Performer Rpm

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 2.1.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Oiskohan kellään kokemusta Edelbrockin Performer Rpm satsista Mopsin 360 koneessa? Itteäni ihmetyttää luvattu vetoalue 1500-6500 rpm, kun nokan asteet on yli 300. Eli mitenkähän se on alaväännön kanssa, löytyyköhän sieltä sittenkään vetoa alle 2000 kierroksen?
     
  2. mg

    mg Gearhead

    hmm. ois kiwa itekki tietää,,
    mikäs ois nokan käyttöalue 2500-6500rpm ?

    noi >290 asteiset nokat o aik villei.. tai nojoo..
     
  3. mg

    mg Gearhead

    nopea vilkaisu http://www.cranecams.com sivuille..
    ja noi yli 300asteiset hyd/roller nokat o 3000+ turbaaneille, eli tyhjäkäynti johonki n.1500-2000 => hmm. byebye alavääntö..
    mut dynosoftaslla sen näkis suht koht mites noi nokat toimis..
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mulla ei ole kokemusta tosta nokasta kun mopsin isolohkossa ja letukan 327:ssa. Arvoihinsa nähden aika säysee, varmaan vaatii peräänsä 11 tai 10" turbiinin kuitenkin toimiakseen kunnolla. 327:ssa joka ei ole mikään vääntömotti muutenkaan, kone heräs kunnolla 3000:n kohdalla ja huipputehot tuli 6600:lla. Vääntö oli aika laakee koko ton vetoalueen, eikä alempaa edes koitettu. Imusarjana oli Holleyn Strip Dominator jolle kai ilmoitetaan jotain 4500-7800 rpm? Se imusarja kyllä pelaa pienemmälläkin nokalla jos toi RPM huolettaa. Se ei välttämättä muutenkaan oo paras ratkaisu vaan eräänlainen kompromissi joka ei vaadi kuoppia vakiomäntiin jne. Olen tällä hetkellä juuri rakentamassa tollasta RPM mottia, mutta nokaksi valitsin Comp Camsin 284XHE:n ton RPM:n sijaan.
     
  5. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    Edelbrockin RPM satsit ovat lähempänä mainostettua kierrosaluetta, kun käyttää mahd. paljon saman sarjan osaa.. Näin olen kuullut valehdeltavan. Nuo asteet kyllä mielestäni vetää enemmänkin 2500rpm ja ylös..
     

Kerro tästä muillekin!