Plymouth Belvedere `58 2d

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Anonymous, 27.12.2003.

  1. kingsway

    kingsway Gearhead

    -58 4d Diplomat. Henk.koht. en oo sitä ikinä nähny (kaverini aikanaan sen ostoa suunnitteli), mutta sen verran tiijän ettei siihen oo papereita. Vuosikymmeniä seisseenä kunto voi olla mitä vaan.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Keminmaasta löytyy -58 Farmari Kingswayn raato. Siinä ei kylläkään oo paikallaan enää paljo mitään käyttökelposta
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Malmin powerin kuminpolttokisan voittanut auto on 57 plyma ja on edelleen samalla kaverilla järvenpäässä.On muuten samassa kunnossa vieläkin paitsi Tekniikka on vaihtunut HEMIKSI!!!
     
  4. MR. Fabulous

    MR. Fabulous 1st gear

    Jos Kingswayllä on tarkempia yhteys/sijaintitietoja siitä Haminan -58 Diplomatista, niin voisit pistää vaikka viestiä tuonne privaattipuolelle.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hämeen suunnalla majailee aito '57 Fury. Ostettu rojektitasoisena ilmeisesti Swedenistä.. kerran näinkinpäin.
     
  6. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Jossain 80-luvun Veekasissa oli postilaatikko palstalla kuva `58 Sport Suburbanin raadosta joka lojuu/lojui jossain päin suomea...pelkkä hylsy tämäkin :sad:
     
  7. plaza

    plaza 1st gear

    kannattaa käydä kuolaamassa plymouth central
    sivulla.juttua christinestä ja runsaasti linkkejä.joku aika sit oli pörssissä myynnissä -58 windsdor 4d.vähissä on tai sit saa kyl pistää taalaa tiskiin.ite ostin just kesällä -57 plazan,läpeensä mätinyt ja kyllähän se lompsa jo siitäkin keveni.kai tosta muutamassa vuodessa auton tekee.
     
  8. SG480

    SG480 1st gear

    Voitko kertoa tarkemmin että missä?
     
  9. moparlars

    moparlars 2nd gear

    Vastaus mr speedille. Kävin tossa kokkolan lähellä oleva `58 sport suburban 80luvulla hakemaan pois kaikki osat. Se oli leikattu ja viety metsään mutta sain kyllä jotain sieltä. Vielä on tallessa takaovi, takapuskuri ja takaluukun kumityyny ja kromikehys tarvitsevalle.
     
  10. Fireball

    Fireball Gearhead

    mobile.de myynnissä siisti '59 11000,- ja väittävät että 50tml ajettu. Nätti mutta kutosella?
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Lisätäänpä listaan Suomessa olevista/olleista 57-58 2dht Plympoista valko-vihreä Hemillä varustettu yksilö. En jaksa muistaa oliko 57 vai 58. Auto on koeajettu 90-luvun lopulla Mobilistissa.
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    ...niin Siilinjärvellä oli tosiaan -58 Savoy myytävänä tuli Kuopiosta kaverille Siiliin ja oli ihan siisti 318-ryppyreunalla,yhen kesän ajeli, laulo ja sitten myi eteenpäin.
    Nykyään ko.auto taitanee olla joensuussa punasena ja valkeella katolla ajussa.
    Itse ostin -60 Savoyn projektin Lapinlahdelta
    toissa viikonloppuna.
     
  13. Mulla on -58 Plyman osia mm. Täydellinen mittaristo, kahvoja, lamput, ym. MYYTY!

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Aspen Lappalainen 2004-04-29 21:23 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Aspen Lappalainen 2004-04-29 21:24 ]</font>
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mites sitten on tilanne 1957 Plymouth, Chrysler tai Dodge -autojen suhteen Suomessa, mahtaisiko löytyä projekteja järkevään hintaan?
     
  15. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Voin kyllä sanoa kokemuksesta, että ainakin vuosimalleja 57-58 Plymouth Diplomat/Kingsway) on erittäin vaikea löytää saati päästä kauppoihin. Itse haeskelin ja ilmoittelin parisen vuotta ennenkuin löysin Loimaalta 58 De Soto Diplomat projektin. Dodgejen ja De Sotojen suhteen taitaa olla sama. Ehkä ns.uustuonti Chryslereitä ja Imperiaaleja saattaa tulla harvakseltaan myyntiin, mutta halpoja eivät nekään enään ole. Vielä 90-luvun laman lopulla olivat halpoja mutta ne ajat ovat menneet. Yhden 57 Dodge Royalin 2D HT:n tiedän, että olisi myynnissä jos myyjä saisi sanottua vain hinnan.
     

Kerro tästä muillekin!