Piäkaupunk seuvun nopein auto?

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 24.12.2008.

 1. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  DOT merkitythän on nimenomaan tarkoitettukin myös katuajeluun ja niillähän moni katuvessa ajeleekin kauppareissunsa yms. joten ei nyt niistä voi mitään sanktioita tulla :wink:
   
 2. mauni

  mauni 3rd gear

  renkaat on hyvät mut nytte pitää käyttää m+s kumekseja
   
 3. AGT200

  AGT200 1st gear

  Kun ei kerro missä asuu niin eivät voi laittaa väärään kategoriaan :poff: Sama varmaan pätee renkaisiinkin :poff:
   
 4. poskisolisti

  poskisolisti 1st gear

  :eek: Ohhohoo!!
   
 5. pötkö

  pötkö Gearhead

  "se mulle takavalot näyttää"....ja tästähän voi "poskisolisti" jatkaa kun on noita Punk laulumiehiä
   
 6. MaxDura

  MaxDura 3rd gear

  No johan sille Pötkölle dieselkuorma-autotkin ihan pikkusen varastamalla melkein pärjää, eli eihän se voi mitenkään nopea olla. :poff: :rotfl:
   
 7. gremlin

  gremlin Gearhead

  Juu, tassa jutussa ei nyt olekkaan kyse tuuning nuorison nopeuskilpailusta mika luonnollisesti ratkotaan jossain muuallakuin reaalimaailmassa :soosoo:
  Naissa karkeloissa kun ei ikava kylla parjaa vaikka nayttaskin urheiluautolta tai kuuraketilta gti-lehden sivuilla :-?
   
 8. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Kaiken täällä uhoamisenne jälkeen tulkaa vaikka FHRAn kisoihin näyttämään kaapin paikka muille. Tuloksena saatte aikakortin, jossa ei ole mitään jossiteltavaa ja pitäessänne sitä lompakossanne voitte välttää turhia leikkejä vaarallisesti liikenteen seassa :soosoo:

  Joka vuosi sama laulu :poff:

  Mikä on Katuauto, miten se määritellään, toi nyt ainakaan ei ole oikea katuauto, kaverilla on taatustu nopeampi, emmä sinne kisoihin tuu kun siellä on niitä kilpureita, pissattaa ja kakattaa, oksettaa ja jännittää, mulla on nyt just muuta tekemistä - näytän myöhemminn, muija ei antanu eilen-en viitsi, tolla on enemmän rahaakin, toi on jo harjotellu sekä itkupotkuraivarinytmäenalamitänkun kaikkionniinsurkeatajamaailmakohteleemuaväärin :poff:

  Kasvakaa aikuisiksi ja tulkaa kisoihin näyttämään kaapin paikka, niin loppuu turhat spekulaatiot sitä, kuka on nopein ja kaunein :soosoo:

  USKALLATTEKO :poff:
   
 9. pötkö

  pötkö Gearhead

  Tervehdys FHRA:n adjutantti. :lol:
  Mä en kyllä uskalla, siellähän on se ratakin ihan liimassa ja kaiken maailman kennoja ja joulukuusia.
  Muutenkin kun on värisokea niin eihän niistä lampuista saa mitään selvää toi on tosi pelottavaa. :rotfl:
   
 10. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mä oon tota aikuiseks kasvamista vähän pelon sekaisin tuntein odotellut kohta 25 vuotta, milloinhan se tapahtuu, miten sen huomaa ja onko sillä jotain dramaattisia vaikutuksia jotenkin? Tarkottaaks se niinku jotain sellasta, et sit ku ei enää mikään oo kivaa, ni sitte on aikuinen?
   
 11. paja1

  paja1 Gearhead

  näin olen ymmärtäny :rotfl:
   
 12. Putte

  Putte 1st gear

  Mutta siinä aikakortin hakemisessa on myös riski, että se nopein paljastuukin hitaimmaksi paikan päällä olevaksi. Tosin ei sekään välttämättä hidas ole ja seuraavassa kisassa asetelmat saattaa taas olla toiset, kun säägöt on kahdallaan, mutta Esson baarissa on helpoa olla nopea varsinkin kun ympärillä on jotain sumuvalosimoja rallipeleineen, jotka varsinkin ovat niin pirun nopeita. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 13. Putte

  Putte 1st gear

  Älä enää turhaan odota vaan tyydy rooliisi ikuisen lapsena, niin kuin me monet muutkin tolla leikkiketällä viihtyvistä ollaan tehty.
   
 14. hejo

  hejo 1st gear

  Vähemmän puhetta ja enemmän tekoja...Sehän on niin yksinkertaista. :eek:
   
 15. herrakani

  herrakani 1st gear

  OT: ooks huomannu et sulla on taas kohta 10 000 viestiä täynnä :) :)

  Lisää OT: noista tuningvesseleiden ratapäiväraketeista löytyy pikkuhiljaa nopeahkojakin. Muutamat menee 12 aikoja testipäivillä etc.

  Aikuiset ei varmaan kinais tällasist jutuist, muuten.
   
 16. AGT200

  AGT200 1st gear

  Miksi pitäisi tulla stripille kisoihin jos haluaa ajaa kadulla? :eek: Tässä mitään aikakortteja tarvita :lol:
  Kilpa-autot on erikseen :poff: Hullu sellaisten kanssa rupeaa kilpailemaan :eek: Tietty jos saa sorvata mieleisiään luokkia jokaiselle niin että kaikki voittaa. No okei, katsomaan mäkin voi tulla :D

  Ja kyllä nyt vähän turhaan urheiluauton näköisiä kuuraketteja herjataan, eikö pötkökään enää muista miten se yksi kuuraketti meni?? :eek:

  Leikki ja liikenne ei sovi yhteen, mutta onhan sitä kortteja lähtenyt ihan lisenssikuskeilta. Että en sit tiiä :poff: Auttaako se aikakortti leikki-ikään? :soosoo:
   
 17. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Niin niin, muta kun justnytmullaonhiukanvaikeaajaenmämuutenkaanuskallakunsellasetrahallajavilpilläördäilevät lähesammattimaisellakilpakalustollaajavateivätoomitäänkatuautoilijoitakunniilläeiooilokaasujakaan eikämitäänmuutakaanhauskaajasitneeivaanviittitullatännekartsallemeillenäyttämäänkunsemuka eiooturvallistajakaikenlisäksineonvieätylsiäaikuisiakin :poff:

  Seli seli....... :poff:
   
 18. Make2

  Make2 3rd gear

  Taitaa mm. tuo makkaratehtailijan Porsche mennä jo vakiona suoraan tehtaalta 11,2 vaikka on tehty ihan muuhun kun suoraan kiihdyttelyyn.

  Eihän sillä tietenkään näissä kiihdytys hommissa pärjää, mutta ennustan silti että 5 vuoden sisällä nähdään useitakin uusia sarjavalmisteisia autoja jotka menevät 10,5 1/4 mailin. Aika kovia laitteita on meinaan suunnittelupöydillä.

  Nähtäväksi jää mutta eihän niilläkään tietenkään suoralla katukiihdyttimille pärjää kun sarjatuotantoauto on aina enemmän tai vähemmän kompromissi.
   
 19. poskisolisti

  poskisolisti 1st gear

  Hmm..."No näyttihän se lopultakin takavalonsa mulle-tosin erikoisella tavalla ,kun oli hinausauton lavalla" jotenkin noin se menee...biisi on kehitteillä-tyyliin KOLLAA KESTÄÄ etc.


  :wink:
   
 20. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Jos tää oli haaste, niin Pötkö varmaan on valmis kouluttamaan :rotfl:

  Nimim. Kiikalassa ovet matkasivat Pötkön talliin :oops:
   

Kerro tästä muillekin!