Plymouth Fury III ´68 4d

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja JR, 11.12.2002.

  1. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Yksi peltinen konepelti vm:67 jonkinlaisella scoopila saattaisi löytyä. Jos kiinnostaa.
     
  2. Vasse

    Vasse 1st gear

    kaikkia korin ja alustan osia kannattaa tarjota, kun oli pohja aika kovia kokeneen näkönen, kuulemma on aika pienellä maavaralla ollu jollain edellisellä omistajalla...
     
  3. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    No mulla on yksi aika paska apukuskin etuloksu, jos kiinnostaa. Ei maksa maltaita.
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Pakko ihan kehuu, kuinka paljon on sentään tota sälää tuhottu ja heitetty roskiin. Viimeks meni koko kabiini pohja. Kaikki "turha" on menny jo aikasemmin, taitaa orkkismittarit, penkit ja konepelti olla ainoot jotka on menneet hyötykäyttöön. Niin, ja puskurit halus joku saksalainen ostaa. Mut muuten meni paljon hyväkuntoista osaa; "ei näitä kukaan tarvi". Ei varmaan olis sillä hetkellä tarvinutkaan, eikä noita oikeen viitti varastoidakaan vaan sen takia, josko joku tarvis. Tiedä vielä mikä on lasien ja ovien kohtalo, mut ennen hävitystä pitää vissiin edes laittaa tänne tarjolle.
     
    Kustom STW tykkää tästä.
  5. rokki383

    rokki383 Gearhead

    saako 67:lla köyhälistömallilla osallistua keskusteluun :eek: kun ei edes kattoa oo raaskittu autoon laittaa. mä oisin kiinnostunu nyt oikeestaan vaan etupuskurista ja ehjistä takavaloista. ja ehjistä avon listoista ja sisustan osista. ylimääräsiä osia ois yks takaluukku ja 2x 4d:n ovia. luukku ei oo kovin hyvä. enkä osaa tietää onko ovissa kuinka paljon vikaa? mutta tarvitseva tai haluava sais aika edullisesti, saa tarjota.sen tiedän näistä meiän perän vehkeistä että täällä on ollu 1 kpl 67 2d sportti fury. ja ainakin 2 tai oikeestaan kolme 4d 67 furyä. yks on purettu joskus 80 luvulla, yks on ollu mun kv avon kanta autona ja yhen kohtaloista en sen enempää tiedä. JA HEI, konepellin saranat ois elintärkeetä saada. osia voi kysellä/ tarjota yv:llä tai 045-1308964/ masa
     
  6. signet

    signet Gearhead

    Kiinnostaa,etenkin ovet ja niiden sisuskalut.
     
  7. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Mutta olisiko kenelläkään 68 4dtolppamallin omistajalla mahdollisuutta ottaa lähikuveja takakaarista? Lähinnä etuosasta ja tietty ratekiset mitatkin olisi hyvä saada. Ameriikan Jimin quarter panelissa ei ole kaaren etuosaa, joten olisi hyvä edes kuvassa nähdä minkämuotoinen siitä pitäisi leipoa. Omista kun ei ole oikein muistojakaan jäljellä :poff:
     
  8. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Mikä osuus sulta puuttuu konepellin saranoista? Mulla saattais olla kohtuulliset
    ne konepeltiin kiinniitettävät osat. En o ihan varma mutta näin muistelisin.

     
  9. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Kokeilen viikonloppuna keretä käydä ottaan kuvat kaarista jos vielä tarvetta. Tai jos oot läheltä hml niin tule mittaan.
    Jani 0503840058

     
  10. rokki383

    rokki383 Gearhead

    joo. siis just ne saranan "vivut" mitkä ruuvvataan peltiin kiinni. jos löytyis ni ois :D :rotfl: :lol:. nää 67-68:t kun on niin helppoja noitten osien kanssa. onkohan 67:n sähköikkunoisa ollu sellanen kulmavaihde. jos on niin yks sellanen huono=toinen ratas rikki on ylimääräsenä eikä maksa tarvitsijalle mitään. omassa kun on veivi ikkunat, jäi kun sain omaan kuskin oven :poff: , siitä kiitos sille jolle se kuuluu, tietää jos tätä lueskelee
     
  11. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Vissiin tarpeetonta sanoo, et saranatkin meni roskiin joskus syksyllä. Ei noi niin kauheen monimutkaset raudat olleet, vaikeinta varmaan olis tehdä se vääntösauvan pään liukukisko toimivaks?
     
  12. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Perhana kun pittää asua täällä susirajalla, mutta jos viitsit ottaa kuvat niin olisin kiitollinen! Eipä nuilla nyt niin kiirekään ole korjauspalat vasta tulossa..
     
  13. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Tuollainen kylläkin 67 4D FyryII pitäisi tekemän neitsyt risteily vuosien seisonnan jälkeen Oulun näyttelyn parkki alueelle. Olikohan kilvet LNI-jotain. Väriltään varman vielä aika hirveässä kuosissa.
     
  14. rokki383

    rokki383 Gearhead

    eihän ne mitkää kovin monimutkaset ookkaan tehdä. MUTTA. molemmat on taittunu aika pahasti niin ei saa mallia eli ois helpompi jos löytäs oikeat kun että tekis tuhat ja yks harjotuskappaletta enneku osuu...... ainakaa jos minä niitä rupeen tekemään
     
  15. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Tuhrasin tussilla etukaaren muotoja kaljalaatikon kylkeen. Olisitko tarvinut koko kaaren muodot? Pistä osoittees niin postitan sen sulle jos siitä olis vaikka apua. Niin ja kuviakin on nyt. Konepellin saranatkin löyty toiselle jampalle.
     
  16. ValluRaivo

    ValluRaivo Gearhead

    BRP-24 (68 furyIII 4d) Bernerin valokuvamallina uutena, mustassa värissä lisävaloilla varustettuna. Kaverilla löytyy lehtileike.
     
  17. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Saisko tuon skannattuna tai ostaa?
     
  18. ValluRaivo

    ValluRaivo Gearhead

    Pistin yv;nä kaverin numeron, saat kysellä jatkoa.
     
  19. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

  20. ValluRaivo

    ValluRaivo Gearhead

    Taitaapi olla Australian mallia Polaran mittaristolla. Tais olla utejakin tehty?
    Taitaa omakin saada laikkaa kohta jos ei ala nöyrtyy liikkeelle.
     

Kerro tästä muillekin!