Pitkäkatto fairlane 68.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja juk1, 29.12.2012.

 1. juk1

  juk1 3rd gear

  Tuli tuossa syksyllä hetken mielen häiriössä ostettua tuollanen rottelo käyttöautoksi. Mahtaakohan tästä maasta paljonkin löytyä moisia kikottimia?
   
 2. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Onko kyseessä MOG-1?
   
 3. juk1

  juk1 3rd gear

  Juu sama pirssi.
   
 4. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Palannut ilmeisesti kotiseuduilleen, käsittääkseni MOG-1 & MOG-2 ovat olleet Kemppi Oy:n autoja alunperin. Olikohan Farmari ja Sedan? Eipä ole toista Fairlane farkkua vastaan tullut, kylläkin muutama Sedan.
   
 5. juk1

  juk1 3rd gear

  Juu niin se edellinen omistaja kerto että kempin vanha auto olis. Trafista kun kyselin auton historiatietoja, niin ekojen omistajien nimiä ei mainittu.
   
  Eliminator tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!