PERUTTU ! Kiihdytys testi-illat Kauhajoella

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja OK, 7.6.2012.

  1. Mustangsalli

    Mustangsalli 1st gear

  2. hantta

    hantta Double Gearhead

    Pitäis varmaan testipäivät nimetä turvaharjoitteluksi, niin voisi saada jopa valtiolta kannustusrahaa.

    Hantta
     
  3. Hai

    Hai Double Gearhead

    "Raittiushenkinen turvaharjoittelupäivä"
     
  4. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    niiden oma vika kun laittoivat vaasaan menevään ymäristölupaan moottoriurheilua, vaikka siitä niille mainittiin monesti, poikkeuslupa saatiin aina kauhajoelta hintaa 40 e :)
     
  5. studio57

    studio57 Gearhead

    ei kai se asfaltti tuolta mihinkään katoa, kun lennot on lennetty tuon voi kai ostaa pesältä sillä millä se on myytykin, siihen vois pistää sit kansalaiskeräyksen :) taas autot liikkuu ja taskumatista voi ottaa ohkaisen huikakin yleisön puolella.
     
  6. kansan ääni

    kansan ääni 1st gear

    Olisikohan sitä kansalaiskeräyksen tilinumeroa saatavilla?
     
  7. SMän

    SMän 1st gear

    Mistäs se Vellu tuollaista on saanut päähänsä ?? Kaikki mitä Teuvan ABC:llä puhutaan ei välttämättä ole totta :lol:

    Ympäristölupaa hakee kaupunki(ainoastaan ilmailutoimintaan), moottoriurheilua ei ole missään vaiheessa mainittu mitenkään, mutta ELY-keskuksessakin varmaan osaavat googlea käyttää.

    Koko ympäristölupa, ja sitä myöten ilmailutoimintakin olisi vaarassa jos luvan ehtoja ei noudateta.

    Maailma on muuttunut eikä vanhat käytännöt enää yksinkertaisesti toimi.

    Ja toisekseen, yhtään hakemusta ELY-keskukselle ei ole vielä edes lähtenyt meistä riippumattomista syistä...
     
  8. pile

    pile Gearhead

    Muuttunu ja muuttunu.Vittu sielä on noita ahdasmielisiä jotka noita saaterin sääntöjä ja lakeja vääntää. Niin kuin toikin lentokenttä ,yhtääkkiä se on pohjavesi alueella ja siellä ei voi muka ajaa ku se saastuttaa niin pirusti maa perää.Voiko joku oikeasti sanoa kuinka paljon maa ja siellä oleva pohjavesi oikeasti on saastunut kiihdyttäjien toimesta tuolla radalla tähän asti. melkein voin vannoa että sitä ei voi kukaan mitata.Nykyään kun asenteet on talleillakin hiukan eri tasolla kuin viime vuosituhannella, niin veikkaan että autoihin ja niistä tuleviin mahdollisiin vuotoihin paneudutaan jo ennakkoon nykyään paremmin.
    Moottoriurheilu on vaan jollain tasolla tänä päivänä katsottaessa niin paha että sitä vastustetaan kaikin keinoin ilman kunnollisia perusteita.
    Sama asia näkyy rakentamisessa tänä päivänä virkamiehet jossittelee joka asiaa mahdllisimman kauvan ,siirtävät vastuuta toiselta toiselle ja päätöstä ei vaan saada aikaan.Jokainen virkaa tekevä tekeee tällä paskan jauhamisella itsensä tärkeäksi ja saa sanoa esimiehelleen että hän tukehtuu töihin ja taas lisätään tyhjän toimittajia virkoihin.
     
  9. SMän

    SMän 1st gear

    Siis nimenomaan näin, sama pohjavesialuehan on ollut kentän alla iät ja ajat, eikä sitä mitenkään pysty mittaamaan kuinka paljon mikäkin toiminta olisi saastuttanut. Ympäristölain pykälää 8§ tulkitaan nyt vaan tiukemmin kuin ennen. Eihän se ole sanottu, etteikö homma vielä joskus onnistuisi täälläkin, kukaan ei vaan osaa sanoa että koska ja millä edellytyksillä..

    Lentokentän 1160x23m pohjatöihin, uudelleen asfaltointiin ja tarvittaviin öljynerotuskaivoihin ei nyt justiin ole rahaa, joten eiköhän kaikki harrastajien voimavarat ole jatkossa syytä suunnata Botniaringille rakennettavaan kiihdytysrataan.
     

Kerro tästä muillekin!