Pick up projekteja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Slam454ss, 24.6.2004.

 1. JPA

  JPA 3rd gear

  Voiski joskus tulevaisuudessa alkaa rassaan pikkarii. Tollanen päällisin puolin huonossa kunnossa, ruosteinen ja kaikenlaisia värejä löytyy :D Pitkälavanen -81 fleetside ....eihän se muuta tarvis kun huikeet Bling Bling vanteet ja air-ridet :D
   
 2. Chevy59

  Chevy59 3rd gear

  Projektikuvia -79 Scottsdalesta,vähän ennen joulua aloitin "pikaisen käyttökunnostuksen" mutta yllättäen se hieman riistytyi käsistä... :-? No,oli se sen verran hyväpeltinen ja hitsaamaton etulokareita lukuunottamatta että ajattelin sitten tehdä vähän huolellisemmin,näinkin ehjäpeltisiä taida paljoa enää olla Suomessa?Tekniikkana 5.7DX+th350+12 bolt,kohta saa alkaa leimausaikaa varaamaan :D

  http://kuvablogi.com/blog/5767/1/
   
 3. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Hieno! Eikös tossa voida puhua jo entisöinnistä..? Tv: Ex-Scottsdale-mies
   
 4. JPA

  JPA 3rd gear

  Tulee kyllä hyvän näköinen :eek: ,mulla pitäs aukasta toi tulipellin yläosan kotelo ku luultavasti on sieltä pohja lahonnut kun vesi tuppaa lirisemään lattialle, muutenkin paljon oikomista ja paikkaamista, siinäkin hommassa pääsee mahdollisesti helpommalla kun hommaa parempi kuntoiset ovet ja lavan, lava joskus kylkeen kolhastu.
   
 5. Chevy59

  Chevy59 3rd gear

  Onhan se jo lähempänä entisöintiä,ajattelin tehdä suht orggiskuosiin kun siihen oli hyvä lähtökohta ja näistä niin moni on mattamusta pieksetty räkälintta,tämäkin oli jo vedetty jollain millälie peltikattomaalilla mustaksi mutta ei kuitenkaan oltu rikottu,rapistumaan päin kyllä oli hyvällä alulla.Pohjatyöt nyt on mitä on,ehkä liian hätäisesti tuli kuitenkin tehtyä... :oops:
   
 6. Buick 53

  Buick 53 Gearhead

  [​IMG]

  tommoista pitäis alkaa väsää
   
 7. customdeluxe

  customdeluxe 1st gear

 8. vemu

  vemu 1st gear

  [​IMG]

  pikappi ku pikappi
   
 9. MaxDura

  MaxDura Gearhead

 10. freeride

  freeride Gearhead

  ei näytä kuvaa mulla ainakaan?näkyy vaan herja,että external linking forbidden,mut kävin mopofoorumilta kattoon,komiat lieskat on!!jokos koneessa on uuret jekkuosat kiinni?
   
 11. MaxDura

  MaxDura Gearhead

  Koneistamossa on osat maanneet nyt vissiin puoltoista kuukautta.
  Kai toi toukokuussa saattaisi olla uudella tekniikalla.
   
 12. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  Linkitä nyt helvetti ne jonnekkin oikeaan galleriaan mistä ne kuvat näkee ilman lasipalloa. :mad:
   
 13. 63impala

  63impala 1st gear

  Pitäisi toukokuun alussa laittaa oma käyttis lihoiksi; vähän maalia ja tontitusta ja isompaa pyörää yms. Laite on lyhytlavainen C1500 -91. Kumit on jo kotona, hankookit 274/40-20, vanteiksi tulee AR:n Motto 20x8.5.

  Kysymys;

  Onko käyttökokemuksia 4/6 madalluksesta, ympärivuotinen käyttis kuitenkin mulla? Mittailin, että ilmanohjaimen saa heittää ainakin **tun kuuseen, raapii jo melkein kenttää. Niin ja puritaanit ei ehdottele pyöriksi mitään torque trusteja 15-tuumasina, niitä on jo nähty ja aiemmin mainitut on jo maksettu ja tilattu, eli niitä käytetään!

  -Markku-

  Noskoolfab, Lievestuore
  noskoolfab(at)jossain.com
   
 14. jylhä

  jylhä 1st gear

  ja tota askarrellessa sitten kaikki hionta ja maalausvehkeet heität romukoppaan. on erittäin luonnonkaunis lastivaunu!
   
 15. Buick 53

  Buick 53 Gearhead

  ikävä kyllä näin ei tule käymään
   
 16. Fleetsider

  Fleetsider 1st gear

  Kysymys;

  Onko käyttökokemuksia 4/6 madalluksesta, ympärivuotinen käyttis kuitenkin mulla? Mittailin, että ilmanohjaimen saa heittää ainakin **tun kuuseen, raapii jo melkein kenttää.  mulla oli omassa fleetsidessa 5/7 madallus ja lippakin paikallaan viime kesän.
  hyvin sillä pärjäsi, kun vaan vähän ajatteli mihin ajoi. maavara poikittaisputken kohdalta taisi olla nippanappa 8cm. mutta sen olisi voinut tehdä toisinkin, eli vetää 5cm ylempää.
   
 17. Boogie

  Boogie 1st gear


  Mihinkäs tyyli suuntaan meinaat lähteä rojektia viemään.
  Kustom? 8)
   
 18. El kamina

  El kamina 3rd gear

  Ei voi kuin mielen kiinnolla odotella loppu tulosta!! :p

  Kehtaatko paljastaa visiot tuon osalta!!?? :wink: Orginaalia tyyliä ja ilmapussia? No ei taida teikäläiselle ''riittää'' :wink: ''Rajuja'' kori muutoksia odotettavissa? :odroll: Vai onko muuten asiakas työ??

  :pinup:
   
 19. Buick 53

  Buick 53 Gearhead

  oma projekti ja aika näyttää mitä tulee
   
 20. Chevy59

  Chevy59 3rd gear

  Lisäsin uudet kuvat,tuore leima papereissa 8)
   

Kerro tästä muillekin!