pikku vinkki... vauhdin nälkäisille.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja makke, 25.10.2002.

 1. makke

  makke 1st gear

  Joo, katselin outlawin sääntöjä fyyran sivuilta ja tiukoilta vaikuttivat. Olisin lähettänyt ne Andylle, mutta mitä häntä suomenkieliset auttaa. Englanninkielisiä en löytänyt. Pitää taas kysellä sitäkin fyyrasta.
  Uskoisin, että aika moni asia Andyn autossa on kohdallaan, sillä se on rakennettu parhaista mahdollisista osista ja kuluja säästämättä. Tässä taannoin Andy kertoi, että yli 700 tmk (vanhaa Suomen markkaa) olisi jo kulunut. No, panostus ei tietysti aina takaa sitä, että nuo suomisäännöt tulee täytetyksi. Vaikkakin fyyrasta sain infoa, että säännöt olisi hyvinkin vastaavat kuin NHRA:n.
  Ajovermeet liennee Andyllä asialliset, sillä ajaahan hän myös nitroputkea.
   
 2. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Joo. lähinnä tossa oli noi sammutushässäkät ja sitten toi koneen tamponisydeemi öljyvuodon varalta joka ilokaasumoteiltakin vaaditaan joita epäilen, ettei välttämättä ole hoidossa.
   
 3. makke

  makke 1st gear

  Totta turiset. Nuo mainitsemasi jutut on varmasti sellaisia, että jos ei niitä tarvita Englannissa, niin niitä tuskin autossa silloin on.
   
 4. makke

  makke 1st gear

  Ajankohta muuttui jolloin Andy tulee Suomeen, se onkin SM finaalit, eli Alastarolla 15-17.08.

  Ja BTW, brittiläisessä Custom Car Magazinessa on esitelty Andyn auto. Numerossa February 2003. Kannessa kuva ja keskiaukeamalta alkaen 4 sivun juttu.
  Kuva lehden kannesta löytyy kotisivuiltani jonka osoite on sigussa. (uutissivulta)
   
 5. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  Merkattu kalenteriin. :smile:
   
 6. makke

  makke 1st gear

  Andyn autosta löytyy juttu saksalaisesta weblehdestä josta voi käydä lataamassa ilmaiseksi pdf tiedoston sivulta http://www.dragracer.de/


  Lisäksi Andy kertoili minulle, että autolla mennään koittamaan Guinessin maailman ennätystä 0-60mph Elvingtoniin Isossa Britanniassa ensikuun 15. päivä.
  Lisäksi TV tulee tekemään hänestä sekä kahdesta muusta kuljettajasta ajatuksella kuinka joku voi rakentaa niin nopean auton.
  Ohjelma tullaan näkemään myöhemmin kuluvana vuonna (Extreme machines)
  Lisäksi BBC Top Gear ovat tekemässä filmiä, eli BBC:ltä tulossa ohjelmaa myös.
  Andy on itsekin kummissaan autonsa saamasta julkisuudesta!
   

Kerro tästä muillekin!