Pioneer, Ts-w210a virrat soittimelta? (Dodge Caliber)

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja palikka69, 23.1.2012.

 1. palikka69

  palikka69 1st gear

  Eli lyhyesti ja ytimekkäästi. Ostin Pioneer, Ts-w210a soittimen Dodge Caliberiini jonka ajattelin sijoittaa penkin alle. Mietinkin että saakohan mistään lähempää esim ryöstöliittimellä virrat subille niin ei tarvitsisi akulta asti vetää, ja etsiä reikää mistä johdon konehuoneeseen saisi.

  Mietin että jos ottais tupakan sytyttimen tai dvd soittimen + johdosta ryöstöllä virrat. Sen verran huomasin että subin johtosarjassa on 10A sulake heti liittimen jälkeen.

  Joku viisaampi vois auttaa ennenkun poltan koko Dodgeni :D
   
 2. Silvarello

  Silvarello 3rd gear

  Mielestäni niiden auton omien "karvojen" neliöt ei riitä alkuunkaan eli en suosittele mistään muualta virran "ryöstämistä" kuin akulta tai sen läheisyydessä mahdollisesti olevasta starttiapu potikasta.
  Eihän tuo mikään megawattivehje oo, mutta oon huomannu että joskus ei auton omat piuhat riitä edes soittimen virrankulutukselle.
   
 3. overdrivw

  overdrivw 1st gear

  Samaa mieltä kuin Silvarello, mutta tässä vielä kopsuna vastaus toisaalta
  "Penkinlämmittimen syötössä voisi olla tarpeeksi potkua. Vetäisin sinuna kyllä akulta (/ sulakerasialta) virran ja laittaisin sulakkeen lähelle +napaa. Mieti myös sitä, että haluatko, että subit ja systeemit on virtalukon takana vai et. :odroll:"
   
 4. palikka69

  palikka69 1st gear

  selvä homma. pitää vain yrittää ettiä jokin sopiva kolo mistä saa piuhan läpi. taitaa kyl olla noitten lattia mattojen yms irrottaminen vain hankalampaa näissä "uudemmissa" autoissa kun ennen kolunnut vain -97 golffin kanssa. Noh toivotaan että onnistuu. Kiitos vastauksista!
   
 5. overdrivw

  overdrivw 1st gear

  Eiköhän ne menis kynnyskotelossa kojelaudan reunaan ja sieltä sitten jonkin valmiin läpiviennin kautta tulipellin lävitse :odroll:
   

Kerro tästä muillekin!