Pistons Rumble 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Jussi L., 29.6.2015.

  1. Jussi L.

    Jussi L. 2nd gear

    Pistons Rumble 2015 lähestyy ryminällä!
    Tapahtuma pidetään Minkiössä 18.7.2015 alkaen klo 12.00 seurantalolla. Siivousmaksu 15€ peritään portilla kaikilta. Päivällä DJ:t viihdyttää, illalla bändeinä Wasted, The Shrieks ja Straight Ace.
    Majoitus teltoissa, lähimmät hotellit Forssassa, 11km.
    Tervetuloa!

    Traditional
    - Hot Rods
    - Kustoms
    - Choppers
    - Bobbers

    NO BILLET

    DJ's
    Bands
    Food
    Vendors
    Camping

    If you need a bed for sleeping
    Scandic Forssa 11km
    Hotelli Maakunta 11km
    Otsolan Hovi 14km
    Hotelli Koskenniska 14km
    + others near Forssa

    Bring your own alcohol

    Cash only

    Lisää;
    https://www.facebook.com/events/314359458753776/
     
  2. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Onkohan muita lähtijöitä Kouvolan suunnalta? Me ollaan lähtökuopissa huomenna aamupäivällä. Toivottavasti sadetta, ukkosta ja salamointia on edes hieman vähemmän kuin tänään... :odroll:
     
  3. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Tällä palstalla on pidellyt aika hiljaista tämän tapahtuman jälkimainingeissa, mutta onneksi näköjään ainakin "kautsiin" voi aina luottaa kuvien kanssa! http://kautsi.1g.fi/kuvat/2015/Pistons+Rumble+2015/
    Kiitokset vielä näin viiveellä Pistons-porukalle asiallisesti järkätystä tapahtumasta ja mukavasta meiningistä! Paljon tuli tarinoitua vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa, ja kylläpä oli Penalty Burgerin pojilla mahtavat hampparit! :D
     

Kerro tästä muillekin!