Pentastar logon kiinnitys?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja RoadyRunner, 20.8.2007.

  1. RoadyRunner

    RoadyRunner 3rd gear

    [​IMG]
    Elis siis mitenhän tuollanen logo on kiinni? Onko takapuolella jonkin sortin ruuvikierteet vai mitkä? Itsellä kun olis tarkotus tuollasen logot hommata tarvikevanteiden keskikuppeihin mutta tarvisi tietää kiinnitysmetodi ennen kun rupeaa turhaa tilailemaan. Ja en oikein keksinyt mihin tästä aiheesta juttua pistämään nii ehkä tämä osia voisi olla aiheellisin.
     
  2. Erppa

    Erppa Gearhead

    Mul oli pari irrallista ja katoin niin niissä on ollu jotkut muovi väkäset.Yläreunassa yksi vajaa millin paksu ja keskellä isompi , mutta se on molemmista katki niin ei näe et onks siin ollu ruuvin reikä?
     
  3. niklas_

    niklas_ 1st gear

    millin muovitappi ja toinen muovitappi/clipsi on about 6mm paksu
     
  4. RoadyRunner

    RoadyRunner 3rd gear

    Jeps eli vaikeeksi menee :-? Taikka sit pitää vaan reilusti luopua koko ideasta
     
  5. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    pentastar

    Jos sulla on ehjät logot niin eikös tappeihin saisi pieniä lukkoprikkoja. Varmaan kestäisi sen mitä tarvitsee? Reiät vain keskikuppeihin?
     
  6. RoadyRunner

    RoadyRunner 3rd gear

    No tavallaan sopis mutta nuo kupit on joutunu itse sorvaamaan joten niissä on aika paksulti tavaraa tuossa kupin päässä, kun keskikuppi on silleen sorvattu että se täyttää keskiön ja vanteen väliin jäävän välin,
     
  7. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Ostaisin linssitarrat keskiöihin jos vaan löytyisi ryslerin logolla. Muita merkkejä kyllä löytyy, esim täällä
     
  8. niklas_

    niklas_ 1st gear

    tai sit katkaiset ne tapit ja laitat liimalla/ 2 puolisella teipillä kiinni
     
  9. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Mistä meinaat tilata?
     
  10. RoadyRunner

    RoadyRunner 3rd gear

    Juu no kyl itellä on käyny mielessä tuo et jos kävis paikallisessa autoteippaamossa teettämässä vanhoilla dodgen logoilla olevat teippaukset nii sais ainakin tasan oikean kokoset ja helpottuis homma samalla. Ja no YearOnesta meinasin tilata
     
  11. Elevator

    Elevator 1st gear

    kuumaliima on kyl pop. ei jätä jälkiä maalattuun pintaan jos ottaa joskus pois. Ja niitä kuumaliimojakin on sitten eri kovuusasteita. se kovin ei noihin sovellu.
     
  12. RoadyRunner

    RoadyRunner 3rd gear

    En tiedä soveltuiskohan tuo yks kaupasta ostamani liima... ainakin sillä oon saanu jopa vyönsoljen nupin kiinni ja on vielä kestäny käyttöäkin hyvin :D Kerran tuli testattua kanssa muutamaan 5 senttiseen ja kyllä ne on vieläkin tiukasti yhdessä. Tujua kamaa
     
  13. Z11

    Z11 Gearhead

    R/T specialities myy ainakin tarramallia joka voisi soveltua tohon käyttöön
     

Kerro tästä muillekin!