Piäkaupunk seuvun nopein auto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 24.12.2008.

  1. AGT200

    AGT200 1st gear

    Kuka kehuu milläkin. Mä otin vain vähän kantaa kuinka ratkaista piäkaupunkiseudun nopein katuauto.

    Ei muuta ku sitte teette stripille sellaisen kisan millä asian ratkaisette. Teen kyllä jo silloin poikkeuksen ja tulen katsomaan kun isot pojat ajaa.
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Heh,juuri noin :lol:

    Taitaa meidän perällä olla sun Chevelle eka josta voidaan varmuudella sanoa et on yli 500hp,ainakin mitä tulee siihen kaavaan jolla saadaan n.teho laskettua kun tiedetään loppunopeus tai aika ja auton paino,Morosolla on myös aiheesta aika hyvin suuntaa antava taulukko...

    Esim. Jos 3000lbs painava auto saavuttaa vartilla 110 mailia loppunopeutta,on tehoa tuon taulukon mukaan n.310hp ja aika parhaillaan voi painua niukin naukin 12sek alle,tietystikin nämä ovat teoreettisia lukuja ja saattavat tarkoittaa pyörätehoja,se kun ei taulukosta selviä :rotfl:
     
  3. studio57

    studio57 Gearhead

    ei kyllähän heinosella ja sjöderströmilläkin tais olla tuollasia heppoja kun 11-12s aikoja vartilla ajelivat 90-luvun jo alkupuoliskolla saman sukuisilla autoilla ... omaani 73 elcaminoon asensin torker II ja holleyn 600vaguuumi setin.. lopputulos oli melkein yhtähyvä kuin alkuperäinen... rehti leo valkkas perf nokka-akselin= sen mitä varastossa oli eli suurinpiirtein vakiomalli... noh saastemottihan se oli ja liidätti ajoneuvoa mataliin 10s aikoihin ja taas matkana 200m. :rotfl: hauskaa aikaa sinällään...

    ahdin tais tuossa ajoneuvossa tuottaa enemmän lämpöenergiaa kuin muuta :rotfl:
     
  4. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :lol: Noihin FHRA:n järjestämiin kisoihin ei kannata paljoo Euro autolla osallistua..muistan vuosien varrelta useammankin kerran kuuluneen selostuskopista esim. näin"Rata yksi Plymouth Valiant kiristetty vee kahdeksikko- Rata kaksi Valkoinen BMW 2002 turbo "... Rata yksi Valiantille aika 13.43 -Radalle kaksi ei saatu aikaa..ajanottolaitteen teknisen vian vuoksi.." ---katsomoon näkyi aivan selvästi että BMW löylytti Valtterin enemmän kuin turvan mitalla,kyllä oli yleisössä tunteet kuumina...

    Noi FYYRAN kisat on mielestäni aivan perseestä.... :wc: PITÄÄ OLLA VEEKASI! :rotfl: :poff: :wc:
     
  5. max

    max Double Gearhead

    mielenkiintoinen topikki tämä,joka tuo mieleen työkaverin joka kehuu aina "kaverinsa" mahtavalla corvetella joka on hirmu nopea sekä muskelivene jossa on rajut isolohko koneet.
    tällä mun työkaverilla on ainoastaan"kaverinsa" laitteet eikä juurikaan muuta.
    itse olen lähestynyt nopeaa katuauto teemaa (asun pääkaupunkiseudulla)isokokoisella pikkulohkolla sekä hyvällä ajettavuudella(2 gen camaro).
    ei se varmasti ole kadun kuningas,mutta kun ajoin vm. 2000 Z-28 camaroa niin oli se pettymys verrokkina omaan autoon;tarkoitan nimenomaan ajettavuutta.
    katuauto merkitsee mulle raakaa voimaa ja hyvää ajettavuutta.
    kunhan keksin miten saan laitettua muutaman kuvan raadin arvioitavaksi niin sittenhän saa kommentoida.
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hoh-hoijaa :odroll:

    Asiantuntemuksestasi huolimatta et oo sattunu huomaamaan että noissa kisoissa on ihan oma luokkansakin noille Euro autoille (Street B), ei niitä ajateta samassa veekasien kanssa. Tai no, onhan siellä siinäkin luokassa muutama Japsi autokin kyllä kiusaamassa noita ylinopeita Euro autoja että sen puoleen niitä kyllä kai sit edelleenkin sorretaan :poff:
     
  7. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :x Nythän ollaan asian ytimessä-mullakin on todella miellyttävä voimanpesä käyttiksenä! Ja oikee katuauto. :p Viivalle voin kyllä lähtee millon huvittaa ja kenen kanssa tahansa!
     
  8. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    JOO TÄSSÄ ESIMERKISSÄ ON KYSE STREETMAN LUOKASTA!
    Kyllä tollanen B-luokan nopein on AINA nopeampi kuin C tai D luokan nopein..tahtoo olla nuo tehopainosuhteet paremmin kohdillaan tulla A ja B luokissa... :argue:
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead


    Arf arf. Kuinkas moni A tai B -ryhmäläinen veti tänä vuonna kasiykkösiä?
     
  10. kime2

    kime2 Gearhead

    Tais just tämä viime vuosi muodostaa poikkeuksen :poff:
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mistä ihmeen Streetman luokasta, siis FHRA:n kisassa :-?

    Tohon nopeusvertailuunhan D vois laittaa omana edustajanaan vaikka tolleen esimerkin vuoks luokan isoimman ja painavimman auton, paras varttimailiaika 8.13 ja paras loppunopeus 273 km/h :poff:
     
  12. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :rotfl: No tuurillahan ne valtameri laivatkin seilaa-jenkkirysistä puhumattakaan..hö höööö.....
    Ai nii eihä noi FHRA kisat tunnekkaa streetman luokkaa..(joka on se ainoa oikea)....Fyyrän kisoissa ollaan vaan otsarytyssä ja naamanorsunvitulla niin tosissa niin tosissaan että meinaa verisuonet katkeilla pääkallon sisältä-PASKA KISOJA!!! :rotfl: Cheers!!!!!!!!!!!!
     
  13. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tossa oot muuten ihan oikeassa, toi oli poikkeuksellinen vuosi. Aikaisemmin kuten esimerkiks toissa vuonna noita D:n autoja oli joka kisassa aina keskimäärin 5-6 nopeempaa kuin nopein B :rotfl:
     
  14. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    studio57
    LähetäLähetetty: 05.01.2009 21:45
    meilläpäin oli joskus 90-luvun alkupuolellla liki "1000hp" remmiahdettu 4d isolohko perheauto, joka söi 100litraa/100km ja sai pikkulapset itkemään ja teinit pelkäämään kun suht avoimella putkistolla jyräsi pienkaupungin kujilla. tekniikan tekijän mukaan pyöri ahdin 2x moottorin nopeuteen verrattuna ja ahtimen päällä oli pari komiaa jostain löytynyttä carteria... noh.. kemoralla sitten oli näytön paikka ja aikakin oli mallikas 12s !!! matka vaan oli hiukan väärä "200m"... tästäkään ei teknikot huolestuneet vaan totesivat että jos suoraa ois 1km niin eipä ois kukaan pärjänny kun vakiokuntoiset autot ajeli ohi

    eihän täälläpäin ollut ainuttakaan alle 600heppasta autoa 80-90luvun taitteessa vaikka viritettyjä niistä ei ollut juuri yksikään muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.


    Tossa kans sellainen 4d kikkare...
    Varmaan joku vois luulla kans et toi vois johonki vaikka liikahtaa

    http://www.youtube.com/watch?v=aJWEUJqLS2w :rotfl:

    Katsastus: street D ei - tieliikenne joo, ku oli tuo hammastanko....

    nimimerkki: jään alla vai päällä - pöntössä ilman kakkapaperia vai ilman :odroll: :poff:
     
  15. kime2

    kime2 Gearhead

    No eikös tuo liikukin jo aika tavalla :eek:

    Kurja juttu kyllä se "hammastankosääntö" :mad:
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Taas lisää huikeaa asiantuntemusta ja asiallisuutta, varmaankin tää on nyt sitä varmaa tietoa sieltä Esson baaripöydästä :poff:
    Streetman luokan kisat, missähän sellaisia oikeesti ajetaan? Siis kisoja, eikä vaan omaan tahtiin suoritettuna aikaa :wink:
     
  17. köyhä

    köyhä 3rd gear

    Eikös tuo pötkö ollut valmis viivalle lähtemään :eek:
     
  18. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    Ei, ku punnnppu bensa 98 E, ei kaasuja ei turpoja ei breikkejä vaan jarrua vasten...
     
  19. kime2

    kime2 Gearhead

    No mikä nyt sitten kellekin liikkuu,mut kyllä tuolla vaan aika mukavasti "kukkoilis" tuolla poskisosialistin streetman luokissa :D
     
  20. kime2

    kime2 Gearhead

    Eikös streetman luokassa ajeta jotain itse asettamaa indeksiä vastaan vrt.autosuunnistus eli ei varsinaisesti oikeaa kilvan ajoa :poff:

    Eikä mun käsittääkseni noissa FHRA:n kisoissa kovinkaan vakava mielisesti ajeta ja tietystihän monipäiväiset kisat aiheuttaa myös tuota PASKAA,mut sen ulostamiseen on FHRA:n toimesta paikalle hankittu käymälöitä tontilla olevien kiinteiden rakennuksien lisäksi ja näyttääpä niissä olevan myös hiukan seuraavan näköisiä paperirullia :wc: joihin voi sit pyyhkiä mielellään ite a)perseensä b)sen ryvettyneen naamansa c)kuivata korvatakusensa ja mielellään jokaiseen kohtaan yleisen viihtyvyyden takia ottamaan eri paperin,kiitos!
     

Kerro tästä muillekin!