Piäkaupunk seuvun nopein auto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 24.12.2008.

  1. pötkö

    pötkö Gearhead

    Kuulostaa ihan velliperseiden saivartelulta :poff: :poff: :poff:
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Oot oikeassa niin kuulostatkin :rotfl:
     
  3. kime2

    kime2 Gearhead

    Tästä ollaan kyllä täysin samaa mieltä ja ehkä siitäkin et suhteellisen paljon kiristetty ja tiuhalla välityksellä varustettua keksintöä ei viitsi senkään takia viedä ajamalla paikalle et on sit ainakin täydessä iskussaan kun pitäis sitä varttia vetasta ja kyllähän tuollainen em.keksintö pikkasen imasee polttoainettakin,verrattuna dsl-käyttöiseen vetoautoon ja omasta pussistahan näitä joutuu kuitenkin makseleen et joutuu sitäkin puolta hiukan ajatteleen...
    Kuin myös sitä et saa keksinnön helpommoin sit takaisin kotiin,jos jotain hajoaa,tällä ehkä ollut meidän tiimillä pääpaino trailerin kanssa kiertäessä!

    Mut bussi ois kyllä vuoden,jos ei kahdenkin ympäristöteko :D
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Hey BB! Sulla Luigin entinen tuo pahennusta herättävä ruma lepakkokikkelibussi. Mitä siinä lukikaan otteesa tai tyyppikilvessä seinässä? Jotain istumapaikoista.. .. mutta sitten siinä on hauska pointti seisoma- ja makuupaikoista. Eli jos on kööriä kyydissä enemmän kuin otteeen mukaan istumapaikkoja niin osa porukasta seisomaan ja osa lattialle jalat suorina makaamaan niin sakkoja ei tule. Heh..
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Se komistushan on ollu meillä jo nyt kolmisen vuotta :wink:
    Tuolla on siitä jokunen kuva siltä ajalta kun se on ollu meillä:
    http://kuvablogi.com/blog/4324/13/

    Ja en nyt muista ulkoa mitä kaikkea niissä kylteissä lukikaan mut yhdessä kieltokyltissä on tärkeä juttu kun siinä lukee ihan selkeesti jotta "Kuskille ei saa vittuilla!" :poff:

    Aivan mahtava laite, viime kesänäkin kierrettiin sillä taas kaikki kisat Kalajokea ja Pudasjärveä myöten ja kuulemma sielläkin on jo isojen ylämäkien kohdallakin musta voimasavu jo hälvennyt sen käynnin jäljiltä :rotfl:
     
  6. DX

    DX Double Gearhead

    Tulevana suvena olis tarkoitus kalajoelle WCSC kruisailuihin, siis jos se järjestetään, really hope so.
    Joktap, oon kans pähkinyt että pitäiskö napata oldsi kärriin, ihan vaan varmuuden vuoksi, ei houkuta alkaa kauheesti telmimään hajonneen ristikon, katkenneitten remmien tms. kanssa, lauantaiehtoona ja melkein 400km päässä kotoa.

    päänvaivaa vaan tossa on se että "kilpuri" on myös tän talouden letkein reissureki, notta jos ottaiskin veturin kärryyn, koukkukin nimittäin on. :rotfl:
     
  7. 440

    440 Gearhead

    8) Vihdin nopeimman bussin tietääkin mut kellä on stadin nopein DÖSÄ :poff: :poff: :eek:
     
  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    No kellä? Aikoinaan tuo titteli oli Nousiaisen Harrilla. Pitkällä perällä se pystyi uskomattomiin nopeuksiin kun sen sai vauhtiin. Lovisan Jorosen huussi kulki vähän yli sata, mutta Harrin dösä pieksi sen mennen tullen matkalla Virtasalmelle. Mittari ei riittänyt, mutta kylle sille nopeus saatiin. En nyt muista paljon, mutta vanhale kirjastoautole se oli haipakkaa. Sillä vietiin Hirvosen 429 Boss Mustang Kiteelle eikä sinä körötelty. Tais mennä
    melkein 140km/h. Syöttöäkin oli ja savua tuli varmasti enemmän kuin kikkelibussista.
    Reksu sinä DX tule Hyvinkäälle! Tämä on haaste. En itse aja mutta muija ajaa. Tavoite vaatimaton 13,58 ilmastointi päällä eli alle sun 13.61.
    Tuukko?
    Eihän tässä ole kuin vaan maine ja kunnia kyseessä.
     
  9. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Vihdin nopein bussi :eek: Kellä se on. Kerro heti ja perustele väittämäsi :rotfl:
     
  10. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Vertailtaakos vielä sitä kellä on seudun nopein traktori tai puutarhajyrsin. Noilla eväillä taas joku saa mainetta ja kunniaa osakseen :rotfl:

    Vapaaehtoisia :rotfl:
     
  11. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Tuuppas tänne "Kauhava Open":iin. Ei tartte ku 400 kilometria körötellä tai jyrsiä tännepäin sieltä pääkaupunkiseudulta. Trailereita ei tietenkään sallita, mutta laturia ei toki tartte laitteessa olla, eli lisävirtaa saa kyllä paikanpäällä. Nopein traktori/jyrsin saa kylän suurimman nauriksen palkinnoksi. Virallisissa kisoissa käyvät älkööt vaivautuko.
     
  12. 440

    440 Gearhead

     
  13. jukka63

    jukka63 1st gear

    Tän vuoden titteli ,Pääkaupunki seudun nopein on jo jaettu.Se tulee mulle :D Tietysti,pitää vielä ajamalla hoitaa se :rotfl: Huhut kertoo,ns. metsäsarjan titteli on kerrasta poikki,sieltäkin tulee ykkös sija.Pitää vissiin palkintokaappia laajentaa :rotfl: Mulla on ainakin itseluottamus kohdallaan,kuinka muilla kilpailijoilla ?
     
  14. pötkö

    pötkö Gearhead

    Ja sitten sä heräsit käsi potassa ja housut märkinä :rotfl:

    Eli unen näit. Mulla on palkinnoille paikat valmiina sorry :poff:
     
  15. jukka63

    jukka63 1st gear

    Niinpä,kyllä tässä hereillä ollaan.Eihän sulla oo ees teoriassa mitään jakoo :D Ralli potkii +800 hepan tehoilla,elikkä sulla ei oo mitään saumaa :D
     
  16. pötkö

    pötkö Gearhead

    Joopa joo onhan noita juttuja kunhan vaan jaksais kuunnella :wink:

    Mä en noista teorioista kauheesti perusta, yritän tässä vaan muistella miten se homma oikein meni viime suvena :poff:
     
  17. jukka63

    jukka63 1st gear

    Niin meinaatko hyvinkäätä,kun tipuit Kiekun dusterille ekalla rundilla :rotfl:
     
  18. pötkö

    pötkö Gearhead

    Sitä en niin paljon :oops: mutta mitä niille sun +800 hepalle kävi kun ryyty ennen finaaleja :eek: vaikka tuli apupyörillä paikalle :poff:
     
  19. nikke

    nikke Gearhead

    Täällä te marjaVantaan nopeimmat ajatte kilpaa netissä silläaikaa kun me jo avattiin kautta Kauppatorin lineupissa.Taitaa Stadin nopein tulla täältä.+800 ja invalaatikolla kattelen maisemia kun toinen teistä ei saa kolmosta pesään ja toinen rikkoo 727:N heti alkumetreillä :poff: :poff: :rotfl:

    Ps. Vertailin noita teidän ajamia streetslide 2009 aikoja omiin aikoihin, jotka ajoin samalla radalla 2008 kisoissa +300hv moottorilla.Ajat ovat identtisiä 11.6 aikoja- Ainoa ero että teillä on MUKA noin HURJASTI enemmän tehoa. Ettei vaan noi teidän ilmoittamat tehot ole niitä gtrxss supra tehoja Esson paarin pöydästä :odroll:
     
  20. pötkö

    pötkö Gearhead

    Se on tolla Jukalla hirveesti tehoa :D sillähän on Isolohko vähän niiku sullakin :wink:
    Mullahan vakiomotti ja paljon vähemmän cubicceja kuin sun kilpurissa :lol:
     

Kerro tästä muillekin!