perkeleen dieselit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jake81, 13.2.2011.

  1. jake81

    jake81 Gearhead

    kuinkahan paljon suuttimet vaikuttaa kylmä käynnistykseen jos suuttimissa on vikaa?? itsellä ei ole webaa eikä mahdollisuutta saada piuhaan tällä hetkellä niin meinaa vähän ahdistaa kun auto ei lähde näillä keleillä käymään... kaikki muu on jo polttoaine puolella uutta paitsi suuttimet...
     
  2. virta

    virta Gearhead

    Riippuu niin paljon moottorin tyypistä.mikä vaikuttaa..Ite oon sitä mieltä että suuttimet ei vaikuta paljoa käynnistyvyyteen.Näillä keleillä pitäis vaan auto saada piuhaan
     
  3. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    diisseli tulille

    Entäs hehkut ja akut?
     
  4. Linc

    Linc 3rd gear

    Tottakai se nyt vaikuttaa, että kuinka hyvä sumu sinne suihkuaa...
     
  5. Aako

    Aako 1st gear

    Tottakait niillä on ratkaiseva vaikutus kylmäkäynnistykseen ihan samallai kuin muutenkin käyntiin!!
    Mutta näillä pakkasilla ei vain nuo kotterot enää oikeen käynnisty kylmästä (Eikä kaikki roikastakaan), vaikka ois kuin iskussa, jossain se raja vain tulee vastaan! Dieselit yleensä etunenässä jäävät ruutuun..
     
  6. audiq

    audiq Gearhead

    Moottoriöljy vaikuttaa paljon käynnistyvyyteen kylmänä. 5W- tai 0W- öljyjä näillä keleillä koneeseen, niin jaksaa startti pyörittää kunnolla.
     
  7. jake81

    jake81 Gearhead

    seevun 6.2 on kyseessä ja hehkut on kunnossa ja akut on vuoden vanhat exidet... kyllähän tuo pyörittää ja lupaili mut ei vaan jaksanut sit kunnolla syttyä... pistää hieman imputtaan kun ei saa ees naruun. viime talvena ei ollut mitään ongelmia kun sai piuhaan!!
     
  8. jake81

    jake81 Gearhead

    ongelmanhan ratkaisis webasto mut maksaa niin kauheen paljon!!
     
  9. Panze

    Panze 3rd gear

    Kyllä ne suuttimet vaikuttaa. Voi kuvitella kumpi syttyy herkemmin ruiskuna lentävä nafta vanhoista huonoista suuttimista vaiko se hienojakoinen sumu mikä kunnossa olevasta suuttimesta syntyy.
     
  10. jake81

    jake81 Gearhead

    näin kans ajattelin kun lupaili kovasti mut ei vaan lähtenyt ja kuitenkin pumput ja kaikki on uutta ja onhan noita ennenkin starttailtu yli kahenkympin pakkasella ilman lämmitystä!
     
  11. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    ulkotuli suoraan lapioon (tai laudan tms päälle ja lapion työntää öljypohjan alle. kai se jotain auttaa. onko forte käsittely tehty eli suodatin täyttää purkillisella sitä tavaraa? jos kaatais vähän bensaa naftan joukkoon>?
     
  12. jake81

    jake81 Gearhead

    kyllä se tosta jo lähti mut jatkoa tässä vaan mietin ja ei hirveesti tälleen kaupunki alueella viittis nuotioo tehdä... :lol: tosin kerta käyttö grilli on kuulemma hyvä kun ei pala liekillä muuta kun hetken!!
     
  13. rötvä

    rötvä 1st gear

    Kyllä ehjä 6.2 käynnistyy 30 asteen pakkasesta laakista. Suuttimet vaan kuntoon niin ei moottoriöljytkään ohene dieselillä.
     
  14. Aako

    Aako 1st gear

    Tulta imusarjaan, lähtee varmasti... työlästä...
     
  15. jake81

    jake81 Gearhead

    juu... oon miettinytkin jonkun pikku tohon hankkimista jo pitemmän aikaa!!
     
  16. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kai on palovakuutus kunnossa? :eek: Hyvän toimivan Webaston saa käytettynä 500€:lla ja asennukseen menee yksi lauantaipäivä. Kyllähän ehjä 6.2d lähtee käyntiin -30 asteen pakkasella, mutta onko se ehjä enää 40-60 kylmäkäynnistyksen jälkeen?
     
  17. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ja paremman uuden saa satasta kalliimmalla :wink:
     
  18. stw307

    stw307 1st gear

    Näin on, käynnistyy kyllä. Jos hehkurele+valo toimii niinkuin pitää, anna sen merkkivalon sammua JA syttyä toisenkin kerran. Vasta toisen hehkutuksen jälkeen lähtee ainakin laakista. Jos ei, rikkihän se jostain on. Uudet suuttimet on suositeltavaa, kylmäkäynnistys tappopakkasilla ei.
     
  19. jake81

    jake81 Gearhead


    mistä niin halvalla sais uuden weban?? kattelin tossa et uus eberi maksais 920e ja weba satasen enemmän...
     
  20. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Onko sen pakko olla uusi? No, jos 600€:n saa uuden, niin sitten sellainen, mutta ei ole mullekaan tullut sellaista vielä vastaan.

    Pikaisella Googletuksella löytynyttä:

    http://www.keltainenporssi.fi/ilmoitus/ ... 4/29236527
     

Kerro tästä muillekin!