Pink T-Bird R'n'R-Club La 14.1.2006

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Fordhomo, 27.12.2005.

 1. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  FRRS - Finnish Rock'n'Roll Society ry
  Esittää - Förevisar - Presents

  PINK T-BIRD ROCK'N'ROLL CLUB'in ohjelmassa:

  www.pinktbirdclub.net

  La 14.01.2006 * rav. Top Hat, Maakotkantie 6, Korso (Vantaa) p. 09-872 2002
  Klo 20-04 *** K-18 *** A-oikeudet


  * Lone Star Dreamers
  Käsittämättömän loistava a cappella lauluyhtye keski-uudeltamaalta. DooWoppia, 50's ja 60's helmiä, iskelmiä... Bändi kuullostaa ja näyttää hyvältä. Jollet ole vielä ehtinyt tutustua heihin, käy heidän nettisivullaan (klikkaa nimeä) ja tule katsastamaan livenä klubille, et pety. Tämä bändi on helmi suomalaisen 50's scenen kruunussa.

  * Surf Fiction
  Loistavan Haminalaisen Skyway Patrol-yhtyeen vetäydyttyä mittaamattomalle tauolle, tarvittiin kaakonkulmalle uutta kitaravetoista rypistystä... Raakaa, rankkaa ja reipasta surf-instrumentaali revitystä kovalla kädellä soitettuna tarjoaa Surf Fiction. Mukana mm. Whistle Bait / Skyway Patrol-kitaristi Vesa "Wemba" Tynkkynen, Skyway Patrol-basisti Timo Viitala, Hukat yhtyeen kitaristi Saku Simola... Big Wave Coming!!!

  * Four Bucks
  Nuoruuden innolla vetävä, uusi bändi Four Bucks tulee myös Haminan suunnalta, vaikkutteina mm. Johnny Burnette, 50's Rock&Roll!

  + Dj.

  Liput: 8 eur
   
 2. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Boinnnggg... Bileet ensi lauantaina
   
 3. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Illan Dj:t ovat: alkuillasta Little Mickey Finn ja loppuillasta Hogman
   

Kerro tästä muillekin!