Piäkaupunk seuvun nopein auto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 24.12.2008.

 1. C-barge

  C-barge Gearhead

  Mitäsmitäsmitäs? Pikainen laskutoimitus ensitestin navigaattorinäytöstä osoittaa et ei täs nyt ihan epärealisitisilla jäljillä olla? Tusarilla kuulemma havaittu joku vihree, iso ja meni lujaa!
   
 2. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  No sit sukset etufillareihin kiinni ja lapinhulluilta kysymään jos pudasjärvellä vielä pääsis veteleen. Olis kyllä makea nähdä tollanen ja +3hunttii nopeutta yhtäaikaa.
   
 3. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Älkäähän vaan sitten revitelkö niillä laitteillanne :wink:
   
 4. Jukka 63

  Jukka 63 2nd gear

  Jep,tulihan vedettyä ekat testivedot Tuusulan motarilla.Motti laulaa hienosti.Bensanpaineet,seokset yms näyttävät olevan kohdallaan.Tarkkailua häiritsee normiliikenteen joukossa tehdyt testiajot.3 vetoo alkaen 4500 rpm,päättyen 5500 rpm. 5500 rpm on navigaattorin mukaan 236 km/h.Motti on kiertänyt 7000 rpm turvallisesti vartin kisoissa.Pikaisen laskutoimituksen mukaan 7000 rpm on 300 km/h.Keula tuntuu kevenevän tossa vauhdissa jonkun verran.Pitää laitaa kiinni talvella tehty "Aerokit" ja mennä johonkin parempaan paikkaan katsomaan mihin se rundarin neula pysähtyy :D Ens kesäksi tulee pari tuumaa korkeammat renkaat,jotta saadaan teoreettinen nopeus korkeammaksi.Ja voihan aina sitä rundirajaa nostaa ylemmäksi :rotfl:
   
 5. shr1

  shr1 Gearhead

  Noo jokos tämä on leimattu??

   
 6. C-barge

  C-barge Gearhead

 7. turbofriik

  turbofriik 1st gear

  Oliks tolla likalla kylmä vai näyttiks vaan siltä. Vai oliko se kuuro, ei ainakaan peltoreita tarvinnu? Ei taida tykätä turvavarusteista. :rotfl:
   
 8. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Taas udellaan 300TT kuulumisia. :)
   
 9. Herje

  Herje Gearhead

  Joko se rysky on menny 300?
   
 10. C-barge

  C-barge Gearhead

 11. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead


  Joko peliä on keretty testaamaan isolla ladulla?
   
 12. C-barge

  C-barge Gearhead

  Ei o, työkiireet esti toteuttamisen. Auto on jo talviseisonnassa, mut valmiina heti keväällä säätelyn alotukseen ja tosikoitoksiin.
   
 13. 440

  440 Gearhead

 14. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  300TT kuulumiset? Nähdäänkö jo jossain yms..?
   
 15. Jukka 63

  Jukka 63 2nd gear

  Tarkoitus on vetää testiajoa keväämmällä tosimielellä.Jos kaikki jää ehjäksi,niin virallistaa tulos jossain sopivassa kisassa.
   
  maverick tykkää tästä.
 16. rodette

  rodette 1st gear

 17. C-barge

  C-barge Gearhead

  No kyl se nyt yli kahtasataa menee reilummin.
   
 18. Fastback

  Fastback Gearhead

  onhan se 200 kova lukema vanhalle jenkille, oliko oikein että noista tuli epävakaita 240 korvilla? Muistanko väärin että oliko tää corvette moparin lohkolla?
   
 19. C-barge

  C-barge Gearhead

  Pakko olla jos se noinkin kovaa kulkee.
   
  bottipoika tykkää tästä.
 20. rodette

  rodette 1st gear

  Kyllä sen pitäiskin mennä.
  Suomen ennätys on muuten 227 luokkaa.
   

Kerro tästä muillekin!