Pinstripingin jatkokurssit Keminmaalla, Kotkassa ja Turussa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja -zzz-, 9.9.2018.

  1. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Kovasti toivotut straippauksen jatkokurssit käynnistyvät eri puolella Suomea:
    6.-7.10.2018 Keminmaa, Kivalo-Opisto Väyläpaja
    1.-2.11.2018 Kotka, Swängman Kustom Garage, Huumantie 3
    9.-10.11.2018 Turku, TAOS, Teijonkatu 5

    [​IMG]

    -Työskentelyn aikana kehitetään straippikuvion rytmiä, värinkäyttöä ja erilaisia tehosteita, kuten varjoja ja lehtikultausta. Perehdymme väriharmoniaan, tavoitteena aikaansaada etukäteen valittua ideaa vastaava maalattu kuva.
    - Teemme erilaisia kuvioluonnosteluja, joiden avulla haemme erilaisia straippauksen tyylejä.
    - Käytämme työssämme myös luonnosteluvälineitä, kuten skissipaperia ja saral-kopiopaperia, jolla kuvio siirretään maalattavaan pintaa.
    - Lehtikultauksessa tutustumme tarkemmin erilaisiin lyöntimetalli-ja kultamateriaaleihin ja niiden ominaisuuksiin, sekä kiinnitysaineisiin. Perehdymme myös kullan pintakäsittelyyn erilaisin pyörö-ja suuntaushiomamenetelmin.
    - Suunnittelemme myös tekstin, joka liitetään paneeliin.
    - Tutustumme myös kuva-aiheen maalaukseen siveltimellä ja puhumme värien sekoittamisesta sekä sävymuutosten tekemisestä

    Harjoitukset tehdään maalauspaneeliin, johon suunnittelemme itse etukäteen luonnostelemalla. Luonnoksia käydään läpi facebookin suljetussa ryhmässä, siellä Pekka kommentoi ideoita ja ehdottaa niihin mahdollisia korjauksia perusteluineen. Facebookia käytetään siksi, että sen avulla kaikki näkevät keskustelun ja voivat oppia myös toisiltaan. Etukäteistehtävässä suunnitellaan kuva-aihe niin, että se edustaa tietynlaista, etukäteen määriteltyä henkeä/fiilistä. Jos et ole facessa, voimme käydä keskustelut sähköpostin välityksellä.

    Meillä on mukana myös jokunen sivellin, jos et ole onnistunut saamaan itsellesi niitä. Kurssin tuloksena on straipattu ja tekstattu paneeli, jossa on mukana myös lehtikultaa.
    Alustava aikataulu: Lauantai klo 11 – 18 Sunnuntai klo 10 – 17
    Kurssin hinta 270,00 ( Keminmaa 200,-)

    Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteesta www.wiz-art.org
     
    PPRCuda tykkää tästä.
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Ahaa, täällä ei uskota edelleenkään pelkän muodon voimaan.
     

Kerro tästä muillekin!