PICK-NICK 09

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 56sportcoupe, 16.7.2009.

  1. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Totta tosiaan, tämä on ongelma tämän tasoisen tapahtuman kanssa, no ei saa valittaa. 8)
    Yritin siis ikuistaa kaiken mikä kiilti ja liikkui. :lol:
    Hienoja kuvia.
     
  2. ata

    ata Gearhead

    Joo, Viron kilvissä tuo Kadetti-Mosse oli. Ja oli todella hyvän näköinen tosiaan.
     
  3. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Juu ei valiteta. Paljon oli hienoa kalustoa. Tulikin semmonen runsaudenpula. Sitte ku oli noita muitakin matkalaisia kyydissä ni ei kehdannu hirveen kauaa munia yhden kohteen ympärillä.

    Mutta kyllä sä Kautsi joka kerta onnistut yllättämään kuvien määrällä :rotfl: Miten sä ehditkin. Onks sul kamera sarjatulella :eek: Ei silti, helvetin komeita ruutuja 8)
     
  4. ata

    ata Gearhead

    Mä en ole vielä edes ladannut kuvia kameran muistikortilta tietokoneelle... eikä kauheasti tullut kuvattuakaan, koska en ollut tyhjentänyt sitä myöskään ennen tuonne menemistä... joten täyteenhän se tuli aika äkkiä.

    Mutta niin hyviä kuvia on moni tässä ketjussa jo laittanut, ettei paljoa harmita ettei tullut itse paljoa kuvattua. Paljon hienoja autoja, tuttuja, sääkin oli hyvä ja mikä positiivisinta, paljon keltaisia autoja, joita ei koskaan näe liikaa.

    Dodge Chargerien runsas määrä tuolla vähän jopa yllätti, niitä kun näytti olevan huomattavan paljon paikalla. Mikä nyt ei ole ollenkaan huono asia, ainoastaan yllättävä. Ei tullut laskettua, mutta joka puolella aluetta niitä tuntui olevan.
     
  5. pecu_83

    pecu_83 Gearhead

  6. riv73

    riv73 3rd gear

    Kenelläkään tietoa paikalla olleiden autojen määrästä? Entäs kävijä määrästä?
     
  7. VSOP

    VSOP Gearhead

    Mullakin tuo megatapahtuma meni siten, että ensin oli itsellä kanuuna ja väsy, sitten rompetorilla meni ensin hurjasti aikaa, sillä aikaa paljon autoja ehti jo lähteäkin. Sitten kun vihdoin vois kuvata jotain, niin kaiken aikaa tulee kivoja tuttuja vastaan ja kun jokaisen kanssa vaihtaa jonkun sanan, niin ei ehdi fotailla just muuta kuin sitä, mitä vahingossa reitille osuu.. ei siis mitään valikointia tms.
     
  8. Perniö

    Perniö 1st gear

    Juu mäkin olin yrittämässä tehdä pisnistä, et saan kunnon auton alle.
    Perniö
     
  9. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Siksikö mulla oli se eeämmissä saamani tiketti? Näkisin sen sun laatu-auton.

    Keskustellaan lisää Putosjärvellä tai vinaaleissa, Tiiatsa, Päivitellään.
     
  10. spinout

    spinout Gearhead

    22nd kerta ku kävin picknickissä.. niistä tulee yht. picknick-matkaa hieman alta 6000 km.. :eek: kyl kannattaa. Komeata ja laadukasta kalustoo ny, täytyy sulatel, ei paljon taantuma näy. Saadaan äveriästä läntistä naapurimaatakin kiinni (ku ollaa oltu niil puskurivaltiona itään et ne o 200 vuat saanu rauhas kerät mammonaa :) ), näkyi jopa 300 letter series ragtoppeja..
     
  11. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

  12. hla

    hla Gearhead

    Kyllä se alkuperäisenäkin olis hieno ollut, mutta varmaan jossain suossa se oli maannut ennen Suomeen tuloa. Se oli niin toivottoman mätä ettei sitä olis kukaan entisöinyt, takapäällä ei olis tehny yhtään mitään. Ilman Flashiksi muuttumista siitä olis jäljellä suurinpiirtein etupuskuri ja yks tuuletusikkuna, jotka jatkais matkaansa jossain toisessa samanvuotisessa yksilössä...

    Nää oli siis kuultuja juttuja, ei perustu omaan kokemukseen.
     
  13. hla

    hla Gearhead

    Kyllä se alkuperäisenäkin olis hieno ollut, mutta varmaan jossain suossa se oli maannut ennen Suomeen tuloa. Se oli niin toivottoman mätä ettei sitä olis kukaan entisöinyt, takapäällä ei olis tehny yhtään mitään. Ilman Flashiksi muuttumista siitä olis jäljellä suurinpiirtein etupuskuri ja yks tuuletusikkuna, jotka jatkais matkaansa jossain toisessa samanvuotisessa yksilössä...

    Nää oli siis kuultuja juttuja, ei perustu omaan kokemukseen.
     
  14. Suski

    Suski 1st gear

    kiitos kaikille kuwaajille, warsinkin badabikelle, kuwien joukossa oli niin hieno kuwa meidän apinoista (siitä brasilianterrieristä warsinkin) että taustakuwaksi koneelle nappasin. :D
     
  15. badabike

    badabike 1st gear

    :D Ollos hyvä vaan, kerron kultsille terkkuja. Meidän moukujat varmaan tulis hyvin teidän "apinoiden" kanssa toimeen...

    A
     
  16. tuntematon

    tuntematon 1st gear

    noh, tuotataustaa vasten ymmärtääkin tuon takapään taideteoksen paremmin. En muista oliko kasin jutussa mainintaa lähtökohdan huonosta kunnosta. varmaan.
    siis hauskaahan se on että kustomeja tehdään, eihän alkuperäisten hienous muuten tule esille...
     
  17. Ahis

    Ahis Gearhead

    :soosoo: Kaikista meidän vieressä olevista olit napannut kuvan mut et meidän kaikkeist hienoimmasta/parhaimmasta :rotfl: :rotfl:

    Jaa niin kiitos kautsille hyvästä rajauksesta, melko varmasti tuohon aikaan rötkötin vaunun edessä makkara kädessä :rotfl:

    http://kautsi.1g.fi/kuvat/Forssan%20Pic ... G_6899.jpg
     
  18. VSOP

    VSOP Gearhead

    No saablari sentään.. en kyllä huomannut tuollaista komeeta biiliä... siinä on varmaan joku tullut pulisemaan juttua tai sitten olen yhtäkkiä lähtenyt juoksemaan ex-ajokkini perään (kuten tapahtui) tms.. Joku keskeytys kuitenkin tullut reitille....
    Ja makkarasta puheenollen kun piti kotiin lähteä niin joku oli käynyt laittamassa Bimbon pyyhkijän alle mustahkon ryynimakkaran... Melkein perklasin, mutta eilen ilmoittautui syyllinenkin... Porgoon oma moottoriturpa NXR-36 se oli terveisiä lähetellyt :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  19. Ahis

    Ahis Gearhead

    :rotfl: Mä olin niin törkeä että jätin kameran kotiin! :rotfl:
     
  20. late

    late Gearhead

Kerro tästä muillekin!