Perien mittoja ja tietoa haetaan.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja FASTDOHC, 28.12.2018.

  1. FASTDOHC

    FASTDOHC 2nd gear

    Moi.
    Meikäläisellä olis sellainen kysymys liuta kielen alla ja en tunne niin viisaita jenkki tietäjiä niin pistetään tyhmiä kyssäreitä nyt tähän.

    Ensinnäkin rakentelen radalle volvo 740 350cid koneella ja ahtimilla. Nyt olis siihen perä hankittava. Volvon perä on pyörännavan laipasta laippaan ulkoreunasta mitattuna 153cm.
    Ja nyt pitäisi löytää 148-154cm leveä jenkkiperä.
    Eli missäköhän autoissa olisi tuohon väliin sopiva perä ja samalla sellaisesta mallista ja merkistä, että esim. lukon hommaaminen ei maksaisi omaisuuksia, sillä prokkis on aika köyhän budjetin vehje ja sitä tehdään vaan hupikäyttöön, ja perän pitäisi kestää n. 1100kg painoa ja tehojen ollessa n. 400hv 600nm.
    Olisin kiitollinen jos saisin mahdollisimman monen mallin ja merkin perien mittoja. Ja jos jollain sattuisi oleen vielä ylimääräisenä huokeasti, niin olisin valmis tekemään kauppoja.
    Perän tulisi olla ehjä ja toimiva, ripustuksia ei tarvi olla, voi olla rälläköity tyhjäksi, sillä teen ne itse.

    Kiitos.
    Myös sähköpostiin voi kanssa otella yhteyttä mika.reinikka85@gmail.com
     
  2. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Tässä jokseenkin kattavasti Chevyn perien mittoja. Käytännössä siis tuo Novan ja vanhemman Chevellen perä vielä menee sun mittoihin. Lukkoja ja välityksiähän näihin saa hyvin. Itse kyllä katselisin myös jotain edestä ladattavaa Moparin tai Fordin perää...
    [​IMG]
     
    xarper tykkää tästä.
  3. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!