PICK-NICK 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 56sportcoupe, 30.7.2014.

  1. GM60

    GM60 Gearhead

    Tuli jälleen käytyä.Suuret kiitokset taasen järjestäjille.90-luvun American valmisteisella.Tiellä ohjattiin yleisöparkkiin.Mutta lipun myyjä kysyi että haluaisinkos viedä auton arvosteluun.Valitsin yleisöparkin.Tärkein(tarran)antoi toinen lipunmyyjä.Eihän tuo haitannut yhtään.Ens vuonna sitten vanhemmalla.Aika kului suuremmalta osalta Rompetorin puolella.Yks osa jäi vähän kaiveleen kun myyjä oli kadoksissa.Ja seuraavan kerran kun löytyi.(osa oli kerennyt mennä).Jotain pientä löytyi itselle ja perheen parempi puoliskokin löysi jotain.Hyvää tavaraa ja erikoistakin oli kaupan vaikka jollain oli pyyntihinnat kohdillaan.Mutta hyvä että jotkut vielä jaksaa harrastaa myyntiä ja touda esineitä/ylimääräisiä myyntiin.Olisikos kenelläkään tietoa joka kauppaili Edselin maskia(tais olla ehkä isä ja poika).Ja pariskuntaa joilla oli sininen Pontiac Catalina(65/66:nen).Vois lähetellä yhteistietoja vaikka yv:llä.Jos joku sattuisi muistamaan tai tuntemaan.
     
  2. MustangSally

    MustangSally Gearhead

  3. 56sportcoupe

    56sportcoupe 1st gear

    Pontiacin omistajan yhteystiedot löytyvät pick-nickin lehdestä , automaalaamo Jyrki Latvala
     
  4. Elky70

    Elky70 Gearhead

  5. Putte

    Putte 1st gear

    Harrasteautoja oli paikalla tänä vuonna reilut 2200 kappaletta.
     
  6. Putte

    Putte 1st gear

    Tuomariston keskuudessa oli puhetta tuon 80-luvun arvosteluun mukaan ottamisesta ensi vuonna. Päätöksen asiasta tekee SMCF. Tänä vuonna arvosteluun tuli pari-kolme 80-luvun autoa, jotka saatiin sijoitettua Van & Truckiin ja Tuning & Performance luokkiin ja muun muassa juuri Tuning & Performancen voittaja oli vuosimalliltaan 1984.
     
  7. usu

    usu 1st gear

    Hieno tapahtuma ja itsellekkin ensimmäinen kerta!

    Ainoa joka jäi harmittamaan, oli joku Dartti tms. jonka apparin paikalta joku karvanaamaapina alkoi huutelemaan, kun pois lähtiessä työnsimme jonossa ilmajäähdytettyä autoani, joka ei oikein tykkää tuolla säällä paikallaan olosta. Työntämällä siis liikuimme tasan jonon tahtia eikä oltu tukkeena mitenkään. Kuitenkin herra päätti ilmaista harmistuksena, johon kyllä vastasin samalla mitalla takaisin. Ehkäpä ei tajunnut kovana jenkkimiehenä, että kupla on ilmajäähy jne.

    Varmasti ensi vuonna uudestaan tuosta apinasta huolimatta.
     
  8. Mutku

    Mutku Gearhead

    ^en minä mitään pahaa tarkottanu, sorisori, ihan vaan banaaninsyönnin lomassa mökelsin, että "ei se oo teillä pojat lämpöongelma, sieltä vaan puuttuu neljä sylinteriä".

    Sori taas, huono vitsi. Heh.

    Omassakin perheessä on Kupla, ei sillä. Hienoja vehkeitä ovatten oikeasti.
     
  9. 1320

    1320 Gearhead

    Vähän kyllä ihmettelin noita joitakin "Harrasteautoja" tuolla kentällä. Silmiin pisti ainakin muutama uusi ja alkuperäinen Chrysler 300C, joita näkee jatkuvasti liikenteessä. Vähän harvemmin liikenteessä näkyvää kalustoa oli jo uusi Dodge Charger, mutta ei sekään mun mielestä mikään harrasteauto ole, ainakaan alkuperäisenä. Mutta olihan siellä muitakin mun mielestä vähän kyseenalaisia "Harrasteautoja", kuten Hummereita pari ja '90 luvun Suburbaneja...

    Ei kai siinä muuten mitään, mut nyt nuo vievät vaan ylimääräistä tilaa oikealta harrastekalustolta. Mutta kuten sanottu jo aikaisemmin, niin eihän tuota jaottelua voi tehdä niin, että kaikki olis siihen tyytyväisiä, ja tuo harrasteauto/käyttöautojaotteluhan on pitkälti liikennettä ohjaavan järkkärin näkemyksen mukaan...

    Joka tapauksessa hyvin viihtyi Forssassa taas, ja paljon oli hienoja autoja liikkeellä. Kiva nähdä myös eri kalustoa, kun mitä näkee muuten näissä Pääkaupunkiseudun tapahtumissa. Todella hyvä fiilis jäi taas tuosta tapahtumasta, ja tottakai paikalle tullaan jatkossakin.

    Kuvia tuli otettua taas iso kasa.
     
  10. Substitute

    Substitute Gearhead

    Ihan mielenkiinnosta, mitä mieltä olet siitä että tulin paikalle 41-vuotiaalla ulkoisesti läpimädällä ja ajan saatossa kolhiintuneella '73 piilofarmarilla? Autoa on kyllä korjattu ihan pieteetillä, jopa ilmastointi korjattu toimivaksi ja rävellyksiä ei ole tehty eikä sitä ole sikailtu paskannäköiseksi, aika on vaan tehnyt tehtävänsä.

    Onko mielestäsi sellaisella soveliasta tulla harrasteauto Pick-Nick tapahtumaan nauttimaan harrasteautoporukan seurasta, vai olisiko soveliasta tulla paikalle vain hienoksi puunatulla autolla?
     
  11. S-A

    S-A Gearhead

  12. Rantala

    Rantala 3rd gear

    Hienoja kuvia!
    Mutta ehkä sinun kannattaisi miettiä, että julkaisetko niitä lainkaan julkisesti nettiin, koska sinun pitää pilata ne tuolla "kopiraitilla" keskelle kuvaa?
     
  13. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Kiitos asiallisesta vastauksesta :)
     
  14. Vehje

    Vehje Gearhead

    No mä tulin itse kolhusella ja kulahtaneella -58 farmarilla enkä nyt muutenkaan yrittänyt tuomaroida millä saa tulla ja millä ei. Todella paljon oli hienoja ja erikoisia autoja ja aika vähissä oli toi tylsempi käyttöauto-osasto. Mutta kyllä se vaan niin on että ei tollasessa tapahtumassa olisi kovasti hehkua jos kenttä näyttäisi autokaupan tai -purkaamon takapihalta?
     
  15. TheTintti

    TheTintti 2nd gear

  16. kautsi

    kautsi 3rd gear

  17. hantta

    hantta Double Gearhead

    Nyrkkisääntönä voisi kai pitää, että tulisitko itse katsomaan sellaista autoa, jolla itse tulit, eli en kyllä voi pitää näyttelykelpoisena ruostunutta -80 luvun puukylkeä, vaikka se omasta mielestä hyvä harrasteajoneuvo olisikin, joskin tietysti tuo rajanveto hankalaa on.

    Hantta
     
  18. sectoid

    sectoid Gearhead

    Kiitoksia paljon näistä nimistä. Tiukkaa vääntöä ovat!
     
  19. kapa

    kapa 3rd gear

    Bongattu, juuri kaviouralta poistumassa.
     
  20. FinalFins

    FinalFins 3rd gear

    Parikymmentä vuotta on tullut tuolla käytyä ja aina on ollut niitä tuoreempia autoja joukossa. Itsekin tullut oltua europarkissa pahimmillaan vain 13 vuotta vanhalla autolla :oops: , tosin tultiin merkkikerhon letkassa, muuten ei varmaan olisi päässytkään.
    Nykyään en enää kehtaisi noin tuoreella pelillä pyrkiä alueelle, kun tuo tila alkaa olla kortilla.

    Ehkä tuolla olisi hyvä olla joku 20-25 vuoden ikäraja ja jos haluaa tulla tuoreemmalla pelillä, niin siinä pitäisi sitten olla muutakin harrastusta näkyvillä kuin ne uudet matalaprofiilirenkaat ja öljynvaihto suoritettuna.. :rotfl:

    Tänä vuonna meni suurin osa ajasta romutorilla, joten kuvat on pääasiassa räpsitty 13.00 jälkeen

    http://finalfins.kuvat.fi/kuvat/Pick+Nick+Forssa+2014/
     

Kerro tästä muillekin!