Peugeot Partnerin vikakoodeja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja dart -66, 7.6.2011.

  1. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Tuollainen 2002 2,0HDi, josta heittää seuraavia vikakoodeja;

    1138 paineensäätöventtilivika, pääteaste viallinen. Vika hetkellinen
    0042 moottorin pyörintänopeus viallinen?? Vika hetkellinen
    002F moottorinohjaus viallinen
    0048 ilmastoinnin höyrystimen lämpötilatunnistin oikosulku, + tai -vuoto
    0092 kommunikaatio infonäyttöön viallinen
    0089 ilmastoinnin ohjainlaite viallinen

    Autoa ei saa järjestettyä yhtäjaksoiseen tutkintaan pitkäksi aikaa, joten hyviä vinkkejä kaipaillaan :rotfl:

    Ja vaikka joku siellä takana on jo sanomassa, jotta työnnä jorpakkoon, niin sitä vaihtoehtoa ei tällä kertaa huomioida... :poff:
     
  2. lotjonen

    lotjonen 1st gear

    Paineensäätöventtiili voi hyvinkin olla viallinen (korkeapainepumpun perässä kahdella torxilla kiinni oleva pyöreä murikka jossa kaksinapainen liitin), onko railin todellisia paineita katsottu samalla kun vikakoodit luettiin (testeristä löytyy toiminto tätä ja muitakin arvoja varten)? Toimiiko auto, lähteekö käyntiin?
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Lähtee käytiin ongelmitta ja ajokin käy, sytyttää moottorin häiriövalon satunnaisesti jolloin tehot häviää mutta ajettavissa silloinkin.
     
  4. tippa77

    tippa77 Gearhead

    Työkaverilla samoja oireita, näytti milloin mitäkin häiriökoodeja, joskus sammui suoraan lennosta, syyksi paljastui lopulta vialliset johdot konehuoneessa, en nyt muista tarkemmin johtojen sijaintia
     
  5. jublomb

    jublomb 1st gear

    Penkin alta liittimet auki,ja puhdistus,kuulostaa aprillipilalta,mutta useimmiten korjaa noissa turvatyynyn valon,abs valon ym. "haamuhäiriöt".
     

Kerro tästä muillekin!