Peruutuskamera taustapeilissä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Eyetech, 30.9.2021.

 1. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Olisko jollain suositella hyvälaatuista peruutukameraa?
  Sellaista jossa näyttöosa tulee taustapeilin päälle ja on koko näytön(peilin)kokoinen.

  Mahdollisimman laaja kuvakulma plussaa
   
  Seevu tykkää tästä.
 2. Mörkö-74

  Mörkö-74 3rd gear

 3. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Suositella en osaa, mutta itse otin aikoinaan halvimman, mitä Ebaystä löytyi. Ajaa kyllä minun käytössä asiansa taustapeilinä (farmikate peittää näkymän kokonaan taakse - kamera on siis aina silloin päällä, kun autossa on virrat), mutta hinta näkyy näytön huonona kirkkautena vastavalossa, ja vääristyvinä väreinä, kun kirkkauden säätää lähelle maksimia. Tähänkin pätee se, että sitä saa, mistä maksaa.
   
 4. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Omassa pick upissa on kans periaatteessa farmikatteen ja ajoneuvon pituuden takia kätevä olla peruutuskamera. Mikä lie halvin kiinalainen edellisen laittama. Se on päällä katkaisijan painalluksen jälestä silloin kun valotkin. No kamera osa sökähti ni tilasin ebaysta uuven. Sain samaan reikään soviteltua sen mutta tässä onkin näköjään ledvalo. No, tietysti se palaa sitte aina ajettaessa kun valotkin on vaikkei kamera näytäkkään vielä. Ei viittis peruutusvaloihin syötön ottoa vaihtaa kun kärryä vetäessä on kätevä kun voi ajaessakun katella onko liinat löystyny. Pitää vissiin muovitulppa laittaa päälle kun pimeellä ei tule vedettyä ja päivällä se ei kait häikäise perässä ajajaa.
   
 5. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Tässä minun kamerassa on infrapunaledit, eli ei häikäise, vaikka palavatkin koko ajan. Laitoin kyllä katkaisijankin, niin että halutessa kameran saa pois päältä, mutta eipä tuota ole sammuttanut kuin pidemmillä pimeillä maantietaipaleilla, ettei näyttö turhaan käy silmille.
   
 6. Eyetech

  Eyetech Gearhead

 7. rotax

  rotax 1st gear

  Halvemmalla saat kun tilaat aliexpressiltä, niillä on paljon tuotteita Euroopan varastoissa . Säästyy tullit sun muut.
   

Kerro tästä muillekin!