Pennsylvania/ new york romppareita?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja dart, 15.3.2009.

  1. dart

    dart Gearhead

    Onko kellään tiedossa new yorkista tai pennsylvaniasta romppareita yms. mistä löytyisi vielä vanhempaa kalustoa? google ei ole tuottanut tulosta.Ollaan menossa sinne seudulle toukokuussa ja ajattelin, että vois samalla koittaa hakea jotain pientä mukaan.
     
  2. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  3. jny

    jny 1st gear

  4. Simo

    Simo 1st gear

    Pennsylvaniassa on mm. Englers ja Harrys-u-pull-it
    Ongelma on vain siinä, ettei Pennsylvania / New york autoissa ole mitään muuta, kuin hahmo jäljellä.

    Tuolla Hazletonissa oli vanhempien autojen alue erikseen
    http://www.wegotused.com/
     
  5. dart

    dart Gearhead

    Toi Rhode islandin kaveri kuullostaa mukavalta :rotfl:
    Taitaa tosiaan olla niin että ne itse autot on yhtä huonoja kuin täälläkin, mutta jos irto-osia vielä löytäis.
     
  6. buick8791

    buick8791 1st gear

    Vois olla, että suomi-pojalla ei olekaan lähestymisongelmia tuon kaverin kanssa. Tarjottavat vaan mukaan ja vierailulle sopivassa tilassa.
     
  7. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Ihan pikkuvinkkinä, swapeista löytyy romuttamoja paremmin pikkutavaraa. Suomesta käsin voi tuntua hyvältä idealta: "Etsin muutaman purkaamon, ajan paikan päälle, ostan tarvitsemani osat ja tuon matkalaukussa Suomeen." Sitten Ameriikassa muutaman päivän kuluessa huomaat ettei ihan onnistunutkaan suunnitelmien mukaan... :odroll:
     
  8. dart

    dart Gearhead

    Ei sieltä tietysti isommin mitään romua voi kantaa mukanaan, mutta jos nyt jotain sattuis sopivasti matkanvarrelle niin vois ehkä käydä ihmettelemässä. Swappejakin koitin kattella jostain kalentereista vaan eipä ole sattunut sopivia kohdalle.Hyvät vinkit on tietysti tervetulleita.
     
  9. CandyBee

    CandyBee Gearhead

    hullu alkoholisoitunut moparisti ilmeisesti :poff: olihan tuskaa nähdä noita dodgenraatoja ja nyljettyjä roadrunnereita pitkin piennarta tuos kunnossa
     

Kerro tästä muillekin!