pensa pumppu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja agm, 14.8.2009.

  1. agm

    agm 3rd gear

    Piti tänään vaihtaa pensa pumppu Foordin ja ei ollut 1:1 uusi ja vanha pumppu vanhassa pumpussa oli melkein suora varsi, uudessa taas kyttyräselkänen varsi mikä pitäis olla oikea tuohon mun koneeseen joka on ulkoisista tuntomerkeistä päätelen FE moottori. onkohan mahollista että tuo väärä pumppu on saanut jotain vahinkoa aikaseks? olikohan tarpeeks sekavasti kirjotettu :oops:
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    Laitappa kuva ja osanumero siitä pumpusta näkyville, niin selviää varmasti enemmän. Eika kuva moottoristakaan tee pahaa, mikäli senkin suhteen on epäselvyyttä... :eek: .
     
  3. agm

    agm 3rd gear

Kerro tästä muillekin!