PICK-NICK 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 56sportcoupe, 30.7.2014.

  1. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    jos "tavismalliset" USA autot menis sinne ns. "euro parkkiin", sitten voitaisiin valitella kun joku niistä livahtaisi kuitenkin keskialueelle :O)
     
  2. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead


    Olet kaierkki ymmärtänyt kaiken ihan väärin. Tämähän on lempeää naljailua siitä, miten erinomainen tapahtuma ei sittenkään ollut tänäkään vuonna ihan täydellinen. Täydellinenhän siitä tulisi, jos ei sinne menisi itse ollenkaan. Ai mutta pahus, tapahtumahan kuolisi jos me naljailevat autoharrastajat jäisimme kotiin.
     
  3. hantta

    hantta Double Gearhead

    Sen verran pitää pyytää anteeksi, sillä viimeksi vuosia sitten käydessäni alue oli niin täynnä, että autojono ajoi alueen läpi ja takaportista ulos, kun kaikki paikat oli täynnä. Jos alueen valtaa vähemmän harrastemielistä porukkaa, ja samalla tilaa ei ole pysäköidä toiselta puolelta Suomea tullutta harrastekiesiä, on tilanne vääristynyt. Ja tervetuloa tälle alueelle kaikki urputtajat, joita tuntuu olevan puolesta ja vastaan.Itse luultavasti en koskaan enää pääse Forssan pick- nickille, mutta toivon, että kaikki harrastajat viihtyvät siellä.

    Hantta,
     
  4. xmopar

    xmopar Gearhead

    Vuonna 1985 sai tosissaan selittää, että pääsi ajamaan Challengerilla harrasteauto parkkiin kaviouralle...
     
  5. caveman

    caveman 1st gear

    tätä keskustelua lukiessa syntyy helposti mielikuva että näin tulisi toimia nykyisinkin...järjestäjähän voisi vaatia 6kk ennen tapahtumaa paikalle tulijoilta ei ilmottautumista vaan anomuksen..vaikka ns pick-nick viisumin kuvankera jolla HUOM voisi päästä alueelle..tietysti vasta asiaan kuuluvien viranomaistarkastusten jälkeen jotta saadaan tapahtumalta turha rentous pois se kun tuntuu olevan myrkkyä autoharrastajille.itse diggaa 2pyörisiä,ai miksi :D :D .motorg on omalukunsa mutta millään "oikeilla" mp-saiteilla en ole törmännyt tämmöiseen nihilismiin/mielensäpahoittajien armeijaan kun autoharrastajien foorumeilla :soosoo: järkkyä mutta totta
     
  6. peltsi

    peltsi Gearhead

    Tällä sitella on käyttäjiä melko paljon, niin mielipiteitä on laidasta laitaan ja osa tarinoista on mielikuvitusjuttuja.

    No tänä vuonna tais tapahtumassa olla sata challangeria ja chargeria niiden kahden sadan mustangin välissä :)
    Eli tästäkin traumasta ollaan pääsemässä yli.


    Onneks järjestäjä pitää huolen siitä että alueelle pääsee autot jotka sinne halutaan päästää ja meidän ei tarvii ku seurata ohjeita.
    Suomen paras kokoontumisajo vuodesta toiseen.
     
  7. rb

    rb Double Gearhead

    Nojoo......

    Pyöräpuolellakin on omat kotkotuksensa ja osa puolustaa omaa merkkiä fanaattisuuteen saakka, mutta ehkä ne mielensä pahoittajat on kuitenkin pyöräpuolella enemmin yksittäistapauksia.
     
  8. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Harvinaisen osuva kuvaus :rotfl: :rotfl:
    Mutta joo... eiköhän tuostakin selvitä viimeistään ensi vuoden elokuuhun mennessä :poff:
     
  9. ata

    ata Gearhead

Kerro tästä muillekin!