Plymouth Roadrunner, Satellite, GTX 1968-1969

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Mr.Speed, 9.3.2003.

  1. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Eli tietäsköhän kukaan ketään joka ois myymässä tai omistas Plymouth Roadrunnerin vuodelta 1968 tai 1969? ei tunnu mitenkään hirveen yleisiä olevan suomessa vaikka onhan noita joskus ollu V8:ssa myytävänä mutta ei oo nyt lähiaikoina näkyny, mutta jos joku tietäs?
     
  2. jimsgarage

    jimsgarage Gearhead

    Täällähän overdrivessä on myynnissä asiallinen roadrunner projekti..
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Tamahan nyt menee hivenen asian sivusta mutta kerrotaan kuitenkin: kavin viime lauantiana Lontoon Classic Car Showssa. Aston Martinien ja MG:n seassa oli pari muskelimoppeakin, toinen oli metallinhohtosininen -68 Roadrunner 2d Sedan 383 & Automatic sohvapenkilla. Oikein siisti ja asiallinen, Belgian kilvilla. Myytavanakin olisi ollut, hintapyynto mielestani aika kova £17000 eli noin €28000. Vaan liki vieressa olisi ollut tarjolla Dodge Charger R/T -69 hemilla, numbers matching, aj noin 50000miles ja nayttelyvoittaja eli siis erittain hieno, hintapyynto £75000 = noin €125000. Joo, fantasiahintojahan nuo Euroopassa mutta taitaa olla moparmuskeleitten kurssi aika kovassa nousussa...
     
  4. 67

    67 1st gear

    noist prossist kannattanee kysyä akelta.
    kaverin avo dartiskaan ei lukenu prossia,ja kuitenkin aken tiedois oli,merkintä.
     
  5. Forwardlook

    Forwardlook Gearhead

    Minulla on tulossa 1969 Road Runner 2dsdn. Auto on projekti ja puutteellinen. Alkujaan 383 4sp F8 Green, toivottavasti joskus 528Hemi 4sp Petty Blue. Tarkoitus on tehdä "Petty Special Edition" Chryslerin silloisen mainostoimiston, Young & Rubicamin luoman prototyypin mukaan. Valitettavasti Petty siirtyi 1969 Fordille ja projekti haudattiin. Vain 1968 proto jäi eikä sen myöhemmistä vaiheista ole tietoa.
     
  6. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    Tossa taitaa olla 69, mutta on täällä Alabamassa :lol:

    [​IMG]
     
  7. cuda69

    cuda69 Gearhead

    eipä noita suomessa oikein ole tyrkyllä,ja jos on hyväkuntonen,niin hintakin sen mukaisen.Itse katsoin olevan näin persaukiselle järkevintä ostaa projekti ja tehdä pikkuhiljaa ja ajella kesät , ettei pääse into laantumaan,niinku tahtoo noissa pitkissä rojekteissa käydä,hintaahan tuolla tavalla tulee enempi,mutta saapahan ajaaaaaa kesäisin.Ja jos ei ole numbersmääätsinkimiehiä niin ostaa pelkän Satelliten ja tekee siitä mieleisen isolohkomonsterin. :D
     

Kerro tästä muillekin!