Perän vahvistuksesta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja herrakani, 31.1.2004.

  1. herrakani

    herrakani 1st gear

    Näytti olevan semmosta 4,7mm plootua tossa joutilaan näköisenä. Taittuiskohan semmosesta? Taitanee vaan toi kanttikone rikkoontua siinä puuhassa. Löytyisköhän romikselta sopivan näköistä neliöprofiilia..
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ite oon tehnyt U-profiilista jollain 4 mm seinämällä.Siitä saa ihan suht siistin kun leikkaa eka keskelle uran johonkin sentin päähän läpimenosta, taittaa sitä pikkasen ja sitten tekee siihen sen banjon muodon ja hitsaa kiinni. Lehtijousillisessa laitteessa sitä ei kovin pitkälle saa yleensä vietyä jos ei U-pultteja vie "selkärangasta" läpi. Täytyy huomoida myös iskarien liikeradan vaatima tila, myös akselin kiertyessä.
     
  3. herrakani

    herrakani 1st gear

    Ei tuu iskareita, eikä lehtijousia. Tulee Coiloverit ja tukivarteen kiinni. Mä veikkaan, et siihen alaspuolelle se tulee parhaiten. Ei vähennä liikevaraa ylhäältä.
     

Kerro tästä muillekin!