Piteå Test & Tune 03.06.2023

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja PPRCuda, 1.6.2023.

 1. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

 2. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Muokattu: 4.6.2023
  Herje ja Rami_Vaan tykkäävät tästä.
 3. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

 4. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Ysärillä ei oikean radan puolella ollut noita katsomoita. Lähtöpaikka on siirretty myös niistä ajoista 200 metriä taaksepäin. Hataruudesta en tiedä, mutta on niissä kuitenkin rautarungot. On tullut kiinnitettyä huomiota enemmän aina radan tapahtumiin, mutta tokihan kovalla lankulla hanuri puutuu. Neuvoisin olemaan saapumasta Helsingistä saakka.
   
  MRKM, Herje ja kuula tykkäävät tästä.
 5. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Muistaakseni ysärilläkin (1994) oli katsomot myös radan oikealla puolella ainakin Midnight sun festivaalien aikana...

  Enimmäkseen minun kommentti liittyi siihen hyviin fasiliteeteihin joihin mielestäni kuuluu myös kunnossa olevat katsomot... Ja puutuu se peffa myös lähes kaikissa ulkotapahtumien katsomoissa... Itsellä syy tulla katsomaan kisoja liittyy pääosin siihen millainen on kovempien prätkäluokkien edustus... Sen näkee sitten.
   

Kerro tästä muillekin!