Piäkaupunk seuvun nopein auto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 24.12.2008.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Paljos toi mosse muuten meni parhaimmillaan?
    Kovaahan se kulki mut kultaisko siinäkin hiukan jo aika (muutama vuosi :rotfl: ) muistot kun melkein ainakin uskaltaisin väittää että eaimerkiks niin toi Pötkö kuin Rallikin pärjäis sille ihan mainiosti ollen mitä luultavammin jopa nopeempia ja rehellisiä katuautoja nekin on mitataan sitä vaikka miten tiukoilla kriteereillä vaan :wink:
     
  2. herrakani

    herrakani 1st gear

    matalia ysejä? onkohan se muuten eläkkeellä jo?
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Eläkkeistä en tiedä, mutta toi Mouhi kyllä meni "vaan" korkeita ysejä :odroll:
     
  4. pötkö

    pötkö Gearhead

    joopa joo!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Oikke. Mosse meni mitä meni, tais olla 9.6 tähän astinen saavutus eikä vissiin ole sen kummemmin eläkeellä, vaan niinkuin yleensä, kehittelyn alla. Mut miä silläkään on tekemistä monkäkin kansa; ei liity juurikaan pk-seudun Katuautoskeneen, niinku ei tunnu liittyvän muukaan spekulointi. öaijaa ne vehkeet ladulle ja näyttää, se lienee honman nimi. Pötkö liittyy, ja yhtlailla voi liittyä ketjun alittajan valiantti; saadaanko ne joskus rinnakkain viivalle ja mitä muuta tulee jää nähtäväks. Tällä hetkellä peukku kyllä nousee kovasti nyt ja männävuosien suhteen pötkolle real life performancen suhteen. Kulkee vaikkei pito olis optimissaan tai vaikkei kuskilla sattuiskaan olee sytkä pielessä tai muuten vaan kuukautiset ym selitystä; tai vaikka olis humalaiset ajanet puskurit solmuun. :rotfl: Ja on kulkenut jo 80-luvulta lähtien, Enempi kuin yhdelttäkään perhefarmarilta voi kohtuudella vaatia. Eikä voi omistajaa syyttää liiasta vakavamielisyydestä agendansa suhteen.
     
  6. pötkö

    pötkö Gearhead

    Joo vaikka olis kaverit vääntänyt puskurit solmuun :rotfl: :rotfl:
     
  7. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mikä tää tarunhohtoinen pötkön auto mahtais olla jos näin maalaisena ilkiää kysellä?
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

  9. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Tarkoitatko grafiitinharmaata E28:ia?
     
  10. jukka63

    jukka63 1st gear

    Jep,kyllä pötkö on nopein ja kaunein.Itellä ois kyllä halua osallistua ns.metsäsarjaan,eiköhän tuo järjesty ens kesänä :D
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

  12. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Taitaapi olla tuplaturbo chevelle yhtä katukelpoinen kuin 632 Nova. Katsastusvaatimusten täyttyminen taitaa myös olla yhtä lähellä tai kaukana.
     
  13. studio57

    studio57 Gearhead

    juuu... 632:n on saman näköinen ja kokoinen kun 454 eikä sitä kukaan kysele... turbot aina hankalammat mut jos saapi tarpeeksi vähän dynossa tehoja niin sekin mahdollista .
     
  14. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Suoraa vai mutkaa, asfaltti vai sora, puiden välissä vai ilman puita? :eek:
     
  15. turbofriik

    turbofriik 1st gear

    Niin, tai lumella vai jäällä. Vai kaikki yhteen ja jotain kertoimia kehiin? Ja sitten joku perkele vielä keksii jonkun hiton kestävyysajo endurancen vielä mukaan. :rotfl:
     
  16. kime2

    kime2 Gearhead

    Kyllä tässä taidetaan tarkoittaa ihan vaan suoraa,on vissiin aiheella siellä melkoisen pitkät perinteet :D
     
  17. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    Jaa tuo jenkkirysäkö nopea? Eihän se muistuta edes etäisesti urheiluautoa saatikka kuurakettia..no nopeuskin on tietenkin suhteellinen käsite... :rotfl:
     
  18. MAX WEDGE

    MAX WEDGE 1st gear

  19. pötkö

    pötkö Gearhead

    Joillekin taitaa suhteellisuuden käsitekin olla täyttä utopiaa :rotfl: mutta tervetuloa mittaamaan suhteellisuutta vai mitä se nyt oli :poff:
     
  20. pontso

    pontso Gearhead

    mikä on etäisyys kehäkolmosesta että kelpaa kategoriaan ja tuleeko mitään protesteja renkaista (tarkoitan DOT merkittyjä ettei tule jälkipuheita niin kuin takavuosina väärän mäen miehiltä)
     

Kerro tästä muillekin!