Perinteinen sivuputkisto kromiritilöin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Toukka, 14.11.2006.

  1. Toukka

    Toukka 1st gear

    Tervekset!
    Olen yrittänyt etsiä netistä perinteisiä sivuputkia (El Camino) turhaan, tietääkö joku osoitteita tai paikkoja mistä etsiä ko. tuotteita. Eli siis ihan perus sivuputket kromatuin suojin (jotta ei polttais näppejä tai muita orgaaneja)
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

  3. Rodman

    Rodman Gearhead

    Voin käydä kysymässä RTS-Steelistä tekisikö sivuputkia ja minkä hintaisia olis tarvetta itsellenikin tulevaisuudessa.
    Ilmoittelen tänään tai huomenna.

    http://www.rst-steel.fi/


    T Rodman
     
  4. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

  5. SG480

    SG480 1st gear

    Naapurin tallissa roikkuu kaks käyttämätöntä Autosetista 1970 -luvulla ostettua sivuputkea ja Slot -vanteiden kopiokapselit. Veljekset osti ne niiden 390 coupe Fairlaneen mutta isäpappa ei koskaan ilmeisesti antanut panna niitä paikoilleen.
     
  6. Rodman

    Rodman Gearhead

    Kävin kyselemässä http://www.rst-steel.fi/
    Tekevät kyllä mittojen mukaan eli kannattaa varmaan kysellä kun on mitat tiedossa. Vaimentimia ei ole varastossa joten ne pitää varmaan itse hankkia. Eivät ole ennen tehneet näitä mutta kyllä onnistuu, kiilto nauttää olevan kyllä todella hyvä ja samoin työnjälki. Kuorma-auton pystyputki noin 20 cm halkaisijalla maksaa noin 600€. Itsekkin aion teettää vetteen keväämmällä sivuputket.

    T Rodman
     
  7. Toukka

    Toukka 1st gear

    Kiitokset kaikille vastauksista!

    Näillä eväillä asia saadaan varmasti ratkaistua!

    P.S Cuda´70 : mahtaisko veljekset luopua noista putkista mitkä turhaan vievät tilaa tallin seinällä? Jos naapurisuhteet kunnossa, niin voisitko vaivauta kysymään??
     
  8. SG480

    SG480 1st gear

    Re: Kiitokset kaikille vastauksista!

    Kysytty on - ei myy. Fairlane seisoo meidän tallissa. Silläkin on vissin ajettua viimeks vuonna kivi - ei myytävänä.
     

Kerro tästä muillekin!