Pölystefan vaihto laakerihomman yhteydessä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Yogi, 30.1.2002.

  1. Yogi

    Yogi Gearhead

    Kannattaako aina laittaa uusi pölystefa vai onko vanha vielä laitettavissa takaisin laakeriswapin yhteydessä vai onko ne kertakäyttötavaraa? Siis jos stefa pitää ostaa erikseen eikä sisälly laakeripakettiin automaattisesti.
     
  2. Lettu

    Lettu Gearhead

    Jos stefa ei ole murtunut ja on muutenkin ehjä, voi sen laittaa uusien laakereitten kans takas JOS se menee vielä ehyenä paikalleen.

    Jos malttaa oottaa niin uuden stefan saa yleensä alle 10 euron..



    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Lettu 2002-02-01 21:52 ]</font>
     
  3. Micky

    Micky Gearhead

    Kannattaapi vaihtaa uuteen jos ei sitä ehjänä irti saa....itse olen vaihdellut yleensä uudet laakerin yhteydessä kun ei riitä järki jos uusi laakeri korkkaa idioottimaisen säästön vuoksi...
     

Kerro tästä muillekin!