Pickupin työkalulaatikkon myyjiä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Scottsdale1980, 2.3.2007.

  1. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

    Eli onko tietoa saako suomesta muualta kun jari mäeltä pickuppiin alumiinista työkalulaatikko lavalle? Kun mäellä aikas kovat hinnat.. Jenkeistä vastaavaa laatikkoa saa alle 300dollarilla.

    http://www.pickupspecialties.com/Delta/ ... lboxes.htm

    tuon tyylistä...
     
  2. Aako

    Aako 1st gear

    Tee itte, ei pitäs olla kovin vaativa rasti
     
  3. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

    No ite väsäämällä sais jos tekis vanerista tms..mut mieli tekis enempi sellasta turkkialumiini levystä...ja itellä ei ole alumiinin hitsaus laitteita... :odroll:
     
  4. riiseni

    riiseni 1st gear

  5. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Voi kai pulttaamalla/ niittaamalla tehdä liitokset???
     
  6. JPA

    JPA 3rd gear

    tai sitten tekee Rosteri turkkilevystä helpompi hitsata ja onko nykypäivänä edes kalliimpaa kuin alumiini? vai onko jo alumiini kalliimpaa? Ite aattelin tehdä mustasta turkkilevystä ja riuiskia maalit päälle.
     
  7. impalt66ja67

    impalt66ja67 1st gear

    Runko neliöputkesta/vast. ja turkki ruuvvilla/pultilla/niitillä kiinni.

    Jos haluaa Extra tiiviin niin tökötti väliin ja vaikka vielä joku siisti kulmalista niin johan on siisti ja halpa (ja ehkä parempi kun kaupan vastaavat) mikä parasta ittetehty 8)
     
  8. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Muakin vähän himottaisi tuollainen boksi vanin takaluukkuun... Tuoko kukaan noita maahan? :eek: ei oo ittellä välineitä tehdä... :oops:
     

Kerro tästä muillekin!