Plymouth Fury '58

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rockin' Reptile, 13.11.2005.

  1. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Nuo myyntikuvat on otettu Volon automuseossa, Chicagon yläpuolella. Kävin siellä pari vuotta sitten ja tutkin hiukan lähempää tuota yksilöä. Helmojen sisäpuolet läpiruosteessa ja muutenkin hiukan peltiruuveilla kasatun oloinen koko auto. Hinta on hiukan yläkanttiin, ainakin kuntoon nähden.

    Jos "Christine"-leffaa tehdessä parhaat yksilöt säästettiin ja tuo on yksi niistä parhaista, niin taisivat ne tuhotut todella huonoja. :)

    Montakohan `57-`58 Plymouthia on säästynyt romutukselta pelkästään tuon leffan vuoksi, eli muutaman romun uhraaminen taiteen alttarilla ei näin jälkeenpäin ajateltuna ollutkaan tyhmempi teko?
     
  2. oopee76

    oopee76 1st gear

  3. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Puskurinpäädyt on näköjään vaihtuneet verratuna mobile.de:n ilmoitukseen.
     
  4. Adventurer

    Adventurer Gearhead


    Forward lookin sivustolla on juttu ja kuvia kun joku hemmo meni käymään romiksella jonne juuri oli tuotu Christine elokuvan lavastusten rippeet, oli onneksi pokkari matkassa ja oli sitten rullallisen räpsinyt kuvia.
    Autothan valtaosin olivat vain päällimaalattuja lavasteita jopa pelkkiä auton takaosia, kromiteippikin näyttää elokuvassa ihan oikealta kromilta.
    Eli mitään vimpanpäälle entisöityjä autoja siinä ei tuhottu.

    Palveluksen elokuva todellakin tälle automallille teki. Sen jälkeen 57-58 plymot on kyllä paalilta säästyneet muita vuosisiskojaan paljon paremmin kun liki jokaista tituleerataan Christineksi. Elokuvan aikoihinhan 50-luvun siipimopareilla ei ollu juuri minkäänlaista arvoa USA:ssa.
    Vielä vuonna -88 paikallisväestö ihmetteli miksi haluan viedä suomeen saakka -59 2D Ht Coronetin, eikö teillä siellä ole vanhoja autoja tarpeeksi???. Kromaamon äijä kysyi pari kertaa haluanko oikeasti kromauttaa jonkun 59 Dodgen puskurit. Olivat siihen saakka kromanneet vain classic chevyjen osia.
     
  5. DD6

    DD6 Gearhead

    Lienee kevät todellakin tulossa, kun Ebayssa on ollut jo ainakin neljällä eri myyjällä Dual 4-imusarjoja myynnissä 318:aan. :eek: Tuossakin yksi.

    Kaasaripakettejakin peräti yksi on pyörinyt.

    Suhteellisen tappiohenkisiä ajatuksia on tullut mieleen, että olikohan sittenkään järkevää ostaa sitä tehdaskunnostettua 2-kurkkuista Carteria (jossa akseli väljä, tietenkin, kuten vanhassakin. Onpa varaa koneistaa päin persettä).

    Muutenkin tuntuu löytyvän juuri sitä osaa, mitä Bessie vaatii. Kun vielä selviää, miksi sähköjä kärähti (vilkut + jarruvalot sulivat yhteen), päästään raitille Hot Rod & Rock showhun. Jarruvalokytkin ja vilkkurele on hallussa, vilkkukytkin on tuloillaan. Niitäkin peräti 2 myynnissä.

    Tuplaputket tuli tilattua, tulee asennettua pääsiäisenä. 8) Yksi käivärä pitää vääntää itse, mutta ei haitanne. Vielä kun heppaa kiinni takahelmapeltiin leikatun aukon, joka on tehty liian isoa putkenpäätä varten, aletaan olla voiton puolella.
     
  6. kingsway

    kingsway Gearhead

    Tuo edellisellä sivulla mainittu Norjalais-Fury taitaapi sitten olla nykyään Suomessa, Ahvenanmaalla (varmaan lasketaan vielä Suomeen...). Kuulin kumminkaimansaunakaverinserkulta.
    Ainakin norjalaisheebo eräällä toisella autosivustolla kertoo sen myydyn Suomeen ruotsalaisen autosivuston kautta. Ja olihan se bongattu Powerissaki uusilla kilvillä.
     
  7. tuomio

    tuomio 1st gear

  8. DD6

    DD6 Gearhead

    Näyttäis olevan kylkilistan "elbow" tallella. Sehän pelkästään jo on arvokas. :p

    Kiesus että on mukava ajella kesäkuumalla. Torstaina pikkureissu, Tampere-Oulu-Tampere, ja ensi viikolla Nummirock. Eiköhän tekniikka kestä.
     
  9. kingsway

    kingsway Gearhead

  10. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Näitä ei ole kauhean usein myynnissä, 1958 Plymouth-avo-projekti:
    MYYTY!
     
  11. jotu63

    jotu63 Gearhead

    Lahdessa oli 80 luvulla jossain näyttelyssä esillä -58 plymouth 4d projekti tais saada jonkun kannustus palkinnonkin tulikohan tuo auto koskaan valmiiksi?
     
  12. DD6

    DD6 Gearhead

    Ebayssa ja Forwardlook.net -forumissa on, mitä nyt äkkiä laskien, kolme (3) -57-58 Furya myynnissä.

    Lienee talouden tila vaikuttaa myynti-intoon, muuten tuota on vaikea käsittää. Nuo viidenkympin hinnat eivät siltikään jaksa houkuttaa.
     
  13. hla

    hla Gearhead

  14. impala67

    impala67 Double Gearhead

    brukskick; näyttäisi ihan kuin oikeanpuolen takaloksusta puuttuisi isompi palanen? mätähommia vai lommo
     
  15. Siitä on varapyörän "suojapelti" irti, löytyy autosta sisältä irtonaisena...
    Näistähän (stw) otetaan varapyörä pois ulkokautta, jos ei kukaan tienny.
     
  16. DD6

    DD6 Gearhead

    Kohta pari vuotta edellisestä postista. :D
    Hiivatti, osaan olla rakentavasti kateellinen -58 Buick-topicista. Tarinaa tulee ja remonttivinkkejä lentelee, vai ovatko nämä Plymouthit niin luotettavia vehkeitä, ettei siksi tartte turhia jutella? :rotfl:

    Nomutta. Usabil yllättää jälleen. Tuo yksilö on ollut pitkään myynnissä, ainakin keväältä asti. Nätti kun sika pienenä, mutta hinta on kovahko.

    Oma -58 on ollut tallissa pari kuuta. Punainen karvamatto peräkontista lähti tangentin suuntaan, ja kaipaisi originaalia gummimattoa. Parit sivulasien tiivisteet kun uusii, ja rattikeskiön vaihtaa krominväriseen, niin näyttääpi paremmalta.
    Väärä tekniikka (383+727) jotenkin tökkii. Onhan se kiva kun on löylyä, mutta originaaliuspeikko kuiskuttelee korvaan. Perkele, on ne murheet.

    Lapsuuden unelma on saavutettu. Entäs nyt? :/
     
  17. Mr J

    Mr J Gearhead

  18. DD6

    DD6 Gearhead

  19. Mr J

    Mr J Gearhead

    Kiitosta vaan kovasti! Siis ainakin yksi Christine-kopio suomesta löytyy, tuo CSB-37. Onko muitakin?

    Harmillisen vähän Suomen siipiautokatraasta löytyy noita upeita Plymoja. :(
     
  20. DD6

    DD6 Gearhead

    On niitä aika vähän, suhteessa. JAZ-tyttö on mun vanha, ja tuo CSB on nykyinen. Tekniikka väärä, muuten aika ok :)
     

Kerro tästä muillekin!