Pick up projekteja

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Slam454ss, 24.6.2004.

 1. T5

  T5 Gearhead

  Juurikin näin. Roll pan on 81-87-pikkariin sopivana myyty, eli pitäisi sopia vuosimalliin -91 saakka suburbaneissa ja crew cabeissa. Ja kyllähän sen siihen olisi kiinni saanut, kun sitä tarkemmin sovitteli. Ei kuitenkaan minua tyydyttävällä tavalla, joten myyntiin meni.
   
 2. vuke

  vuke 2nd gear

  madalsin ex-fleetsiden keulaa 5" ja ei se syönyt renkaita.
  oli ne kulmat tarkotus tarkistaa, mutta sitten se unohtui..
   
 3. Late77

  Late77 1st gear

  Omasta Sportsidesta puotettu 2" (toistaseks vasta), ja talvirenkaat on entiset, ku niillä oli kurvailtu ennen kulmien säätöä... Eli korjataan vaikka näin, et kulmat kannattaa tarkistaa projektin päätteeks :)
   
 4. Vasaramies

  Vasaramies 1st gear

  Hoi!

  Sanokaapa miksi -80scottarin valokehykset ei meinaa istua keulilla ei sitte millään lailla, kaksin eri kehyksiä testattu ja molemmat näyttää hirveältä.
   
 5. smuige

  smuige Gearhead

  korisovitus on näissä kanttikoppasissa yleensä jossain huonon ja hirveän välimaastoa, ihan tehtaan toimesta.
   
 6. smuige

  smuige Gearhead

  korisovitus on näissä kanttikoppasissa yleensä jossain huonon ja hirveän välimaastoa, ihan tehtaan toimesta.
   
 7. kape

  kape 3rd gear

  Olis 81 Fleetsidestä kadoksissa jarruvalot, jarruvalokytkin oli kadonnut jarrupolkimen luota, hankin uuden mutta nyt näyttää siltä että johtoihin on kajottu jossakin vaiheessa. Eli jarruvalokytkimelle tulee piuhat jotka väriltään oranssi 2kpl toiseen nastaan ja toiseen Sini/musa. Kytkentä kaavioiden joita löysin niin pitäisi olla Oranssi toiseen ja valkoinen toiseen. Auto on entinen diesel ilman Cruisea, tai ainakaan viiksessä ei sitä valintaa ole. Olisiko jollakin selventävää kuvaa polkimen luota tai kytkistä mistä näkis mikä johto mihinkin tulee.
  https://www.dropbox.com/s/rlxx747mqnkraqd/2013-04-24 19.29.41.jpg
   
 8. smuige

  smuige Gearhead

  oranssi on jatkuvan virran väri eli siinä pitäisi olla jatkuva 12v. Jotenkin mun mielestä omassani ois ollu sininen ja pinkki mutten nyt mene vannomaan tarkistamatta. Sullahan tod. näk. tulee kahdet piuhat jarruvalokatkaisijalle jos autossa alunperin lukkoturbiini, samassa katkaisijassa kaks eri piiriä jotka toimii päinvastoin, toinen jarruvalolle ja toinen laatikolle. Toinen klassinen vika on ohjauspylvään pistoke eli se leveä littana sielä rattiputken kyljessä, jarruvalot kun kiertä jännästi vilkku katkaisijan kautta ja joskus nastat sulaa sieltä pistokkeelta.
   
 9. kape

  kape 3rd gear

  Hyvä, täytyy tutkia sitä ohjaus pylvään pistoketta , ja kas kun sini/musta johtoa seuratessani se päätyi tulipeltiin liittimeen ja sieltä katkonaisiin johtoihin konehuoneeseen, ettei olisi vaan ollut se lukko turbaanin johto? tämä selittäisi jo sen miksi johto ei mennyt minnekkään, jos jarruvalokatkaisijalta pitäisi mennä piuhat ohjauspylvään pistkokkeeseen niin pitää alkaa etsimään olisko tuolla toista liitintä/johtoja joka kävis näihin jarru hommiin paremmin. vielä kun tietäisi värit taikka onko tuossa ohjauspylvään liittimessä numeroita/kirjaimia? mikä kuuluu mihinkin.
   
 10. speedy

  speedy Gearhead

  Värjäsin stepparin ovivinyylit, nyt vaan pitäis kesksiä, et mitäs helkkaria noille muovisille koristekehyksille tekee! kromatuthan ne ovat joskus olleet..oisko hyvejä vinkkejä?
   
 11. Vasaramies

  Vasaramies 1st gear

  Hojo Hojo!
  Scottari sai tänään leiman :) voi tätä ilon päivää!
   
 12. camaro1

  camaro1 3rd gear

  Miteshän tuollaiseen takaveto Picupiin-82 sais mahdollisesti 1"-2" korkeempia etukierrejousia?
   
 13. falcon

  falcon 1st gear

  Jaahas, löyty pickkareille oma osasto, joten laitampa vielä asiani tännekkin. Eli auto on -90 chevy fleetside 350+th700, ja vaiva on seuraavanlainen: Nopeusmittari lakkaa välillä toimimasta, ja samalla turbiinilukkokin kytkeytyy pois, mikäli vauhtia on niin paljon että iso on sisässä. Kun mittaria kopauttaa, alkaa se taas toimimaan, ja lukkokin menee samalla päälle. Missä vois olla vika?
   
 14. smuige

  smuige Gearhead

  cosmichrome maalaus jos haluis alkuperäistyylisen, siitä oli juttua mobilistissä jossain vaiheessa, löytyy suomesta tekijöitä
   
 15. smuige

  smuige Gearhead

  Millä koneella? jos pikkulohko niin osta uudet dieselin tai isolohkon jouset, tai osta speicerit rungon ja jousen väliin.
   
 16. smuige

  smuige Gearhead

  90 pitäis olla jo sähköisellä mittarilla eli autossa on laatikon hännässä nopeusanturi joka lähettää signaalia DRAC-moduulille (valkoinen laatikko n. 8x8x1cm) joka muuntaa signaalin eculle ja mittaristolle ja varusteista riippuen myös cruiselle ja radiolle. Ecu kytkee turbiinilukon mm. nopeustiedon perusteella joten vaikuttais että sulla häviää nopeussignaali välillä. En ole kovinkasn paljon perehtynyt 88 uudemppin pikkareihin mutta saattaa olla että niissä on drac rakennettu jotenkin mittaristoon, mittariston paukuttaminen kun tuskin vaikutta laatikonanturin toimintaan.
   
 17. falcon

  falcon 1st gear

  No, ilmeisesti mittarit pöydälle. Mahtaako saada tuota moduulia kaupasta, siis jos on sökö? Niin, ja kiitos vastauksesta.
   
 18. speedy

  speedy Gearhead

  Jees, tuota kattelinkin.. omalle putjetille sopi paremmin vannehopea ja lakka päälle, tuli ihan kelpo lava-autoon :)
   
 19. kape

  kape 3rd gear

  Tuossa aikasemmin kyselin vinkkiä niin löyty jarruvalot autoon, Johdot oli silvottu koelaudan alle, löydin kun seurasin hätävilkku releeltä johtoa,oranssia. Niin aikansa kun repi piuha nippua auki niin löyty valkoinen ja oranssin tumppi. Nämä kun kytki yhteen niin jarruvalot syttyi, nyt pelaa.
   
 20. smuige

  smuige Gearhead


  Piti vähän googlettaa kun rupes epäröimään tuon DRACin suhteen, eli 88-91 pickupissa tuo nopeussignaalin muunnin on rakennettu mittaristoon, oiskohan sulla joku juotos huono tai joku komponentti sitten menossa rikki kun mittarin paukutus auttaa, voihan vika olla ihan mittariston töpselissäkin. Mulla on oman pikkarin ruiskukamat 90 vanista ja siinä taas drac erillinen käikäle.
   

Kerro tästä muillekin!