Piäkaupunk seuvun nopein auto?

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 24.12.2008.

 1. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Paljos toi mosse muuten meni parhaimmillaan?
  Kovaahan se kulki mut kultaisko siinäkin hiukan jo aika (muutama vuosi :rotfl: ) muistot kun melkein ainakin uskaltaisin väittää että eaimerkiks niin toi Pötkö kuin Rallikin pärjäis sille ihan mainiosti ollen mitä luultavammin jopa nopeempia ja rehellisiä katuautoja nekin on mitataan sitä vaikka miten tiukoilla kriteereillä vaan :wink:
   
 2. herrakani

  herrakani 1st gear

  matalia ysejä? onkohan se muuten eläkkeellä jo?
   
 3. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Eläkkeistä en tiedä, mutta toi Mouhi kyllä meni "vaan" korkeita ysejä :odroll:
   
 4. pötkö

  pötkö Gearhead

  joopa joo!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
   
 5. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Oikke. Mosse meni mitä meni, tais olla 9.6 tähän astinen saavutus eikä vissiin ole sen kummemmin eläkeellä, vaan niinkuin yleensä, kehittelyn alla. Mut miä silläkään on tekemistä monkäkin kansa; ei liity juurikaan pk-seudun Katuautoskeneen, niinku ei tunnu liittyvän muukaan spekulointi. öaijaa ne vehkeet ladulle ja näyttää, se lienee honman nimi. Pötkö liittyy, ja yhtlailla voi liittyä ketjun alittajan valiantti; saadaanko ne joskus rinnakkain viivalle ja mitä muuta tulee jää nähtäväks. Tällä hetkellä peukku kyllä nousee kovasti nyt ja männävuosien suhteen pötkolle real life performancen suhteen. Kulkee vaikkei pito olis optimissaan tai vaikkei kuskilla sattuiskaan olee sytkä pielessä tai muuten vaan kuukautiset ym selitystä; tai vaikka olis humalaiset ajanet puskurit solmuun. :rotfl: Ja on kulkenut jo 80-luvulta lähtien, Enempi kuin yhdelttäkään perhefarmarilta voi kohtuudella vaatia. Eikä voi omistajaa syyttää liiasta vakavamielisyydestä agendansa suhteen.
   
 6. pötkö

  pötkö Gearhead

  Joo vaikka olis kaverit vääntänyt puskurit solmuun :rotfl: :rotfl:
   
 7. herrakani

  herrakani 1st gear

  Mikä tää tarunhohtoinen pötkön auto mahtais olla jos näin maalaisena ilkiää kysellä?
   
 8. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

 9. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Tarkoitatko grafiitinharmaata E28:ia?
   
 10. jukka63

  jukka63 1st gear

  Jep,kyllä pötkö on nopein ja kaunein.Itellä ois kyllä halua osallistua ns.metsäsarjaan,eiköhän tuo järjesty ens kesänä :D
   
 11. Jza

  Jza Gearhead

 12. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  Taitaapi olla tuplaturbo chevelle yhtä katukelpoinen kuin 632 Nova. Katsastusvaatimusten täyttyminen taitaa myös olla yhtä lähellä tai kaukana.
   
 13. studio57

  studio57 Gearhead

  juuu... 632:n on saman näköinen ja kokoinen kun 454 eikä sitä kukaan kysele... turbot aina hankalammat mut jos saapi tarpeeksi vähän dynossa tehoja niin sekin mahdollista .
   
 14. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Suoraa vai mutkaa, asfaltti vai sora, puiden välissä vai ilman puita? :eek:
   
 15. turbofriik

  turbofriik 1st gear

  Niin, tai lumella vai jäällä. Vai kaikki yhteen ja jotain kertoimia kehiin? Ja sitten joku perkele vielä keksii jonkun hiton kestävyysajo endurancen vielä mukaan. :rotfl:
   
 16. kime2

  kime2 Gearhead

  Kyllä tässä taidetaan tarkoittaa ihan vaan suoraa,on vissiin aiheella siellä melkoisen pitkät perinteet :D
   
 17. poskisolisti

  poskisolisti 1st gear

  Jaa tuo jenkkirysäkö nopea? Eihän se muistuta edes etäisesti urheiluautoa saatikka kuurakettia..no nopeuskin on tietenkin suhteellinen käsite... :rotfl:
   
 18. MAX WEDGE

  MAX WEDGE 1st gear

 19. pötkö

  pötkö Gearhead

  Joillekin taitaa suhteellisuuden käsitekin olla täyttä utopiaa :rotfl: mutta tervetuloa mittaamaan suhteellisuutta vai mitä se nyt oli :poff:
   
 20. pontso

  pontso Gearhead

  mikä on etäisyys kehäkolmosesta että kelpaa kategoriaan ja tuleeko mitään protesteja renkaista (tarkoitan DOT merkittyjä ettei tule jälkipuheita niin kuin takavuosina väärän mäen miehiltä)
   

Kerro tästä muillekin!