Pick up projekteja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Slam454ss, 24.6.2004.

 1. suorsa

  suorsa 3rd gear

  Terveiset kulkee hyvin, kantavuutta 930kg eli n. 100kg enemmän kuin kaksiakselisena... C10 Custom Deluxe... Koneena alkuperäinen 350D ajettu noin 130000km, vanha matkailuauto, telitetty jenkeissä...
   
 2. velsuk

  velsuk 3rd gear

  Olisiko puskurien väritykseen ja muotoiluun vinkkejä ja kuvia? Tarkoitus olisi lyhentää, viedä koriin päin ja muotoilla hieman korin mukaisesti. Eli noin 5 mm raolla ympäri ja mahdollisesti tehdä vain raita kromilla ja loput värillä.

  [​IMG]

  [​IMG]

  ...tai saa tarjota hyvää etukromipuskuria ja kromipeilejä mallia pienempi...
   
 3. Nutlass

  Nutlass Gearhead

  Jostain syystä melkein kaikissa suomeen tuoduissa pikkareissa tuntuu olevan noi lapion kokoiset truck-peilit? Harvemmin näkee niitä kromisia neliskanttisia pikkupeilejä.
  Laitoin omaan sellaiset jokatoisesta 70-80 luvun taitteen GM:stä löytyvät pisarapeilit. Ei niistä oikeen mitään nää, mutta kai ne paremmalta näyttää.

  Löytyiskö täältä mitään ideoita tuohon puskuriasiaan:
  http://67-72chevytrucks.com/vboard/show ... p?t=204533 ?
   
 4. GMC 6000

  GMC 6000 Gearhead

  Tuossa velsukin Stepparissa näyttäisi olevan takapuskuri -81 tai nuoremmasta ja peilit Vanista (P-U:ssa peilin varressa ei ole tuota koukkausta sisäänpäin.). Monessa autossa aikoinaan oli niitä risuvarsipeilejä, jotka oli vielä paljon isompia kuin noi "norsunkorvat".

  Mulla voi olla pari alkuperäisiä pikku-peilejä tallilla, tarkistan tilanteen ja ilmoittelen vaikka savumerkeillä.
   
 5. velsuk

  velsuk 3rd gear

  Noista Gearjammerlinkin kuvista näkee, että näiden pikkareiden ulkonäön saa pilattua helposti. Muutoksia ei voi tehdä ilman mallia tai varmaa visiota. Omassani 80- luvulta olevat Gragarit ja 90- luvun liekkimaalaus määräävät auton korkeutta ja puskurityyliä. Alustaa on pudotettu takaa tuuman verran verrattuna kuviin ja puskureiksi on otettava kromia. Tai kuitenkin testaan rosteriputkea ja rolled pania ensin. Ja nämä nykyiset leikkelen yhdeksi versioksi. Jos pitäisi maalata vehje, tulisi vaihtoehtoja lisää. Amerikassa nämä välimallin pikapitkin ovat jo suosittuja ja arvostus nousee. Suomessa pakettiautoverotus pilasi näihin päiviin asti arvostuksen, mutta ajat muuttuvat. Tarvitaan vain hyvällä maulla tehtyjä versioita näyttelyihin ja lehtiin.
   
 6. marcorolla

  marcorolla 3rd gear

 7. Cheyenne

  Cheyenne 1st gear

 8. jylhä

  jylhä 1st gear

 9. velsuk

  velsuk 3rd gear

  Tästä vähän vielä inspiraationlähdettä lopputalveen:

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 10. mke77

  mke77 3rd gear

  ai... palkki oikeen?? ite meinasin tehdä korvat!! saako kuvia!! vois olla kiinostusta.. pist yv ni lähetän sähköpostinosotteen ni katotaan!! camaron "kelkkoja" pyörän ripustuksineen on rapakontakana puolessa moisista autoista!!
   
 11. Chevy-74

  Chevy-74 1st gear

  Toi ei vaadi kun tontituksen, ja tollaset 17" alu/kromikiekot (esim torq trust 2:set, tahi z28 cloonit) ja pienemmät peilit ja on erittäin bueno! 8) 17" isommatkin pyörät saa laittaa...
   
 12. Caballero

  Caballero 1st gear

  Löytyy täältäkin suunnalta suht matala Pickis.. Ei oo ilmajousii eikä hydrauleja.. Auton rakentamisesta en voi ottaa kaikkea kunniaa, oli jo ostettaessa ulkoisesti suunnilleen tollanen. Tosin koneswappi+pienempiä muutoksia on luvassa..
  Jos joku tietää auton historiasta/rakentajasta jotain niin kaikki info on tervetullutta..

  http://jesse-piipari.magix.net/
   
 13. velsuk

  velsuk 3rd gear

  Etupuskuri lyhennetty ja muotoiltu päistään likasuojiin, eli 50 mm lähemmäs koria ja 70 mm lyhempänä. Takalerpan katkaisin lavan levyiseksi ja sovitan sen luukun alle lähelle lavaa. Taakse maalaan korin väriseksi mutta etulerppaan on käynyt mattamustan ja kromin yhdistelmäkin mielessä. Tai sitten uusi kromipuskuri...
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  Oletteko vastaavia virityksiä tehneet? Maskipellin kanssa voisi vielä konhottaa joskus. Se kun jää nyt puskurin päälle, koska puskuri tulee alemmas kuin ennen. Kaikella tällä haen laatikkopikapin raskaalta näyttävän keulan kevenemistä. Samalla korkealta näyttävä takapää kaipaa jotain pelkän lavan lisäksi.
   
 14. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

 15. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Hieno toi Chevy '53:n linkittämä 8)
   
 16. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Arvasin että tykkäät! Katos B.B. tämä. Alkaa jo mietityttämään että pitäiskö jo alkaa ostelemaan tavaraa seuraavaa matkaa varten... Kai sitä nyt yks tommonen vois olla seisomassa tuolla saaristossa Kanadan rajalla... :rotfl: http://seattle.craigslist.org/see/car/285221082.html
   
 17. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Autonkuljetukseen aihio :D Sais olla vielä pykälää isompi malli ja pitkällä hytilla niin :D :D
   
 18. WTF

  WTF Gearhead

 19. mke77

  mke77 3rd gear

  ny sain aikaseks http://kuvablogi.com/blog/5533/

  siitä sitä yritetään työstää....
   
 20. Henkseli

  Henkseli Gearhead

  El Caminon lattia on kutakuinkin paikattu, meni n. neliö peltiä. Nyt mahtuu pakoputket kulkemaan ylempänä suoraan sarjoilta taakse päin. Penkkien kiinnikkeitä olen värkännyt viime päivinä ja kardaanilenkki pitäis saada kiinnitettyä. Etupuskurille pitää rakennella kiinnikkeet jahka lasikuituinen tulee. Siinäpä ne suurimmat, jotain pientä kivaa tietysti on tuon lisäksi vielä jäljellä.
   

Kerro tästä muillekin!