Pienoismallien lasit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Jape105, 9.12.2021.

  1. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Tuli hommattua tuollainen Monogrammin 1:25 '59 Eldorado mistä uupuu lasit.
    Mistä ne olis paras valmistaa?
    Riittäisi tavallaan että ois edes tuuli/vent lasit, kun tuosta mallista voi myös tehä avon, sarjassa on rättikatto, ja roof boot mukana.
    Vai olisiko jollain jäänyt tuollaiseen malliin laseja?
     
  2. Itse käyttänyt piirtoheitinkalvoa, tulee realistisen näköistä jopa..
     
    Gary Grand ja juko7 tykkäävät tästä.
  3. juko7

    juko7 Double Gearhead

  4. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ebay:sta löytyy tosi hyvin osia pienoismalleihin kun monet ostaa mallin ja myy sen sitten osina...voi tosin tulla edukkaammaksi ostaa toinen kokonainen.
     
  5. esmi

    esmi Gearhead

    59 Chevrolet Impalan lasit ( Revell/Monogram) pitäis myös käydä!, ainakin 59 avo Impalan tuulilasi kävi 59 ht Eldoradoon kun äsken kokeilin!
     
  6. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    ´59 Caddyn tuulilasi voi olla hankala tehdä mistään suorasta ns. "metritavarasta", lasi kun on kaareva molempiin suuntiin ja avomallin irtokarmi on niin ohut ettei siitä saa mitään tukea tuulilasille, ts. lasin pitää olla juuri oikean muotoinen tai muuten se vääntää lasin karmia tai vaan irtoaa siitä. Mulla on jossain jemmoissa laatikko jossa parinkin Eldoradon osia, vielä kun muistaisi että missä...!
     
  7. Jape105

    Jape105 Gearhead

Kerro tästä muillekin!