perjantaina Kauhajoelle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja studio57, 30.4.2008.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

    Manaamisestani huolimatta tai ehkä juuri siksi kelit olivat LOISTAVAT! Aurinkoa ja hyvin tyyntä, kai siellä pieni tuulenvire oli. Eli täydelliset olosuhteet. Kolme lähtöä otettiin, ajoista ei nyt niin väliä, mutta testin tavoitteet saavutettiin. Parannukset toimi ja etenkin jarruvarjo toimi komeasti. Ja on se vaan prkl kun keväällä ensimmäisen kerran antaa isolohkolle happea niin tuntuu siltä että pää lähtee irti!

    SPECIAL THANKS Dartblowerille ajopuvun lainasta!
     
  2. napa

    napa 3rd gear

    hienosti näytti dx corolla menevän...
     
  3. studio57

    studio57 Gearhead

    kotona ollaan ja kiva 402km lenkki yhen lähön takia...noh näitä sattuu
    mut onneksi älytön loppunopeus tuntui lämmittävänä rinnassa 3.03km/H ja aika 12.22......kun vika löytyy huomenna niin mieli kevenee....laatikkosta tuli öljyt mäelle ja tärytti vitt...loput 150m
     
  4. OK

    OK Gearhead

  5. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Hetkellisen päähänpiston seurauksena tuli lähdettyä tuonne kauhajoelle. Kyllä kannatti! Ilma oli hieno, kansaa kuin parhaimmissakin kyläkisoissa ja autouutuuksia niin radalla kuin parkkiksellakin!

    Myöhään meni kotiinpaluu ja vielä myöhempään tämä taistelu tietokoneen kanssa. Jotain yhteysongelmia vai mitälie mutta jouduin jokaista kuvaa viemään erikseen kiertotietä tuonne galleriaan, jonka vuoksi tiedostokokokin on mitä sattuu. Eli toisin sanoen kuvat on totuttua pienempiä: *piip*

    :odroll:
     
  6. Mikhauta

    Mikhauta 1st gear

  7. triniemi

    triniemi Gearhead

    Aika miehekkäästi muuten puhisi se Millerin Avenger twinturbokoneella. On vähän sellanen kutina, että se kun alkaa toimimaan niin seiskat on paperia 8)
     
  8. simmi

    simmi 1st gear

    On muuten tosi jees kun tulee myös vidoe matskua tonne kerhon netti sivuille. Ilo katsella vaikka ei kisat olekaan.
     
  9. triniemi

    triniemi Gearhead

    Mahtava meininki videolla! Tätä voi sanoa palveluksi. Ens kerralla vinkki kuvaajalle: älä zoomaa autojen perään, se tappaa vauhdin totaalisesti. Näistä oli oikeesti apua, näki itekin miten varjo aukee ja ihan ok näky toimivan. Taatusti tullaan testaamaan uudestaan kun testattavaa on.

    t. Mikko Niemi, DX Racing, Super Pro ET 1984
     
  10. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Jees, kivaa oli, vaikka lähtöpäätös tuli vasta iltapäivän puolella, kun oltiin Lappeenrannassa dynorullilla... forecan säätiedotus ei näyttänyt enää sadepisaroita Seinäjoelle, joten eikun pieni koukkaus Jkl:ään ja matka jatkui...

    Kolme vetoa tuli vedettyä, ensimmäistä kertaa stripillä manuaalin kanssa. Heti ensimmäisessä lähdössä vierellä isolohko-Corolla ja olipa melkein jännäkakka housussa... Tanner tömisee ja ei ollut mitään käsitystä omista lähtökierroksista eikä oikein mitään kokemusta, kuinka sillä manuaalilla pitäisi toimia. Videolta sitten näkyi, että sutimiseksihan se lähtö meni :poff: Onneksi rataa ei ollut liimattu, niin katurenkaillakin oli kohtuullinen pito. Toiseen lähtöön siunautui sama vastustaja, kun ensin kaavailtu Bemari työnnettiinkin sivuun. Tällä kertaa sitten sovittiin, että annan suosiolla reilusti tasoitusta...eikun tilaa, ettei vaan tule kommelluksia jarruvarjon tai muun kanssa.

    Kaikki kolme vetoa 0.07 sekunnin sisällä ja loppunopeuksissakaan ei ollut eroa kuin 2 km/h.

    Tuolta löytyy videona viimeinen veto, kun vierellä oli toinenkin sarvis:

    http://penthouse.homelinux.net/fs08/Lam ... 020508.wmv

    Ja tukanrajaan tuli tässäkin, mutta hieman pienemmällä marginaalilla kuin edellisissä :poff:
     
  11. Yorcci

    Yorcci Gearhead

  12. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kiitos! Eihän se nyt ihan blueray tasoista ollut, mutta hauska näitä aina kattella on! Äänet oli ihan ok, möyhyytin tässä illalla niitä vielä subbarin kautta 8)
     
  13. 67Camaro

    67Camaro 1st gear

    Toivottavasti ei mitään suurempaa tuhoa löydy askista, ja toivottavasti meikäläisen "top alcohol"- tuote auttoi senhetkiseen vitutukseen !
     
  14. studio57

    studio57 Gearhead


    juu, kiitos sain siitä leijonan rohkeuden avata tallin oven jo sunnuntaina...heheh... suurkiitos siitä enskerran on mun vuoro.
    oli ottanut antihopparit autopohjaan kiinni ja se sit varmaan rikkoi tuon lootan....
     
  15. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Ossaapas olla tuo Myllärin kostaja pikkasen komee !!! :eek: :D
     
  16. Yorcci

    Yorcci Gearhead

  17. studio57

    studio57 Gearhead

    NYT Perjantaina uusi yritys ja parempaa tuuria :) teräskuorinen breikki laatikko paikalle huomenna ja "pieniä" muutoksia puuhailtu alustaan. pidellään peukkuja jotta ilma ois suosiollinen!!!
     
  18. napa

    napa 3rd gear

    olisko taas aika aloittaa veikkailu sataako perjantaina vettä, lunta vai räntää :odroll: ei kyllä hyvältä näytä, kun sääennusteita katselee :eek:

    vaikka illaksi on onneksi yleensä aina tälläviikolla poutaantunutkin, vaikka lunta olis satanutkin (eilenkin tuli 3 kertaa...)

    niin ja lämpötilat ei kyllä oikein suosi nopeita lähtöjä :-? (sellaista +5 ollut iltaisin...)
     
  19. studio57

    studio57 Gearhead

    mulla selkä prakailee ja sen korjaaja pisti nostelut loppu viikoksi kieltoon niin jää vaihdelaatikko sit asentamatta ja tallin lattialle... noh ...kesähän on vasta aluillaan
     
  20. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    Tänään taas kuovitellaan :D
     

Kerro tästä muillekin!