Pick up projekteja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Slam454ss, 24.6.2004.

 1. JPA

  JPA 3rd gear

  Eka pitäs rakentaa kämppä valmiiks jotta pääsis rakentaan talliam niin sitten vois ottaa vanhan "sotaratsun" työnalle :), kylläkin -82 mallinen fleetside, päällepäin pahannäköinen (laho) mut noin 15km ajettu kone pellin alla ...kylläkin noki vasara mut silti :lol: Ja kun kysessä on taka tuuppari niin
  sillonhan sitä pitäs pudottaa kosla maahan. ...Noh joskus tulevaisuudessa :)

  Siisti peli näyttäs sulla olevan :)
   
 2. Karva

  Karva Gearhead

  Ei ne mihinkään lopu, mutta kaikki ei tipahda tonttiin vaan kasvaa ylös vanhetessaan ....

  http://rides.webshots.com/album/547828719hXownj

  Tehdas-tyyliset levitykset, korotukset, isot gummit, paljon muuta hitaasti ja epävarmasti ...
   
 3. musse67

  musse67 3rd gear

  Tässäpä yks rojekti lisää: http://www.ponikorjaamo.com/ja67/C10/

  Monille varmaan tullu työjuhta, siirtyi mun omistukseen alkupuolella syksyä.

  Muutaman viikon ajelun jälkeen purin keulan pellit pois ja hitsailin ruostepaikat kuntoon. Ruostetta oli ovien alanurkissa, vänkärin puolen helmassa ja etusuojissa. muualta oli ehtaa rautaa. Kone on nyt purettu ja talven aikana siihen tehdään perusremppa.

  Ainakin toistaiseksi auto pysyy tuossa ulkoasussa, ehkä jossain vaiheessa vedetään uutta maalia pintaan. Tarkoitus pitää kuitenkin aikalailla alkuperäisessa kunnossa, paitsi ilmapusseja ei poisteta. Kätevä ominaisuus jopa työhommissa kuten kuvista näkyy. :)
   
 4. olds-36

  olds-36 1st gear

 5. Fleetsider

  Fleetsider 1st gear

  :eek: ..Hienolta näyttää steppari..
  toivottavasti näkyy pian liikenteessä!!!
   
 6. mke77

  mke77 3rd gear

  voi voi.... juur huomasin et meidän"neidin" 56letukan kuvia ole yhtään olemassa :eek: hassua työn alla on... ja... kestää tiedä sit kuin kauvan?

  täytyy laittaa kuvei kun kerkee ottaa
   
 7. Chevy59

  Chevy59 3rd gear

  -79 Scottsdale työn alla,5.7DX+TH350.Pikkusen oli peltihommaa mutta ei paha,Suomi-pikkariksi ihmeen hyväpeltinen,mm. lava täysin terve,ei ainuttakaan paikkaa hitsattu eikä tarvi vieläkään laittaa.Pitääpä muistaa räpsiä kuviakin ettei vallan unohdu...Valmistuu kevättalvella viimeistään että pääsee taas varsinaisen projektin eli -59:n kimppuun 8)
   
 8. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  kait ne caminot lasketaan pickupeiksi ku oha niissäki lava 8) eli 3kpl '72 caminoita. 1 lähes täysin ehyt mutta ei varmaan ikinä valmis. uutta nenäkeppiä on jo hankittu odottaa kevään tulevia lumisateita että päästää asentamaan.

  toinen on taas täytenä projektina. purettuna kokonaan osiin ja nyt joululomilla pitäisi runko tehdä. toivottavasti onnistuu.

  kolmas odottaa vielä kunnon tekniikkaa. tällähetkellä paikalla 250cid + manuaali mutta kasi sinne pitää laittaa kun paperitkin on 454 koneelle joskus haettu :eek: uusi tuulilasi siihen pitäisi myös jostain keksiä kun entinen on kohta läpiasti haljennut. myös se tuulilasin karmi pitää hitsata kun kerran tuli purettua + muuta paklailua + käläkälä-mattamustaa pintaan. osia on kovasti tullut hankittua mutta vielä puuttuisi sohva tai erillispenkit.

  isäukon -78 scottsdale 5.7dx+th400 jne jne. lava alkaa uhkaavasti ruostua pois alta. pitäisi tehdä pyöränkaaret kokonaan uusiksi molemmille puolin. ei kellään sattuis olemaan joutilasta lavaa jostai sais ehjät kaaret korjauspaloiksi ? :wink:
   
 9. Drop'n'Drag

  Drop'n'Drag 3rd gear

  Onnea vaan sulle, siis aivan ****** makee vehe... nooh joskun mäki viel hommaan tollasen. Omaan makuun (makuasia ei saa kinata) en muutais muutaku ahtasin isot pallot alle muuten valmis 10+
   
 10. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  Tässä muutama foto FAW D-sign Jepen 2500:sesta  [​IMG]


  [​IMG]


  [​IMG]


  [​IMG]

  [​IMG]


  [​IMG]

  Ajakaa talvella varovasti ettei...
  :poff:
  [​IMG]
   
 11. El kamina

  El kamina 3rd gear

  Kyllähän noita kohtuu hintaisia ''aihioita'' olisi tarjolla ainakin???

  Tämänkin hinta on tippunut dramaattisesti :eek: :odroll: (16900e) :lol:
  http://www.nettiauto.com/viewVehicle.ph ... el=151&id_
  Ei kaipaisi kuin pietä viilausta? ilmapusseja.... Ps. koneeesta pitäisi ainakin löytyä...

  Miksei tästäkin saisi?! Ilmapussia, maalia, kromia, valkosivua....
  http://www.nettiauto.com/viewVehicle.ph ... 1043867&PN[0]=cat_link_2&PL[0]=listCategory.php?id=9

  PS. JENKKILÄN PÄÄSSÄ ON JONKIN VERTA VÄÄNNETTY '70/80LUVUN TRUCKKEISTA ''HOT ROD'' HENKISIÄ!? ILMAPUSSEILLA, MILJONÄÄRI VALKOSIVUILLA, KLASSIKKOVANTEILLA JA MUUTEN KOHTUU ORIGINAALIASUSSA(PERUS KAKSVÄRIMAALAUS, KROMIT)! PITÄÄ SANOA JOTTA HEL---TIN MAKEEN NÄKÖISIÄ! Rock'nRoll 8) OLISIHAN NOITA SUOMESSAKIN JA HALVALLA!! SUURIN OSA VAAN PIRUN HEIKOSSA KUOSISSA TAI MUUTEN RÄPELLETTY NISSANIN DIISELILLÄ!????! TOMMOSELLA ''Hot Rod'' RAKENTAMISELLA OLISI HYVÄ ESIM. ALOITTAA HARRASTUs?? :odroll:

  :pinup:
   
 12. Fleetsider

  Fleetsider 1st gear

  tuo jälkimmäinen himottaisi kyllä kovasti.. :D

  ja kyllähän tuo ekakin, totta kai, mutta menee niin paljon yli budjetin.
   
 13. Sierra

  Sierra Double Gearhead

  Tässäpä oma bensan haku/kelkan kuljetus käkkylä, ostaessa tattarisuolta :wc: oli matta vihreä pesussa irtoava myyntimaali päällä, eräänä krapulaisena torstai aamuna tuli mieleen että tohon pitää nopeasti uus väri saada, perjantai aamuna venäjältä debeer maalikauppiaalta 3litraa maalia(väri ja sävy oli hetken mielijohde mynthon askin värityksestä, oisko ollu omenan makusta), viikonloppuna pohjat+maali päälle ja maanantaina ryssälandiaan taas tankille..
  http://kuvablogi.com/blog/4024/1/
   
 14. jylhä

  jylhä 1st gear

  oikein on pakko kysyä, että miksi? kauniin mattavihreän vaihdoit moiseen limehelvettiin.
   
 15. Fleetsider

  Fleetsider 1st gear  :mad: :mad:
  miten niin "limehelvettiin" tuohan on komia..
  tulee oikeen wanhat hyvät ajat mieleen.
   
 16. Sierra

  Sierra Double Gearhead

  On se kiva että värivalinta herättää edes keskustelua, eikä kaikki ole kielteistä :D

  Auton historiasta sen verran, alkujaan ollu joku ruskea hopea, sitten kirkkaan keltainen huoltamoketjun mainoskärry, mulle tuli mattavihreänä joka maalattu ilman pohjatöitä pakkeloinnin jälkeen, tehty nähtävästi vain pesu ja maali vain jollain ruilautettu päälle( tai telalla?). Kun sit jouduin hiomaan kokonaisuudessaan vanhan pintavärin pois, niin ei ollu enää mattavihreää ikävä :mad: .
   
 17. jylhä

  jylhä 1st gear

  rumat ne maalilla koreilee.
   
 18. janiluo

  janiluo Gearhead

  Maalaa maski kans samalla värillä ja paa pitkät umpiot!!!
  - Jani -
   
 19. A.McBill

  A.McBill Gearhead

  :rotfl: :rotfl:
   
 20. Fleetsider

  Fleetsider 1st gear

  no jaa...

  :-?
   

Kerro tästä muillekin!