pikku vinkki... vauhdin nälkäisille.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja makke, 25.10.2002.

  1. makke

    makke 1st gear

    Joo, katselin outlawin sääntöjä fyyran sivuilta ja tiukoilta vaikuttivat. Olisin lähettänyt ne Andylle, mutta mitä häntä suomenkieliset auttaa. Englanninkielisiä en löytänyt. Pitää taas kysellä sitäkin fyyrasta.
    Uskoisin, että aika moni asia Andyn autossa on kohdallaan, sillä se on rakennettu parhaista mahdollisista osista ja kuluja säästämättä. Tässä taannoin Andy kertoi, että yli 700 tmk (vanhaa Suomen markkaa) olisi jo kulunut. No, panostus ei tietysti aina takaa sitä, että nuo suomisäännöt tulee täytetyksi. Vaikkakin fyyrasta sain infoa, että säännöt olisi hyvinkin vastaavat kuin NHRA:n.
    Ajovermeet liennee Andyllä asialliset, sillä ajaahan hän myös nitroputkea.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Joo. lähinnä tossa oli noi sammutushässäkät ja sitten toi koneen tamponisydeemi öljyvuodon varalta joka ilokaasumoteiltakin vaaditaan joita epäilen, ettei välttämättä ole hoidossa.
     
  3. makke

    makke 1st gear

    Totta turiset. Nuo mainitsemasi jutut on varmasti sellaisia, että jos ei niitä tarvita Englannissa, niin niitä tuskin autossa silloin on.
     
  4. makke

    makke 1st gear

    Ajankohta muuttui jolloin Andy tulee Suomeen, se onkin SM finaalit, eli Alastarolla 15-17.08.

    Ja BTW, brittiläisessä Custom Car Magazinessa on esitelty Andyn auto. Numerossa February 2003. Kannessa kuva ja keskiaukeamalta alkaen 4 sivun juttu.
    Kuva lehden kannesta löytyy kotisivuiltani jonka osoite on sigussa. (uutissivulta)
     
  5. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    Merkattu kalenteriin. :smile:
     
  6. makke

    makke 1st gear

    Andyn autosta löytyy juttu saksalaisesta weblehdestä josta voi käydä lataamassa ilmaiseksi pdf tiedoston sivulta http://www.dragracer.de/


    Lisäksi Andy kertoili minulle, että autolla mennään koittamaan Guinessin maailman ennätystä 0-60mph Elvingtoniin Isossa Britanniassa ensikuun 15. päivä.
    Lisäksi TV tulee tekemään hänestä sekä kahdesta muusta kuljettajasta ajatuksella kuinka joku voi rakentaa niin nopean auton.
    Ohjelma tullaan näkemään myöhemmin kuluvana vuonna (Extreme machines)
    Lisäksi BBC Top Gear ovat tekemässä filmiä, eli BBC:ltä tulossa ohjelmaa myös.
    Andy on itsekin kummissaan autonsa saamasta julkisuudesta!
     

Kerro tästä muillekin!