perkele!! Hajotanko virtalukon??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja vesku383, 20.3.2006.

 1. vesku383

  vesku383 Gearhead

  Elikkä kempsusta ainoat avaimet hukassa! Autoon sisälle pääsee vaikka hammastikulla mut pitäs saaha kone käyntiin... Meenkö särkemään virtalukon, sillonhan takuuvarmasti avaimetkin löytyy kun on rattilukot sun muut paskana jo!? saako nuo miten siististi särkemättä irti ja tekeekö lukkosepät uudet avaimet jos vien lukkopesän niille? Bensaakin olis tankissa ja mennä pitäs... :mad: :mad:
   
 2. sbc-5.7

  sbc-5.7 1st gear

  lukosta

  ite ainaki heitin vahingossa joskus volvon avvaimet roskiin, mutta sain tilattua suht halvalla rekkarissa olevan sarjanumeron mukaan volvo liikkeestä. edellyttäen tietenki, että on alkuperänen lukkopesä. kyllähän suutaritkin/lukkosepät tekee avaimia lukkopesän perusteella.
   
 3. AteV8

  AteV8 Gearhead

  Ei muuta ku rattia irrottelemaan ja sitä kautta purkamaan. Olettaisin että on samanlainen systeemi ku capricessa, ja siinä tapauksessa autolla pitäs pystyä ajamaan vaikka lukko olis lukkosepällä. Varsinainen virtalukon pohja (tai joku vastaava viritelmä) pitäs tietääkseni olla jossain muualla ku lukossa.

  Itelläni oli lukkopesä katkenneen avaimen kera peräkontissa, ja auton sai käyntiin vääntelemällä vain lukon mekanismeja. Kyl se siitä helpottaa heti kun saat paketin purettua. Saattaa meinaan vaatia pari kirosanaa se purkaminen...
   
 4. vesku383

  vesku383 Gearhead

  Joo, pitänee vielä huominen ootella ja katella jos avaimet löytys..ettei tarvis turhaan purkaa! kiitoksia vinkeistä!
   
 5. RockHQ

  RockHQ 3rd gear

  Ajamiseen riittää kun saat rattilukon tapin painettua pois ratin alla olevasta lukkolevystä, auton voi sit käynnistää vaikka hyppylangalla varsinaisesta "virtalukosta" rattipylvään päällä. Eli se virtalukon lukkopesä työntää tappia alaspäin joka kytkee kontaktit. Samalla toi tapin yläpää vapautuu ratin alla olevan rattilukon kiekon reiästä.

  Ton lukkolevyn voi poistaa jos keksii tilalle samalla sisähalkaisijalla olevan rinkulan jonka ulkohalkaisija on sen verran pienempi että se käyttötappi ei ota kiinni. Se levy pitää kuitenkin olla siellä paikallaan kiristämässä rattiakselin yläpään laakeria.
   
 6. RockHQ

  RockHQ 3rd gear

  ja se virtalukon lukkopesä pitää sitä varsinaista kääntövipua eli sitä siivekettä mistä se traktori täräytetään tulille, paikallaan rattiputken porauksessa. Ja se kääntäminen on aika nihkeää jos siellä ei oo haitat "sisällä", eli oikee avain paikallaan tai koko lukkopesä irti.
   
 7. Carpenter

  Carpenter Double Gearhead

  Uusi lukkopesä kahdella avaimella maksaa noin 20€.
   
 8. vesku383

  vesku383 Gearhead

  No onneks tuli pimeetä etten kerinny purkamaan, tuli just soitto että avaimet löyty! Pitänee mennä heti huomenna teettämään kourallinen kopioita! Paistaahan tuo päivä joskus risukasaanki :D
   
 9. AteV8

  AteV8 Gearhead

 10. ElvisNYB-77

  ElvisNYB-77 1st gear

  "No Rissanen täältä Öykkymöykkypubista terve. Tota nyt on sitten nää avaimet löytynyt.. mut hei, pakko kysyy.. miks ne löytys naistenvessan ulkopuoleiselta ikkunalaudalta?" :soosoo:


  Mut onneks olkoon! :wink:
   
 11. vesku383

  vesku383 Gearhead


  Oon sit varmaanki olluna tirkistelees.. :eek: :soosoo: :poff: Tänks jyy!
   

Kerro tästä muillekin!