Pönttö mikä pönttö?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tst, 24.11.2007.

  1. tst

    tst Gearhead

    Riipaisin kesällä vaimentimet pois K2500 TD6.5 95:sesta pakokaasujen poisvientiä haittaamasta ja nyt kun tuota etummaista pönttöä tallissa pyörittelin niin on näköjään jonkin sortin katti noinkin iäkkäässä dieselissä kun oli niin pirun tihiätä verkkoa sisällä?
    Kaipaileekohan se katsastusmies tuota kuinka kovasti takaisin paikoilleen vai alkaisiko se pakokaasutesteri jo antamaan jotain lukemiakin :rotfl: ?
     
  2. ford59

    ford59 1st gear

    Jos rek.otteessa ei lue mitään katista, niin ei sitä kukaan sinne pyytelee. Ei sen ikäisissä euro/nippon kulkineissakaan muuta ole kuin suora ilmakehään puhallus.
     
  3. tst

    tst Gearhead

    Eipä tuossa onneksi ole mitään mainintaa siitä.
     

Kerro tästä muillekin!