Pick up projekteja

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Slam454ss, 24.6.2004.

 1. minorv8

  minorv8 Gearhead

 2. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Huokaus, niin näissä aina, Jaggessakin..
   
 3. raaseriruiseri

  raaseriruiseri 2nd gear

  Hienoa työtä, onnittelut! Mulla olis Arkistossa tallentuneena tollasen Ministeritason hyötyajoneuvon siistikuntoinen myyntiesite, joka saattais vaihtaa omistajaa 35,-€:lla... :wink:
   
 4. intiaani_chief

  intiaani_chief 3rd gear

  Tämäkin korjaantuu pikkuhiljaa, takakardaani saannut uudet ristikot ja uusi yoke, manuaalissa sama yoke kun th400 on. Laatikon tukikumi vaihdettu myös.

  [​IMG]
   
 5. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

 6. zubera

  zubera 1st gear

  Tulipa hommattua kesäkulkineeksi -85 GMC pickuppi, pikkulaittoa pitäs talven aikana tehä kuten luistava th350 vaihtaa parempi pitoisempaan ja koneen öljyvuotoja korjailla. Pienenä erikoisuutena autossa on, otteesta löytyvät lava-penkit.

  tuolla pitäis kuvaakin vielä olla kulkineesta http://www.nettiauto.com/en/chevrolet/pickup/6687449
   
 7. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Tänä kesänä tuli taas pitkästä aikaa laiteltua tätäkin.

  Sain vihdoin maalautettua sen rupisen etupuskurin uusiksi, vaihdoin samalla mustan maskin ja lisäsin 350 SS-kylkiteipit. Etulokarin kaarien reunat tuli fixattua ja etupyöräkotelot maalattua mustaksi. Tilasin myös uudet rekisterikilvet, rytätyn etu- ja leikellyn takakilven tilalle, melkoinen parannus halpaan hintaan.
  [​IMG]

  Takaluukusta puuttuu vielä teipit, sinne tulee tyylin mukainen "Red bowtie" ja CHEVROLET teksti. Sain hommattua myös uudenveroisen hissin varapyörälle, eikä pyörää enää tarvitse kuljetella lavalla. Takavaloihin vaihdoin myös parempikuntoiset lasit (ovat vaihdettavissa).
  [​IMG]

  Suurin parannus mukavuuteen oli sisustan päivitys, kun sain vihdoin hommattua pitkään kaivatut Silveradon ovipahvit. SS:n penkit autossa on ollut jo minulle tullessaan. Lattiamaton uusin jo 6 vuotta sitten, ratti vaihtunee joko vakioon tai Grant 1150 Collectors Edition 4-puolaiseen nahkaratiin.
  [​IMG]

  Konepuoleen ei ihmeemmin tullut koskettua, mitä nyt normaalia huoltoa kuten jakajankansi/pyörijä yms. Sen sijaan EGR-systeemi tuli vihdoinkin uusittua kokonaan...se oli huima parannus koneen toimintaan, huomattavasti lisää vääntöä, sekä kulutuskin tippu samalla 2 - 3 litraa. Holikan 670cfm TBI löysi myös takaisin koneen päälle ja peltisarjat saivat satiinin mustan VHT:n värin.
   
 8. speedy

  speedy Gearhead

  Ai perhana! Ompas torella siisti ja hyvännäkönen !
   
 9. cosworthman

  cosworthman Gearhead

  Oma C3500 projekti alkaa hahmottumaan kun chevyn mottorinosat meni myyntiin ja hain elintenluovuttajan kotiin. -91 ford cargon cummins 6bta ja perään tulee joko cargon 6v 4106 eaton tai 5v 4005 eaton. Laitan tuon 6-vaihteisen jos jää tarpeeksi maavaraa kun se on hieman korkeampi kuin tuo 5-vaihteinen.
   
 10. Oma projekti on myös vihdoin lähtenyt liikkeelle. Aihio, -89 Fleetside 6.2d tuli taloon 2010 ja on saanut maata tallissa pölyttymässä. Kuukausi sitten tuli, jostain syystä, polte ottaa laitos työn alle. Nyt on lava irti, takarunko hiekkapuhallettu ja pitäs aloittaa hitsailut. Lähtökohta ei ole aivan toivoton mutta töitä kyllä piisaa.
   
 11. 4d sedan

  4d sedan Gearhead


  Kuulostaa asialliselta projektilta! Jos mahdollista niin kuvia katselis mielellään hommien edetessä.
   
 12. cosworthman

  cosworthman Gearhead

  Mä olen vähän laiska kuvailemaan projekteja mutta pitää yrittää muistaa dokumentoida. :D
   
 13. cb125twin

  cb125twin Gearhead

 14. minorv8

  minorv8 Gearhead

  Huh, meinas vallan ostokiima iskeä päälle kun ton kuvan näin. Toinen pickup menis jo omalla painollaan (tai sitten ei...). Onneksi katoin tarkemmin jo hoksasin että on tehty ympikylkipakusta ihan itse. Ei siis ole ehta tehtaan pickup. Joku tosta vois vaikka innostua, onko mitään havaintoa missä päin Suomea tuo lojuu ?
   
 15. Powerstroke

  Powerstroke Gearhead

  Tosiaan kiinnostava projekti. Jo kuva kone/toosa paketista olis hieno homma. Onks noissa mimmoset välitykset sitten?
  Maavaraahan järjestyy äkkiä kunhan korin mitta ei täyty.
   
 16. jallu81

  jallu81 2nd gear

  kaverihan tuollaisen teki 6-7 vuotta sitten. tosin se tuli allisonin automaatilla. korikorotuksen vaatis ja kardaanitunnelin uudelleen rakentamisen..
   
 17. JRD50

  JRD50 1st gear

  Hienoja, hienoja on projektit. Tosin melko nuorta kalustoa, näissä taitaa olla lavat peltiä sisältä ja ulkoa. Minulla on lavan teko Dodge vm -50:n.
  Laidat on ok, ne on peltiä ja suunnilleen korjattu. Pohja tulee puusta, 6 kpl lautoja. Näitten lautojen väliin tulee metalliset listat. Mistäs näitä listoja mahtaa saada(ostaa)? Ei ole edes mallia jäljellä.
   
 18. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  ^miten jos tekis ne? Luulen tietäväni mitä tarkoitat mut laitas mallikuva.
   
 19. jiiliikanen

  jiiliikanen 1st gear

 20. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  ^tuolta.
   

Kerro tästä muillekin!