Pistehitsauslaite

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Eyetech, 28.1.2007.

  1. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Onkos kenelläkään kokemusta noista yksipuoleisista pistehitsauslaitteista?

    Esim Tecna 3460N
    http://www.tecalemit.fi/esitteet/files/Tecna.pdf

    Jossakin olen nähnyt myös noita puikkokoneeseen liitettäviä lisälaitteita, kokemuksia?
     
  2. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Tuo Lommonnyppimis ja kuumien anto toiminto on ok, mutta yks puoleisista pistehitsauksista on vain huonoja kokemuksia : Yleensä iso poksaus ja reikä tai sit ei tiedä että tarttuiko ne pellit edes yhteen! :mad: Ite luotan mieluummin tulppahitsaukseen
    Minäkii oon suunnitellu tuommosta, mutta en tarviis kun tosiaan nyppy ja kuumien anto koneen( Uudessa 210 Kempissä ei oo kuuma-maata :mad: ) Mistähän semmosen sais sopuhintaan ja mitähän lie tuommonen kustantaa..?
     
  3. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Just ton "poksahduus ja reikä" takia kyselenkin... jos löytyis hyväkin malli.
    Niitä pitäis olla semmosiakin, missä on kaksi päätä (molemmat samalla puolella).

    Nyppiskoneen hinta pyörinee 500-700 eur välillä
    Kysellä voi ainakin Mobitivelta
     
  4. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Joo , pitää kysellä sieltä, kuhan taas saapi rahaa kasaan.
    Yks puoleinen pitäs olla semmonen että siinä ois "tuplapulssi" eka putsaa ja esilämmitää liitoksen ja toinen jyräyttää sit vasta ne lopullisesti kiinni.
    Edellisessä työpaikassa on Multispotin vastushitsi ja kakspuoleisena kyllä tarttu kiinni hyvin kun vaan pelti oli varmasti puhdas , mutta ykspuoleisella yleensä sain aikaan niitä reikiä tai sit maapiuhan kiinnitys pulttikin voi posahtaa poikki, ainakin 6mm kärähti :eek:
    Se kone oli yks-laakinen ja sit jossain kokeilin tuommosta esipulssi konetta ja se oli jo erimakuinen. Tosin jo tuo ykspaukkuinen tarvis 64A voimavirta johdon ja pistokkeen ym. sähköhimmelit tulopuolelle. Muussa tapauksessa tuloksena oli piste ja talopimmeenä, myös kännykkä ei kannata olla taskussa...eikä sydänvikaa! :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!