiinsa,topakoittaa yllättävän hyvin penkin,ei oo perse montussa kun istuu vähän aikaa.Kokeilemalla löytyy oikea määrä,ja kannattaa valita paksuhkot nipparit hommaan niin kestää.
     

Kerro tästä muillekin!