Pikainen kysymys astrosta/vaihdekepistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Kesämies!, 13.1.2009.

  1. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Mikähän voisi olla ongelmana kun astrossa vaihdekeppi on jäykkä kun vaihtaa pienille vaihteille? Laatikko vaihtaa hyvin eikä muuten mitään ongelmaa. Onko jokin osa pian hajoamassa? Vaihdekeppi on ollut samanlainen jp parin vuoden ajan eli ei ole pahentunutkaan tässä ajassa. Kysyn siksi, että olisin ostamassa kyseistä astroa mutta tuo vielä hiukan epäilyttää.

    Kiitos..vastatkaa pian!!
     
  2. Damned

    Damned Gearhead

    Oisko käytön puutetta. 1 ja 2 olivat aika takkuisen oloisia menemään päälle omassakin Astrossa, kun vertasi muihin pykäliin. Kokeile puhdistaa ja rasvata vivusto noin alkuun.
     
  3. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    ok..kiitos. Jos jollain tulee myös mieleen vastaavanlaista tapausta niin kertokkee! :wink:
     
  4. Teba

    Teba 3rd gear

    Itellä ainakin auttoi samaan vikaan vaihdelaatikon vieressä olevan nivelen puhdistus ja rasvaus.. Siihen aika hyvä kerään likaa..
     

Kerro tästä muillekin!