Pistons KK End Of Season (Kuvia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 1320, 15.10.2018.

  1. 1320

    1320 Gearhead

    Pistonsin kauden päättäjäisbileissä tuli tänäkin vuonna käytyä ja hauskaa oli. Porukkaa oli paikalla reilusti ja ulkona pääsi ihmettelemään hienoa kalustoa. Sisätiloissa oli musiikkia tarjolla kolmen bändin voimin, joista viimeisenä esiintynyt Messed Up Trio oli eniten mun makuun. Hyvät kekkerit tälläkin kertaa, ensivuonna ehdottomasti uudestaan. :odwink:

    Joitain kuvia tuli siinä sivussa räpsittyä: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2018/Pistons+KK+End+Of+Season+13.10.2018/

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Desoto57 ja belair54 tykkäävät tästä.
  2. 1320

    1320 Gearhead

    Lainaan vanhaa ketjua kun en jaksa uuttakaan tehdä.:odwink:

    Viikko sitten oli Pistonsin bileet, tällä kertaa Nurmijärvellä Lumo Automotiven hienoissa tiloissa. Hyvin oli porukkaa liikkeellä ja hienoa kalustoa parkkis täynnä. Sisätiloissa loistava The Greasers sekä Messed Up Trio piti huolen illan musiikkitarjonnasta.:odcool:

    Aika pimeetä oli, mut tuossa jokunen enemmän tai vähemmän onnistunut kuva: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2022/Pistons+KK+20+Years+Party+8.10.2022/

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!