perjantaina Kauhajoelle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja studio57, 30.4.2008.

  1. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  2. Smokie

    Smokie 1st gear

    Kiitoksia järjestäjille, oli taas mahtava ilta!

    Vähän jäi kaivelemaan kun huomasin lineupissa että kameraa viritellään radan viereen niin päätin sen johdosta vetää niin perkeleesti! No siihen burnikseen se roju sitten hyyty :poff:
     
  3. OK

    OK Gearhead

    Kyllähän se kiitos kuuluu myös ajajille, ilman teitä kekkerit kuivuis kasaan.
    Jos Smokie haluat analysoida tapahtunutta niin katoppa kooste 4 :)
     
  4. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Siinähän oma diesli carinakin näkyi. Yllättävän vähän näköjään savuttaa ahtojen noustua, luulin sen savuavan enemmän. Eli ahdoille lisää ruokaa ja ahtamatonta pois ettei lähettäjä tukehdu :oops:

    Mutta varsin mukava tapahtuma ja kelikin oli loistava. :D
     
  5. Smokie

    Smokie 1st gear

    Joo huomasinkin sen #4 videon. Sehän analysoitiin jo varikolla, kaverilla sattui olemaan läppäri joukossa niin saatiin vika selville heti. Kampuran asentoantureiden maapiuhaa pitävä pultti oli pyörinyt auki ja oli "vähän" kosketushäikkää... Mutta ajettiinhan sillä vielä tuon jälkeen. Seuraaviin iltamiin pitää keksiä vaihteistolle jotain, kun se imaisi jostain syystä kakkoselta takaisin ykköselle kuului aika kallis ääni :wc: Ihme ettei mitään hajonnut.

    Hyvä lähtö oli #3 videossa. Hyvin kulki pyörä, oli näköjään toimiva tuo mun tehoputki :rotfl:
     
  6. Teukku

    Teukku 3rd gear


    Kaikkea kivaa voi tallentua kameraan :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Sopivasti sain vermeet valmiiksi kun tulit Smokie lätäkölle :D

    onneksi/toivottavasti ei tullu mitään vakavaa vauriota....
     
  7. sbm396

    sbm396 Gearhead

    Eikös tänään taas ajeta ei pitäis vettäkään tiputella
     
  8. carkoivi

    carkoivi 3rd gear

    testi-ilta

    Joo kyllä on tarkotus ajella.

    Kunhan ei vain satais.
     
  9. OK

    OK Gearhead

    Vielä ei ainakaan sada, lähdempä tästä kentälle tutkimaan tilannetta.
     
  10. sbm396

    sbm396 Gearhead

    15-20 km ennen kenttää alkoi pisaroita tiputella ja tippuu edelleen :( No kahen viikon päästä uudestaan jos pääsis koittaan tuata vortekin toimivuutta
     
  11. carkoivi

    carkoivi 3rd gear

    testi-ilta

    Joo rento tunti saatiin päristellä.
    Sitten kamat nippuun ku alko sataa sen verran että pidot katos tyystin.

    Parin viikon päästä uudella innolla ja paremmalla tuurilla 8)
     
  12. Smokie

    Smokie 1st gear

    Ei kait jo silloin taas :poff: Edellisen viikon piti asua pajassa mutta kyllä kannatti, ennätyksiä meni rikki vaikka vaihdeisto vähän poksahteli!

    BTW, oliko tarpeeksi hyvät mölinät vai teenkö seuraaviin kinkereihin megafonin? :wc: Tällä kertaa olin sentään ovela ja hajotin pyöräni jo ennen böönistä ja korjasinkin sen vielä :lol:

    Oli hyvät ajelut sen mitä kesti, harmi että rupes satamaan. Niinkuin aiemminkin, tosi hienoa että pääsee oikein ajelemaan luvan perästä. Mun mielestä pitäis kerätä kansalaisadressi että sais ajaa joka vkl, aktiiveista vaan nakkiporukkaa. Itte lähtisin heti mukaan ettei olisi aina näitä järkyttäviä deadlinejä, pääsis sitten aina sinä seuraavana viikonloppuna :poff:
     
  13. OK

    OK Gearhead

    Mielestäni mölinät oli ihan kohillaan, ja oli kiva taas nähdä että porukkaa tuli paikalle noinkin hyvin vaikka jokapuolella ympärillä satoi jo paljon ennemmin kuin Lamminmaassa.
    En ota ollenkaan pahakseni vaikka teitä "kantakuskeja" tai muita hommasta kiinnostuneita tulisi "ajanottotiimiimme". Ei tarvi olla jäsen eikä mitää ihmeellisyyksiä vaadita riittäisi kun olisi joka kerta verkkoaidan takana odottamassa ennen viittä, kentälle pääsyä. Jokainen hoitaa oman pienen osa-alueensa ja homma rulaa.
    Meillä on nyt kolmena viikonloppuna peräkkäin kinkerit kentällä. Nyt oli nämä, ensi lauantaina BMW-suljetut ja sitten meidän tämän kesän viimeiset 7.8.
    Tervetuloa :D
     
  14. OK

    OK Gearhead

    Joku oli unohtanut kentälle pari BENSAKANISTERIA. Ne saa minulta tuntomerkkejä vastaan.
     
  15. torre

    torre 1st gear

    ei ny sataasi perjantaina ni sais koitettu mihinkä tuo pikappi menee vakiona :D jos alle 18sek pääsis :D
     
  16. studio57

    studio57 Gearhead

    juu, ittelläkin ois toiveena vielä tulla sinne kokeileen tuota chevelleä... saas nähdä miten käy...
     
  17. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Missä vaiheessa sulla studio57 on se Nova. Joko twinturbo laulaa vielä syksyllä vai vasta ensi kesänä. Kiinnostais vaan tietää kun oma rojekti on viivästyny tänkin kesän yli :oops:
     
  18. studio57

    studio57 Gearhead

    uuden Proline 5500 pg:n oon saanu siihen ostettua ja turbiinin. Mut täksi kesäksi se ei valmistu vaikka suunnilleen kaikki hilut siihen ois..aikaa kun sais jostain hankittua tai motivoituneita tiimiläisiä niin enskesäksi sen sais vaivatta liikkeelle. Chevellen kanssa painittu pienet vapaa-ajat ja homma alkaa jo pikkuhiljaa vituttamaan...onneksi tulee talvi ..ja voi taas uhota et enskesänä sitten :)
     
  19. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tollasen siis: http://transmission-specialties.com/cat ... cts_id=552 Toi on ihan hyvä laatikko, hyvillä kamoilla, mutta ainoa miinus tossa öljypumppu / akselijutussa on, että se öljypumppu on tehty staattoritubea lukuunottamatta ihan vakiopumpusta :eek:

    Mä ostin ton pumppu/akselicombon tohon mun varalaatikkoon ja pettymys oli suuri kun paketin avasin. No, TCIltä sai siihen alumiinisen georotor pumpun tilalle :rotfl: Minkä turbiinin sä muuten tohon valitsit ?

    Tarkottaako toi Novan valmistuminen sitä, että ensi kesänä se on jo radalla :rotfl:
     
  20. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    Tänään taas :D, mitähän ny menee rikki :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!