Piäkaupunk seuvun nopein auto?

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 24.12.2008.

 1. Putte

  Putte 1st gear

  Onhan aikanaan niin Tami, Nyströmin Leena ja Laineen Tomppa ajaneet oviautolla Stadissa yli 300 km/h ja olivat muuten katsastettuja kaikkien pelit. :wink:
   
 2. Tomas C5

  Tomas C5 2nd gear

  Aah, nyt ymmärsin, vai ymärsinkö? Iloiset autot ei ole mukana listalla.
  Mutta siis ahdin on sallittu?

  --
   
 3. turbofriik

  turbofriik 1st gear

  FHRA:n sääntöjen mukaan.. ;)
   
 4. MIAMIRACING

  MIAMIRACING 1st gear

  Nii siis mulla vapari valiantti ja taitaa olla ainoa rehellinen 9s auto pääkaupunkiseudulla tänävuonna ja säälittävällä moparin pikkulohkolla :poff:
   
 5. MIAMIRACING

  MIAMIRACING 1st gear

  Nii siis KATSASTETTU vapari ja tälläviikolla taas leimalle :D
   
 6. MIAMIRACING

  MIAMIRACING 1st gear

  En tiedä mihin otsikko perustaa ja kun päästiin pilkunnussimiseen,otsikkohan on pääkaupunkiseudun nopein auto?Eli autossahan on ovet?Sampsa siis nopein hki-espoo-vantaa!Nopein katsastettu ja niillä varusteilla taitaa olla toi mun vallu?Fyyran kisoissa vippi ja sit uho.
   
 7. AGT200

  AGT200 1st gear

  Onnittelen kaikkia kolmea! FHRA on oikealla tiellä kun streetryhmät on ilmeisesti yhdistetty, enää loput oviautot samaan ja tilanne on kuin kadulla. Eihä sitä kadullakaan tiedä kuka sieltä siirtolapuilla ryömii vierelle.
   
 8. C-barge

  C-barge Gearhead

  Kylhän Miami vice valiantille sillee tarvii hattuu nostaa, et auto tosiaan leimataan ihan siinä kuosissa kun sillä ajetaankin. Vaikkei se toki mitään mukavuuskisoja voitakaan, mut se kai ei oo se kategoria millä nopeella katuautolla kisataan. Toki ylitarkkaavainen saattais tostakin löytää jotain huomautettavaa, tais olla 318:lle leimattu? Mut huomatukset kuitenkin pienimmästä päästä tossa kategoriassa. Ja taas sitte toisaalta, kadulla sillä ei oo väliä ajatko ahtimella, naurulla vai millä, ei niitä siellä kysellä. Kaikilla on omat kriteerinsä sen suhteen et mikä on katuauto, mun mielestä se on leimattu, sillä ajetaan ja se tankataan normi huoltiksen pumpusta. Eli meidän vippi ei niitä kriteerejä täytä tällä hetkellä knu ei oo ollu mielenkiintoa sitä vääntä rekisteriin. Kylmä fakta nääs on, et sil ei kadulla tee yhtään mitään, kun ei meinaa tehdä radallakaan. Sen todisteleminen et sillä pystyy ajamaan kadulla olis hukkaan heitettyä energiaa. Mut toimii se noissa kisoissa vaikka varikkokulkuneuvona matkalla baariin. Joko rataa pitkin, tai sit toista kautta.
   
 9. MIAMIRACING

  MIAMIRACING 1st gear

  Racelohkossahan on 318 kyljessä..:))
   
 10. MIAMIRACING

  MIAMIRACING 1st gear

  Ja kyllähän tää homma on niin et vippikään tai uhon musti ei oo mahotonta leimata ja samalla lailla niilläkin pystyy cruisingeissa ym käymään.
   
 11. Ahti

  Ahti 3rd gear

  Katuauto-määrittelyjä taitaa olla yhtä monta kuin on katuauton omistajiakin + virtuaalivirittäjät tähän vielä päälle. Jonkun mielestä on ok että motti on jotain muuta kuin papereissa, jonkun mielestä on kemiallinen ahtaminen ihan ok, joku "pussihousu" saataa ajatella että kaikki pitäis olla kuin se oli tehtaalta lähtiessä jne..
  Periaatteessa jos muutokset on otteessa ja ne on totuudenmukaisia (esim. koneen koko), auto on ko. muutoksilla leimattu ja sillä ajetaan ns. leimakunnossa, niin silloin ollaan varmaan aika lähellä "oikeaa"katuautoa.
  Mun mielestä sillä ei tässä kohtaa ole merkitystä, käydäänkö sillä cruisingeissa vai ei. Jokainen tietää että melkeen millä vaan kilpurilla voi heittää pienen lenkin kaupungilla ja ajaa sit takas talliin tai trailerille. Toinen juttu on ajaa esim. duunimatkoja 60-100km päivä. Sekin onnistuu nopeallakin autolla mutta onko se pitemmän päälle mukavaa tai kestääkö lompakko ostella bensoja? Tässä kohti tulee mieleen et sellanen turboeurokinneri vois olla aika vahvoilla..
   
 12. AGT200

  AGT200 1st gear

  Katsastusasia, ja muutokset otteessa vaatimus, kohtelee niin epätasa-arvoisesti eri ikäkausien autoja sekä siihen konttorikohtaiset kirjavuudet että sillä saa kyllä rajattua aika pienen kohderyhmän.
   
 13. Fordvessa

  Fordvessa 3rd gear

  Mä oon leimalle vaihtanu ainakin normi katurenkaat, ei oikeen kaikki katsurit tykkää noista Et streeteistä leimalla. Etu vakaajan myös oon laittanu paikalleen ja pakoputket loppuun asti. Otteessa lukee omapaino 1800 kg, tosta on joutunu 100 kg tinkimään :rotfl: Jotain alkuperäisosia puuttuu... esim puskurit. 10.34s. nyt finaaleissa tyhjäkäynniltä eli ilman breikkiä ja 10" street turbiinilla.
   
 14. J.J.

  J.J. Gearhead

  Olikos se musta Supra jostain stadin nurkilta mikä ajo lentokentällä 347kmh mailin vedossa viimevuonna? Se ajo ysin ajan tänä kesänä vartille. Se on ainakin puhdas katuauto mun mielestä (tietty se katsastus rumba?). Löytyy ilmastointi, kunnon stereot ja taitaa tienpäällä viedä alle kympin satasella gasoa, vai liekö se nyt oli sitte e85 millä se kulki.
   
 15. C-barge

  C-barge Gearhead

  347 on hurja tulos, mut meniks myös alle kympin? Potentiaaliahan on varmasti, mut se mitä oon tuota vartilla nähnyt ni ei oo ollu kovin vakuuttavaa, alusta, loota jne vaan ei oo sitä varten. Mut hurja peli on, katto miltä kantilta hyvänsä.
   
 16. Fastback

  Fastback Gearhead

  Lieneeköh Supra turuuust tai lähistöltä?

  Fordvessan Ford vessa on kyllä kohtuu katuautomainen, tuohon löysempi limppu ja transbrake niin jos ei vetarit pauku niin ennätykset sitten.
   
 17. J.J.

  J.J. Gearhead

  Motoparkissa ajo se supra.
  "Mailivedoista tuttu musta Supra teki oman ennätyksensä alittamalla kymmenen sekunnin rajan tuloksella 9,876s huimalla 246kmh loppunopeudella ja 1,6 sekunnin 60-jalkaisella."
  Kaveri oli vaan siellä omaa vessaansa riivaamassa niin jäi mieleen että se toitsi olis jonkun 9,8 ajanut. Ei ollut mitään tasaisia ne vedot mitkä oli ajanut, että kyllä kait tuo hieromalla autoa ja kuskin kehittyessä hippasen kovempaakin menis?
  Oli siitä ihan videotakin juutuupissa, sieltä sen varmaan joku näppärä löytää.
   
 18. Tomas C5

  Tomas C5 2nd gear

  Tossa Finnsharkista mm. Supran veto, aika hyvin lähtee.

  http://finnshark.com/forum/showthread.php?t=20442

  --
   
 19. Fordvessa

  Fordvessa 3rd gear

  Vetarit on 35 rihlaset, kait ne kestää... Mitä lie toi 28 rihlanen pinion sitte kestää?
  Saas nähdä pitääkö luopua tehostimista jos on liian mukava ajaa kadulla :rotfl:
   
 20. hannkul

  hannkul 1st gear

  Heips! Olen seurannut mielenkiinnolla vellovaa depaattia pääkaupunkiseudun nopeimmasta katuautosta, joka luonnollisesti on karkaamaisillaan käsistä- hyvä näin. Olen seurannut läheltä ja kaukaa katuautokisoja vuodesta 76, eli lähes alusta lähtien. Olen jenkkiautofanaatikko, mutta nyt alkaa näyttää pikkuhiljaa siltä, että vaaka nopeimmille katuautoille alkaa notkua Japanian suuntaan. Youtuubista saa osviittaa Ruotsalaisista ja Suomalaisista turbokinnereistä, ja täytyy sanoa, että on siinä jenkkiautolla tekemistä, jos meinaa päihittää moottoritiellä tai mutkaradalla kiinalaisketkuttimen. Täysverisen kilpurin roudaaminen kadulle on vähän kuin pistäisi Suvi Teräsniskan Klamydian rumpaliksi, eli teoriassa on mahdollista, mutta mielekkyys on kyseenalainen. Muistoissa on kultaiselta -80 luvulta parisataa metriä pitkiä mustia viivoja Paraisten alueella,joita käytiin kumartelemassa. Silloin turboautoja ei juurikaan ollut, mutta ajat muuttuvat..
   

Kerro tästä muillekin!