PICK-NICK 09

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 56sportcoupe, 16.7.2009.

 1. tuntematon

  tuntematon 1st gear

  [​IMG]

  hauskaa että tämäkin (omasta mielestä kala-)kustomi on saatu liikkeelle. ettei suotta ole raiskattu 58 kaukoa ladon taakse maatumaan.

  kustomien pitää liikkua, herättääkseen hämmästystä-eikös niitä sen takia rakenneta?
   
 2. VSOP

  VSOP 3rd gear

  Kyllä tuon pinkki-ilmestyksen nähdessään piti pari kertaa silmiä räpsäyttää.. ja sit ihmetellä, että olenko vieläkin hutikassa.. :rotfl:
   
 3. sherif

  sherif 1st gear

  No mehän siellä oltiin. Meinattiin vetää jonkun perseeseen kun se rupes jarrutteleen eessä. Ja just heitin kuskille jotain läppää siinä. Kuski vähän hätäänty ja veti liinat kiinni. Hyvä näin. Auto kunnossa ja kellekkään ei sattunu mitään.. Ambulanssi sattu oleen justiin siinä kioskilla niin tuli heti paikalle. Soittivat sitten palokunnankin paikalle ja tapahtumasta tuli niinku isompikin spektaakkeli. Eivät sitten ees nykässy meitä takas tielle vaan lähtivät meneen. Sitten soitettiin kaveri suburbanilla hätiin. Se löi nelikon päälle niin etukardaanin ristikko paskaks ja löi jakolaatikon kulman helvettiin ja öljyt mäjelle. Upeeta. Sit kutsuttiin dodge rami paikalle niin se nykäs meitin sieltä ylös. Ja loppuillasta kilahti laatikko... Mut muuten ihan hyvät bileet :D
   
 4. sherif

  sherif 1st gear

  Katos en huomannukkaan et kerroit jo... :D
   
 5. Ahis

  Ahis Gearhead

  Meille makso sisäänpääsy vaan 2 ekee/henkilö.

  Romutorilta ostettiin mukuloille kaivuri ja yks potkuauto, yhteensä 5,4 ekee. Joku eukon tuttu sanoi että sellanen uusi kaivuri maksaa 15 ekee. Bensaa meni menosuuntaan 46litraa, takas tullessa varmaan saman verran, en o käyny tankkaamassa, vaunun kanssa kulutusta tuntuis olevan riittävästi...

  Oli se sisäänpääsy tosiaan kallis... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 6. jaketin

  jaketin Gearhead


  toi väri on kyllä äglän öglö :poff:
   
 7. VSOP

  VSOP 3rd gear

  Rompepuolelta yks uusi hana lämppäriin, uusi usa-valmisteinen sähköinen tuuletin termostaatilla, holleyn vakuumin korjaussarja ja kunnollinen putkileikkuri yhteensä alle 100,- ja lisäksi sisäänpääsyt 5,-/hlö. Lauantain juopottelu Forssassa tuli huomattavasti kalliimmaksi.
   
 8. Impala76

  Impala76 Gearhead

  Olikos tämä auto joskus aikoinaan nimetty flash gordoniksi??? Vai muistankos nyt aivan väärin.?? Oli muistaakseni valkoinen silloin..
   
 9. tuntematon

  tuntematon 1st gear

  eikös se ollut veekasissa valkoisena joskus 90-luvun puolivälin paikkeilla. silloin harmitti kun hiaano 58 oli pilkottu kustomoinnin alttarilla ja saatu aikaan alkuperäistä rumempi... ei eres moternimman näkönen kuin lähtökohta. vain rumempi. tai sitten mulla on väärät silmälasit -tai lääkkeet!

  mutta melkein pinkkinä parempi kuin valkoisena.
   
 10. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  aika kamala.... olisi edes pohjatyöt viitsitty tehdä kunnolla, ja jotain hienomppa maalausta.. voi cadilakki parkaa... :mad:
   
 11. juro the dog

  juro the dog 1st gear

  lässyn lässyn!

  gordoni on suomalaisen kustom-kulttuurin hirohata-merc! kyllä jämpti on näin.
   
 12. juko7

  juko7 Gearhead

 13. Badgerroad

  Badgerroad 1st gear

  [

  No mehän siellä oltiin. Meinattiin vetää jonkun perseeseen kun se rupes jarrutteleen eessä. Ja just heitin kuskille jotain läppää siinä. Kuski vähän hätäänty ja veti liinat kiinni. Hyvä näin. Auto kunnossa ja kellekkään ei sattunu mitään.. Ambulanssi sattu oleen justiin siinä kioskilla niin tuli heti paikalle. Soittivat sitten palokunnankin paikalle ja tapahtumasta tuli niinku isompikin spektaakkeli. Eivät sitten ees nykässy meitä takas tielle vaan lähtivät meneen. Sitten soitettiin kaveri suburbanilla hätiin. Se löi nelikon päälle niin etukardaanin ristikko paskaks ja löi jakolaatikon kulman helvettiin ja öljyt mäjelle. Upeeta. Sit kutsuttiin dodge rami paikalle niin se nykäs meitin sieltä ylös. Ja loppuillasta kilahti laatikko... Mut muuten ihan hyvät bileet :D[/quote]

  Ja ens lauantaina gummi palaa vanhaan malliin Linnacruisingissa?
   
 14. Psycoil

  Psycoil 1st gear

  Yx Suomi Kustomien kulmakivistä! Ja oli pari viikkoo sit vielä täysin palasina ilman sähköjä, piuhoja, sisustaa ja keulapellit ja ovet irti, että hyvin oli rutistettu Gordon kasaan 8)
   
 15. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  Ite en kyl hokaa tätä jumputusta hinnasta. Sällit pyyhkäsee 20< Litraa vievillä autoilla paikalle monien satojen kilsojen päästä ja tankkaa sieltä kalleimmasta Nesteen asemasta ja sen jälkeen ruikutetaan pikku summista.
  Ja jos se olis ilmasta niin sittenkin ruikutettas varmasti jostain muusta, ikuna ei voi olla kaikille mieliksi. Jostain syystä sen on saanut huomata.
   
 16. sherif

  sherif 1st gear

  Palaa paremmin!! 8)
   
 17. riv73

  riv73 3rd gear

  Täytyy kyllä myontää, että onpas Suomessa todella paljon hienoja jenkkiautoja väkilukuun nähden! Pick Nickissäkin vasta murto-osa koko Suomen kalustosta! Kohta loppuu jenkkilästä autot ku kaikki on tuotu Suomeen! :D Suurkiitos Pick Nickin järjestäjille! Tapahtuma voitais pitää parikin kertaa vuodessa, ajokauden aloitus ja lopetus, kyllä kävijöitä varmaan riittäis! Olis hienoa,jos tapahtumaan saisi mukaan autotarvikeliikkeitä Suomesta ja ulkomailta, jotka myisivät uusia alkuperäisiä/tarvikeosia.
   
 18. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  ja ruåtsissa vielä 10x enemmän toinen toistaan hienompia jenkkejä !
   
 19. badabike

  badabike 1st gear

 20. SamiL

  SamiL Gearhead

  Eipähän sillä viidellä eurolla, jonka hinta oli noussut, juuri mitään saa. Jostain tienvarsikuppilasta ei kovin kummoista sämpylää kahveineen ja rompetorilta ei mitään muilta kuin nippeli-Tepolta. Moni pisti lyhyessä ajassa kaljoihin enemmän kuin sen vitosen ja ilo siitä oli lyhytaikainen.
  Silti toivon, ettei järjestäjissä herää ajatus, että kun ne kerran tuon verran suostuvat maksamaan, niin kai sitten vielä tuonkin verran jne. :wink:
  Ja jos joku ajattelee, että järjestäjät pääsevät tienaamaan noilla parkkituloilla, niin käsittääkseni se on homman tarkoituskin?
   

Kerro tästä muillekin!